Wka

Hur du gör ditt sovrum vägg fantastiskt

Okej, du är bra med ditt sovrum. Allt ser fantastiskt. Men hey, det är något fel igen. Nej nej, faktiskt något som saknas.

Du behöver något mer för att göra ditt rum glans. Gissa vad är det! En vägg i sovrummet. Det kommer att göra dina vänner svartsjuk och dig själv en kreativ liten sak.

Steg

Hur du gör ditt sovrum vägg fantastiskt. Tänk på vad du håller på med.
Hur du gör ditt sovrum vägg fantastiskt. Tänk på vad du håller på med.
 1. 1
  Tänk på vad du håller på med. Inte bara i det men i vem och var och hur.
 2. 2
  Om du är en tjej, måste det finnas mannen i dina drömmar runt hollywood så att du har ett jobb att göra. Samla de bästa bilderna av din favorit skådespelare / skådespelerska och hålla dem upp till din vägg. Detta är sätt vanligt så gör en skillnad. Bättre skriva ut bilderna i ett fotopapper så bilderna kommer att se ut precis som de är av en tidskrift eller en samling bok.
 3. 3
  Hitta gamla tidningar, köpa nya tidningar och söka efter saker du älskar eller saker du hatar. För att vara exakt du gillar mode till exempel. Skär av de sidor där du ser funky kläder med tjejer och förvandla din vägg till en modevisning. Stick alla dessa saker upp. För pojkar finns potentiella lösningar såsom bilar, TV-spel, eller vad din passion är.
 4. 4
  Samla artiklar i tidningar som är intressanta. Din vägg blir intressant efter dessa artiklar kommer att publiceras. De kan ha som ett tema fitness, skönhet, musik eller även ett test.
 5. 5
  Utforska din hela staden att hitta kort för en varm händelse, kort med en catchy linje, kort med ett meddelande som naturligtvis försörja dig. Eftersom naturligtvis om du inte är vegetarian kan du inte lägga upp ett kort som "Kött är ingen behandling för dem du äter!" Det är bara att vara någon du inte är.
 6. 6
  Kom i dekoration grejer. Stick gamla bitar av dollar på väggen. Spåra dina inställningar på din vägg och göra skillnad.
 7. 7
  Använd en anslagstavla och försöka ta på ditt schema på det. Stick en liten anteckningsbok där du kan skriva en rad varje dag. Det kan vara väldigt frigörande. På anslagstavlan kan du också använda häftstift för dina artiklar eller för dina tidningssidorna.
 8. 8
  Hitta något skolrelaterad. Kom ihåg att affischen du gjort för länge sedan, som är någonstans under din säng? Ännu bättre, har du fått ett A på det? Häng upp den och visa upp dina betyg!
 9. 9
  Få vänner för att dra runt sin hand. Färg det in, klippa ut och klistra in den på väggen. När du får nog du kan göra en omedelbar collage, med alla dina vänner i det!

Tips

 • Du kan slumpa dina tillhörigheter på väggen. Det är inte nödvändigt att de affischer av dina favorit människor kan vara bara tillsammans och bredvid varandra.
 • Du kan måla en distinkt färg din vägg innan du börjar.
 • Var kreativ. Kreativitet färdigheter behövs.

Varningar

 • Varna dina föräldrar innan du fortsätter.

Saker du behöver

 • En tom vägg.
 • Alla grejer du behöver för att dekoreras ordentligt. (Det är upp till dig)
 • En bit av pengar.
 • Kreativitet.