Wka

Hur komma över vänner som inte längre vill vara vän med dig

Är det en person som bara absolut inte vill vara vän med dig? Här är hur man får över det.

Steg

Hur komma över vänner som inte längre vill vara vän med dig. Bestäm varför någon inte vill vara vän med dig längre.
Hur komma över vänner som inte längre vill vara vän med dig. Bestäm varför någon inte vill vara vän med dig längre.
 1. 1
  Bestäm varför någon inte vill vara vän med dig längre. Har ni gjort något för att skada honom eller henne, såsom att bryta ett löfte? Visste du skapar en socialt obekväm situation med dem offentligt eller privat? Har personen reda på något om att han eller hon har starka invändningar mot? Det är viktigt att acceptera om den personen kommer ifrån och inte försöka motivera dig själv till dem. De har redan bestämt sig. Flytta på. Vad du än gör, inte ringa dem eller text eller mejla dem. Detta kan tolkas som trakasserier eller ens stalking.
 2. 2
  Förstå att avslaget är en normal mänsklig känsla. Det är obehagligt, men du bör inte skämmas att inte vara omtyckt av någon. Vänskap är en känslig balans mellan många olika interpersonella faktorer, ibland, av olika skäl, det bara inte fungerar som de sätt alla hoppats.
 3. 3
  Förstå att förtroende och acceptans är grunden för vänskap. Du bör känna relativt bekväma med att berätta en av dina vänner något om dig själv, eller om något. Om han eller hon är alltför kritisk (och du är helt säker på en personlig kritik av er är ogrundad efter att göra några allvarliga självrannsakan och ärlighet), eller saknar respekt för vad ni har att säga eller tro, då han eller hon var förmodligen inte en mycket god vän till att börja med. Människor kan ha meningsskiljaktigheter över samtalsämnen, som kanske inte förstöra en vänskap. Känsla missförstådd eller ouppmärksamt makt.
 4. 4
  Hitta ett sätt att hålla dig underhållen, för tillfället. Spendera lite tid med andra vänner. Ta upp en ny hobby. Läs böcker. Komma ut och göra något frivilligt arbete - medan du läka från detta avslag, hjälper du andra människor också. Det är en win / win för alla och du bara kan få nya vänner att göra något nytt.
 5. 5
  Skaffa nya vänner. Försök att hitta ett gemensamt intresse bland andra människor. Om du går till skolan, sedan försöka prata med någon i klassen. Det behöver inte vara något stort eller extravagant, du kan börja med enkla småprat.
 6. 6
  Försök att ta lite tid att sitta med dig själv och göra en personlig inventering av dina styrkor och svagheter. Om detta har hänt mer än ett par gånger i ditt liv och du har en gammal vän eller familjemedlem som du kan diskutera detta ärligt, kanske du kanske vill be dem att ta lite tid för dig, ta upp din oro i ett balanserat sätt, och höra vad de säger. Vi kan alla växa och lära sig mer positiva beteenden med människor. Upplevelsen av avslag kan faktiskt främja djupt personlig tillväxt.