Wka

Hur man handskas med lärare som hatar dina tarmar

Om du tycker det finns en lärare som "hatar dig", här är några saker du kan göra för att vända på situationen och uppmuntra din lärare att gilla dig istället.

Steg

Hur man handskas med lärare som hatar dina tarmar. Låt läraren märker du in så många bra sätt som du möjligen kan göra.
Hur man handskas med lärare som hatar dina tarmar. Låt läraren märker du in så många bra sätt som du möjligen kan göra.
 1. 1
  Låt läraren märker du in så många bra sätt som du möjligen kan göra.
 2. 2
  Alltid vara i tid. Lärare älskar det!
 3. 3
  Håll tyst. Lärarna har en hård tid med en högljudd klass.
 4. 4
  Hjälp läraren med vad han / hon behöver, såsom transport av material till sin klass
 5. 5
  Har allt du behöver med dig för varje lektion.
 6. 6
  Glöm aldrig din. Lärarna hatar eleverna att alltid göra en ursäkt och aldrig ta med sig. Så se till att den är i väskan när du är klar på kvällen innan.
 7. 7
  Alltid vända på alla uppgifter i tid. Som sagt på steg 6, lärare hatar studenter som aldrig tar med sina uppdrag eller läxor eller är sent att vända dem upp.
 8. 8
  Adress läraren respektfullt som Sir eller frun ("ja, sir.")
 9. 9
  Ägna uppmärksamhet till läraren medan andra elever som kan distrahera dig. För att visa din uppmärksamhet, deltar en hel del och alltid upp handen när läraren har en fråga.
 10. 10
  Om allt annat misslyckas sedan sitta nära baksidan av klassen. Åtminstone detta kommer att sätta ett visst avstånd mellan er båda.
 11. 11
  Fråga läraren om en lista av hennes / hans favoritböcker hon / han läste på din ålder.
 12. 12
  Gör dem ett kort och bara lämna det på sitt skrivbord. Säg att du förstår att de är din lärare.
 13. 13
  De "elaka" lärare är olyckliga människor. Ibland har ingenting att göra med dig. De kanske känner att ingen av eleverna bryr sig om dem så försök att vara trevligt.

Tips

 • Berätta för dina föräldrar eller rektor om någon lärare någonsin träffar, kallar du namn eller kastar saker. Det är inte acceptabelt beteende. Om ingen gör något-ring skolrådet i ditt område. De får inte missbruka eller röra dig!
 • Gör arbetet, inlämningsuppgifter i tid, och inte ge läraren en chans att hitta ett fel på dig.
 • En bra bok om detta är "The Wednesday Wars" av Gary D. Schmidt. Det handlar om en pojke som heter Holling Hoodhood som har att göra med en lärare som hatar honom på grund av hans religion. Han måste överleva hela året med honom. Det är roligt, välskriven, och undervisar några bra lektioner.
 • Agera som om du njuter av klassen.
 • Var inte på webbplatser som du inte är tänkta att om du är i en dator klass.
 • Inte spela bärbara spel i klassen - det är en käpphäst för de flesta lärare.
 • Alltid vara i uniform (om du är tänkt att vara).
 • Slutligen, kom bara ihåg att du inte kommer att ha den här läraren för evigt. Om du har gjort ditt bästa för att göra dem som du och det fungerar inte, grit tänderna och försöka överleva tills kursen är klar. När du är färdig med kursen, bör du tala med rektorn att se till att du inte kommer att ha den här läraren igen.
 • Inte agera som om du vet bättre än dem.
 • Prova en kursändring.
 • Försök att vara påstridig i klassen
 • Visa uppskattning. Släppa några komplimanger såsom, "Jag gillar dina undervisningsmetoder, de är så bra att förstå!" Oavsett hur lynnig din lärare är, han / hon kommer ändå uppskatta din omtanke.
 • Kom ihåg att din lärares synpunkter har oftast något att göra med dig som person.
 • Gör eller gör något trevligt för din lärare

Varningar

 • Aldrig göra något fel i den klassen eller din lärare kommer ihåg det och vara mindre benägna att gilla dig för resten av året. Även om du kanske tror att det kan vara bara för ett år, kom ihåg att din lärare talar om hans / hennes elever till andra lärare, som de du kan få nästa år. Detta kommer att orsaka en annan lärare att hata dig även om de kanske inte har sett dig förut.
 • Om problemet är att få alltför ur handen och han / hon blir helt betyda för dig och bryta lärare koden, tala med din rektor och föräldrar om det.