Wka

Hur du anpassa ditt skrivbord

Är ditt skrivbord tråkig och intetsägande? Stämmer det inte att resten av ditt rum? Vill du att det ska organiseras, men fortfarande dekorativa? Behöver du en söt plats att göra läxor, och bara uttrycka dig? Fortsätt läsa!

Steg

Hur du anpassa ditt skrivbord. Undersök ditt skrivbord.
Hur du anpassa ditt skrivbord. Undersök ditt skrivbord.
 1. 1
  Undersök ditt skrivbord. Är det tenderar att vara rörigt? Eller är det alltid super snyggt? Ser det coolt? Har du många lådor, eller har du en kaninbur? Har ditt skrivbord ser mycket flickaktigt och matchar inredningen i ditt rum, eller är det helt off (ex: en svart skrivbord i ett färgglatt rum) När du har svarat på frågorna, finns det några saker du behöver göra.
 2. 2
  Ta ut allt, och organisera det i grupper (ex: stationär, tech grejer, trash, prydnadssaker, kontorsmaterial, etc.). Om du är missnöjd med din nuvarande skrivbord, kan du köpa en ny, eller helt enkelt göra en lack för att ge ditt skrivbord en helt ny look. Tänk utanför boxen, bortom vitt, till en värld av färger som grönt och rosa, dess oväntade och kan bli riktigt coolt. Om ditt skrivbord helt enkelt inte kommer att göra, så ta allt ut av det, och organisera, enligt ovan. Ta skrivbordet till lagring.
 3. 3
  Köp ett nytt skrivbord! Några bra ställen att prova vore Ikea, Target, eller PBTeen / Pottery Barn. Om du inte kommer att spendera en massa pengar, prova en antikaffär, eller det lilla shack på den sida av vägen. Du skulle bli förvånad över de fantastiska saker du kan hitta, plus att du kan förhandla fram ett lågt pris, och ibland kan man även få ägaren måla det för en extra 15€. Det viktigt att se till skrivbordet du väljer passar ditt rum. Om du hittar en väldigt söt antik ser utsmyckade skrivbord, men har ett mycket modernt rum, är det förmodligen inte en bra passform. När du köper ditt skrivbord och slutföra något arbete (målning, slipning, rengöring, etc) du kan gå vidare!
 4. 4
  Flytta skrivbordet till en annan plats i rummet. Kontrollera att det är en bra plats, med massor av ljus. Om åter arrangera möbler behövs, gör det! Du fungerade inte så hårt på ditt skrivbord för att ha det i ett mörkt hörn där det inte syns.
 5. 5
  Måla dina skrivbordslådor. Om du vill vara kreativ, måla dem en annan färg (ex: en vit skrivbord med varma rosa låda bytet skulle vara riktigt coolt). Du kan också använda en bakgrundsbild eller låda papper. När du är klar, ladda ditt skrivbord upp. Använd en låda för varje grupp som du gjorde när du tog ut allt (utom papperskorgen). Om utrymmet är begränsat sedan kombinera lådor. För att göra det mer organiserat, kan du också köpa avdelare. De har stora ettor på platser som Target, sängkläder och saker, och Bed Bath and Beyond. Måla dem en gullig färg för en överraskning när du öppnar lådan.
 6. 6
  Utnyttja din kaninbur. Om ditt skrivbord är mycket små lådor, så du kanske måste ta till att sätta saker i din bur. Om du inte har en kaninbur, köpa en, eller trappa ner på saker i ditt skrivbord. När sätter objekt i din kaninbur, se till att de ser anständigt. Inte bara sätta dem i, fundera över olika sätt att stapla stationära uppsättningar, eller ordna post it-lappar. Se till att lämna utrymme i din kaninbur för andra saker.
 7. 7
  Anpassa ditt skrivbord! Om låda drar riktigt gamla ser, eller bara kan använda uppdatering, köpa nya. De är super lätt att sätta in, och verkligen kan förändra ett skrivbord.
 8. 8
  Visa saker på ditt skrivbord eller i din bur. Detta är verkligen där du kan göra vad du vill. Köp en gullig pennhållare som matchar. Om du har utrymme, please upp en anslagstavla och sätta roliga bilder upp, men stannar inte där. Om du älskar en viss designer, sedan hitta bilder på sina banor, och hålla dem på din anslagstavla för inspiration. Om du älskar en filmstjärna, och sedan sätta sina bilder upp. Verkligen, går någonting.
 9. 9
  Utnyttja små fack i skrivbordet, eller köpa lite i butiken för att hålla organisering. Ta användning av dem och sätta saker som är speciella för dig (ex: ett par spetsiga skor, en signerad CD, en speciell snäcka, en speciella penna), något som är söt och påminner dig om något viktigt. Något som skulle vara så söt om du har en högre hutch, är att hänga en söt band över mitten tomrum, som en tvättlina och klippa upp lite påminnelser och anteckningar.
 10. 10
  Köp en dekorativ skrivbord pad. Om du har en dator, kommer de flesta av rummet tas upp av det, men låt inte det hindra dig från att köpa ett stort vitt skrivbord pad. Det är bra för att dra samtidigt i telefon, och anteckna viktiga saker ner. Gör det färgglada, och ett konstverk. Om du har en massa papper på skrivbordet allmänhet, tänker på att köpa en organisatör, kan du stapla upp dem, och ge dem söta etiketter. På så sätt kan du vara skräp gratis. Röran är aldrig söt.

Tips

 • Innan du påbörjar denna process, be dina föräldrar om deras tillstånd, och eventuellt lite pengar, beroende på din plan för angrepp. Om de är osäkra, berätta för dem att det kommer att göra ditt rum snyggare och ger dig en motivation att studera (vem skulle inte vilja sitta på den bedårande skrivbord!). När de är överens, hålla dem uppdaterade, föräldrar tycker inte om att vara i mörkret, låt dem veta dina idéer, och även har dem hjälp. Deras kreativitet kommer att överraska dig.
 • Alltid göra en insats för att hålla ditt skrivbord snyggt. Om det är stökigt hela tiden, kommer allt det hårda arbete du har gjort har gått till spillo. Om du är en mycket rörig person, gör det enklare, och få avdelare, och göra etiketter så allt har en plats.
 • Ha kul! Detta bör inte vara stressigt. Gör skrivbordet speglar vem du är som person, och det kommer att se bra ut!
 • Vad du än gör, inte skapar en skräp låda. Det kan verka som en bra idé att lägga alla dina slumpmässiga saker på ett ställe, men gör det inte. Så småningom kommer du inte att kunna öppna det, kommer det att bli så full!
 • Mindre är alltid mer!
 • Om ditt skrivbord lådor har en tuff tid öppning och stängning, ta ut lådan, och gnugga tvål på sidorna och botten. Det kommer att göra lådan glider lätt, och kommer inte att röra upp alla dina saker varje gång du försöker öppna den.
 • Sluta inte vid skrivbordet, matcha din stol, kanske skriva musikaliska texter på det i olika färgade sharpies.

Varningar

 • Köp inte ett skrivbord som ser ut som det kommer att falla sönder, eftersom det kan, och ditt arbete kommer att vara bortkastade.
 • Låt det inte bli för rörigt.
 • Om dina föräldrar inte godkänner, argumenterar inte, ändra din plan, och försöka få dem att se det på ditt sätt.
 • Var inte dum och bryta saker.
 • Vid målning, utomhus är alltid bättre!

Saker du behöver

 • Ett skrivbord
 • Några pengar
 • Måla i olika färger
 • Låda drar
 • Anslagstavla / Whiteboard
 • Ribbon
 • Vit Desk Pad
 • Papper Arrangörer
 • Pennställ
 • Saker som representerar dig
 • Vissa tidningar att klippa saker ur