Wka

Hur du välja den perfekta outfiten för den första dagen i skolan

På den första dagen i skolan, kan det hjälpa att klä sig väl. Självklart vill man alltid att se bra, men det är alltid ett måste att se bra ut på din första dag i skolan!

Steg

Hur du välja den perfekta outfiten för den första dagen i skolan. Den nedre delen av din outfit är också viktigt.
Hur du välja den perfekta outfiten för den första dagen i skolan. Den nedre delen av din outfit är också viktigt.
 1. 1
  Shoppa en ny topp. Bära något som ger människor en ny och fräsch känsla, och det är precis vad den första dagen i skolan handlar om. Inte bara gå för något som alla bär just nu, eftersom det är "på modet", välj något som verkligen uttrycker din personlighet så att folk kan se vad du är som tittar enbart på din outfit. Här är några idéer:
  • Om du är någon som är blyg men vänlig, välj en blek färg som lila, ljusgul, baby blue, eller baby / ljusrosa.
  • Om du är en utåtriktad, solig person, välj en ljus färg som varm rosa, ljust solsken-y gul eller orange.
  • Om du är mer av en hippie, gå med vad du gillar att bära. Den hippie stil är en som är mycket reflekterande av din personlighet.
  • Om du vill visa din allvarligare sida, bära en mörk topp. Försök undvika svart, eftersom det inte är den mest ljusa färgen för skolan och det kan ge folk fel intryck. Om svart är inte din verkligen din grej, kan du prova att bära marinblå, mörkgrön, eller en mörk lila.
 2. 2
  Den nedre delen av din outfit är också viktigt. Iklädd en kjol visar din flickaktigt sida, shorts visa att du är självsäker, rolig och utåtriktad, och avslappnade jeans visa att du är, bra, avslappnad! Bära vad du känner dig bekväm i är en bra tumregel, eftersom du vill visa vem du är, inte som någon annan kan vara.
 3. 3
  Köp några trevliga tillbehör. Det är alltid en bra idé att bära accessoarer. Det ger en extra bit till din ensemble, och kan verkligen göra outfit. Bara vara försiktig med att överdriva, för efter allt, det är skola, inte en modevisning.
 4. 4
  Glöm inte ditt hår. Kom ihåg att din personlighet nyckeln. Gör vad du vill göra med ditt hår, om du räta ut det, krullar den, lägg den i en bulle, eller låt den hänga löst! Även kasta det i en hästsvans eller fläta. Oavsett visar din insida och unik personlighet! Men om en dålig hår dag kommer upp, lägga den i en slarvig knut och nåla upp din lugg (om du har någon). Sen bara spraya den med hårspray för att låta det hålla. Det ser super söt och kommer att täcka upp de delar du vill dölja.
 5. 5
  Se till att du har ett par skor som matchar nästan varje outfit. Detta gör det enklare när plocka dina kläder. Men glöm inte, det är din personlighet. Var kreativ! Bär stängda eller öppen tå skor, skulle något som du tycker ser bra ut och matcha dina kläder.
 6. 6
  Makeup. När du går till skolan, aldrig gå överbord på smink. Bara bära en liten bit av vad du tycker tar fram dina bästa egenskaper. Detta kan vara mascara, läppglans, ögonskugga, eyeliner, mörkläggning, eller någon kombination av dessa. Men kom ihåg, inte lägga för mycket täcka upp, eller ditt ansikte kan sluta titta orange. Bara hålla makeup minimal och plocka färger som uttrycker själv.
 7. 7
  Personlighet. Ge dig själv en pep talk innan din första dag (och vardag för den delen) i skolan så att ditt självförtroende är i brand. Var stolt och börja dagen så där och inget kan gå fel. Stil handlar inte bara om hur man ser ut, det handlar om hur du känner. Älska dig själv och mode kommer att älska dig tillbaka.

Tips

 • Inte bara klä trevligt för den första dagen i skolan!
 • Börja med något inte alltför fint. Få en känsla för vad du gillar. Men se till att du inte följer folkmassan-var dig själv! Du är vacker och unik!
 • Se till att byta upp din stil. Bär inte jeans och en t-shirt varje dag. Bära shorts, kjolar, klänningar och fina toppar varje gång på ett tag så att folk kommer att bli förvånad. Du vill inte att folk ska veta vad som väntar!
 • När du vill ha lite personlighet läggs bortom din outfit tänker på små saker som dina skolmaterial. Lyckliga designade pennor med randiga och polka prickade suddgummin. Även få en wonky pennfodral med galna mönster som återspeglar på dig själv. Style inte bara komma i kläder, räknas allt annat som du gör för att representera dig själv också.
 • Var självsäker! Din outfit är ingenting om du inte vet att du älskar dig själv i det!
 • Du bör alltid försöka samordna färgerna. Det betyder inte bära allt hot pink! Anta att du bär en rosa skjorta med en gul hjärta på den, bära ett armband eller scarf som är gul. Ta ut accentfärger i tillbehör!
 • Ta fram de små detaljerna. Genom att dra ut en färg från ett tillbehör och översätta det till din outfit, det visar verkligen att du vet vad du gör.
 • Ett bra knep är att bära ditt näst bästa outfit på den första dagen, och din bästa outfit på den andra. De flesta människor tenderar att göra det motsatta, och det är ett kreativt sätt att vara unik!
 • Kom ihåg, om det inte överensstämmer med den klädkod i skolan, inte bära den.
 • Om du är bekväm utan smink, än bra för dig! Men om du känner dig mer bekväm med det, så är det alltid trevligt att sätta lite på. Försök att inte överdriva det, eftersom makeup är utformad för att ta fram din naturliga skönhet, inte att få dig att se ut som någon annan (om det inte är kostym make up som är, men du skulle inte vilja ha det för skolan!)
 • Var försiktig med svarta, eftersom det kan ibland ge bort ett felaktigt intryck. Men definitivt gå för svart om du känner för svart skulle gå bra med vad du bär!
 • Om du bär en outfit som är full av glada färger och häftiga mönster och du går runt att vara tyst och ingen social det ger folk en felaktig uppfattning om vem du är. Försök och spegla din outfit... Skolan är en plats där allt du gör är personlig, så även om du vaknar på fel sida av sängen, om din outfit val berättar alla runt omkring dig att du vanligtvis ler, du förmodligen bör åtminstone försöka och flina.
 • En bra tumregel är, om du är på staketet med ett klädesplagg, och huruvida det är lämpligt, det mest troliga är inte.

Varningar

 • Försök att inte gå överbord med tillbehör och smink. Kom ihåg att mindre är ofta mycket mer.
 • Försök att inte blanda lösa skjortor med lösa byxor, eftersom de tenderar att se överdrivna. Det är en bra idé att bära antingen snävare byxor med en lösare skjorta, eller lösare byxor med en stramare skjorta, eftersom det är mycket mer tilltalande för ögat.
 • Du är bunden att få lös kommenterar hur någon sa någon att de trodde att din outfit var inte söt nog, eller att färgen du hade på dig gör att du ser fet. Kom ihåg att du är den enda person som är åsikt är viktig när det kommer till din mode, deras åsikter är bara viskar jämfört med din stil som skriker "Det här är jag världens, göra plats!".

Saker du behöver

 • Favorit hårprodukter
 • Dina egna unika kläder
 • Tillbehör
 • Makeup om så önskas