Wka

Hur får man på lärarens goda sida

Ända känns som en lärare hatar dig? Kanske är det inte ditt fel, men kanske det är. Vänd deras frown uppochned genom att tillämpa dessa tips till din vardag! De är människor också!

Steg

Hur får man på lärarens goda sida. Håll dig uppdaterad med ditt skolarbete.
Hur får man på lärarens goda sida. Håll dig uppdaterad med ditt skolarbete.
 1. 1
  Håll dig uppdaterad med ditt skolarbete. Lärare hatar ingenting mer än att tvinga eleverna att göra sina läxor och se barnens ögon rullar (som ibland kan vara kränkande). Om du verkligen vill bli lärare favorit göra extra arbete eller lägga extra kraft på allt arbete. Vem vet, kanske du även få extra poäng för det! Visa intresse för ämnet din lärare undervisar.
 2. 2
  Få honom / henne en present. Du kan köpa dem en billig närvarande som ett ljus, men om du gör det hemmagjord det skulle visa dem att du uppskattar dem.
 3. 3
  Alltid hålla dina leveranser organiseras. Detta kommer att visa läraren att du verkligen bryr dig om din utbildning, plus att det kommer att hjälpa dig att hålla reda på uppdrag!
 4. 4
  Vara punktlig. Att bli uppgav DU INTE skolkar! Alltid vara sent eller inte dyka upp alls är det snabbaste sättet att få på en lärares dåliga sida. Om du råkar vara sent, emellertid förklara dina skäl (om möjligt, ta med ett brev från en förälder eller ett pass) och ber om ursäkt.
 5. 5
  Gå inte överbord. Vara trevligt men överdriv inte. En väl placerad komplimang och allmän artighet kommer att få dig så mycket längre än att vara en suck upp. Var vänlig, men återigen, inte alltför vänliga. Humor kan få dig långt, men skojar på olämpliga tider är mycket skadligt för din status. Ta reda på hur vänlig du kan få med din lärare att observera hur hon interagerar med din klass och de andra eleverna. Se vilka råd andra studenter måste ge om henne. Om hon är super strikt och tillåter inte nonsens, bör du vara mycket väluppfostrade i den klassen. Om hon verkar mindre strikt, prova skämt runt med henne, gör några intressanta och helst relevanta kommentarer eller skämt om samma ämne som den lektionen, men sluta om verkar vara upprörande eller irriterande henne.
 6. 6
  Var artig! Brown-nosing inte uppskattas. Lärarna är dina överordnade, och förtjänar den största respekt. En av de äldsta och bästa sätt att vinna någons fördel är att vara artig. Låt din lärare ser att du är glad över att vara i hans / hennes klass. Det är så enkelt är det. Komplimanger är alltid bra, men ska du inte gå överbord och bli en suck-up. Tacka dem för lektionen och vara mycket tillmötesgående. Kom ihåg att de är människor också, oavsett hur främmande de verkar ibland. Du kan erbjuda henne hjälp om det visar sig att hon kan använda det, men om hon vägrar dig, inte göra det till en vana, kommer det att reta henne bara.
 7. 7
  Aldrig skvaller om läraren till dina vänner. Vad går runt kommer runt, så sinne vad du säger. Klaga på prov eller läxor är allmänt accepterat, men personliga förolämpningar eller angrepp är ett NEJ. Visa intresse och tackar ymnigt efter förklaringen.
 8. 8
  Vid speciella tillfällen som jul, födelsedagar och lärarnas dag, är det okej att ge dem speciella symboler på uppskattning. Det är frivilligt och om du bestämmer dig för att ge en liten present det behöver inte vara en dyr post, det kan vara enkla eller handgjorda. Det bör inte vara något alltför personligt, men kan vara lite personlig, till exempel om hon alltid talar om en speciell husdjur hon har, få henne ett tema tavelram. Ett säkert kort är något för ämnet hon undervisar, som en affisch på franska för franska klass. Böcker är bra.
 9. 9
  Ställ frågor! Lärare som studenter som är nyfiken på att veta mer om något. Bara frågar inte alltför många frågor. En hit eller dit är okej, det visar att du är uppmärksam.
 10. 10
  Om du känner att om din lärare är frustrerade berätta att du hoppas att de mår bättre.
 11. 11
  Prata med dem! Om du har den sista klassen för dagen, berätta ett skämt eller något du vet kommer att få dem att skratta. Eller när du lämnar säga "Bye! Ses senare!". Kanske när du ser dem gå i hallen vinkar till dem eller säga hej. Lärare som elever som vara sig runt dem. Visst är det ibland artigt studenten bra men de går för de människor som röra upp och är ok med det! Ha en bra attityd och vara säker.

Tips

 • Alltid vara snyggt och prydligt!
 • Var så subtilt som möjligt med dina komplimanger, finns inget värre än din lärare veta att du suger upp!
 • Var inte falsk med läraren. Om en dag du kastar spitballs och få frihetsberövande, sedan nästa dag du kysser upp till läraren, (s) han kommer att veta något är upp.
 • Aldrig göra dina dåliga vanor uppenbara.
 • Le när din lärare går in i klassrummet och delta under hela lektionen.
 • Lärarna ser eleverna för deras behandling av andra elever. Om du misshandla andra, kommer läraren att ha lite respekt för dig.
 • Försök att förstå din lärare, och du kommer att ha en mycket lättare tid. Om du inte gör det, be dem att förtydliga.
 • Inte "fejka". Din lärare är smart nog att se att du inte riktigt bryr sig om ämnet. "Jag tror verkligen att födelseplats General MacArthur är en fascinerande plats. Kan du berätta mer om det? Please?" Lärarna skulle hellre du provat hårt i något som du kanske inte tycker om än att känna att du gör narr av ämnet.
 • Denna goda relation mellan dig och din lärare kan vara fördelaktigt. Hon kan låta dig åter ta prov, och erbjuda dig extra hjälp om du ber om det. Var noga med att inte överdriva det på den sista, eftersom detta kommer att orsaka en stor mängd människor att hata dig. Dessutom, om du glömmer en hemuppgift, prova att bläddra igenom dina pärmar som han / hon passerar genom - ofta kommer de låta den missade läxor slip. Var noga med att ha det nästa dag, men.
 • Svordomar och slang är en stor turn-off, inte någonsin använda den i skolan. Åtminstone inte kring lärare och administratörer.

Varningar

 • Om hon / han inte ringa dig i klassen under recitation längre, tycker inte du har ersatts. Hon vill bara veta om dina klasskamrater också. Så stannar inte sätta handen upp eftersom så småningom att hon / han kommer att starta för att ringa dig i klassen.
 • Fuska inte eller gör något värt suspension under någon av dina lärarnas klasser. De kan inte längre lita på dig och ta någon notis om dig alls.
 • Var noga med att inte överdriva det på den sista, eftersom detta kommer att orsaka en stor mängd människor att hata dig. Dessutom, om du glömmer en hemuppgift, prova att bläddra igenom dina pärmar som han / hon passerar genom - ofta kommer de låta den missade läxor slip. Var noga med att ha det nästa dag, men.
 • Att ge presenter till en lärare kan anses muta och inte alla lärare ser detta som något positivt, så var försiktig!
 • Bry dig inte till någon av dem som retar som "Lärare husdjur". De ska få en dålig skiva, så vem ska ha sista skratta?
 • Aldrig överdriva! Läraren kommer att tröttna på dig och då du har uppnått motsatt effekt!
 • Vad du än gör, inte spela ett spratt på din lärare eller berätta hårda skämt, eller ansiktet han / hon ska göra kan vara det sista du någonsin kommer att se.
 • Delta i frågor som du vet svaret på, eftersom din lärare kan bara ringa ditt namn för att svara på en fråga som du inte ens känner.
 • Se till att inte äta eller tugga tuggummi under lektionstid.