Wka

Hur man gör en bästa vän (flickor)

Alla tonåring flickor behöver en bästa vän. Men om är i ett nytt område, kan det vara svårt. Denna artikel kommer att visa dig hur man gör en bästa vän!

Steg

Hur man gör en bästa vän (flickor). Leta upp en riktig "mål.".
Hur man gör en bästa vän (flickor). Leta upp en riktig "mål.".
 1. 1
  Leta upp en riktig "mål." Du vill förmodligen någon som ser, presentabel, och har några befintliga vänner redan. Kör inte efter den mest populära tjejen i skolan, men. Arbeta dig upp och se till att du vet vem du blir vän med.
 2. 2
  Komplimanger! De är det bröd och smör för tonåring flickor. Gå upp till din framtida vän och säga något enkelt som "söta skor" eller "ditt hår ser ganska idag" Om hon är med en grupp vänner och du är för blyg för att närma sig, och sedan säga det när hon går förbi. Men se till att hon kan höra dig!
 3. 3
  Om du har några klasser med denna tjej, låtsas som om du har glömt uppdraget. Gå fram till henne och säga: "?? Hej, [insertnamehere], du är i 6: e perioden engelska, höger Minns du läxor" Och när hon svarar, kan du tacka henne och om du känner dig bekväm starta en konversation. några bra ämnen skulle vara: filmer, TV, musik / band, sport, funktioner skola mm
 4. 4
  I korridoren, se till att le, vinka eller säga hej till henne. Det kommer att få dig att verka vänligare vilket är en fantastisk bonus!
 5. 5
  Om du ser henne frågar henne om hon har en mobiltelefon och börjar fråga vilken typ och om hon har text. Om ni båda har textning, fråga efter hennes nummer! Men bara om hon verkar som hon vill. Och om du inte är väldigt nära, inte ringa henne om du frågar om ett uppdrag. Hon kan känna rusade in en vänskap.
 6. 6
  När ni har lärt känna varandra bättre, kan du börja närma sig henne när hon är i en grupp. Och om ni börjar prata om att dejta en hel del,! Men du bör nog vänta tills du är både bekväm så att du inte kommer att behöva ta itu med avstötning. är inte en dålig sak dock! Om hon inte vill umgås med dig, kanske du just har sparat dig från en besvärlig relation.

Tips

 • Du kan inte göra en bästa vän på en dag. Tjänar den titeln tar tid.
 • Textning är ett viktigt sätt att chatta utan pinsamma tystnader. Det ger dig så mycket tid som du behöver för att svara eller tänka på något kvickt.
 • Se till att se presentabel och lättillgänglig.
 • Vara intresserade. Om du är nervös, och du hela tiden spår av, inte titta direkt på personen, då de inte kommer tro att du är intresserad!
 • Var inte för klängig och / eller överdriva. Du vill inte att hon ska vara rädd eller irriterad.
 • Om du har hennes lunch tid, be att sitta med henne.
 • Lär känna henne innan du börjar komma nära. Hon kanske inte är rätt person du söker.
 • Kontrollera att du hjälper (vid behov) henne när du är runt, kommer hon att inse hur trevlig och omtänksam du är.
 • Om hon undviker dig, backa för lite innan du försöker igen.
 • Om hon har andra vänner, prata med dem och lära känna dem.
 • Om du har några klasser med henne, frågar om hon vill gå med dig.

Varningar

 • Avvisande kan förekomma. Men oroa dig inte, bara skaka av sig och försök igen!