Wka

Hur gå som en catwalk modell

Många kvinnor vill se, klä sig och vara som en modell. Men att göra det, bör du först börjar gå som en modell. Medan kvinnorna på banan kan få det att se enkelt, struttande dina saker i 4-tums klackar inte. Här är hur man gör ett intryck på catwalken.

Steg

Hur gå som en catwalk modell. Det spelar ingen roll om du är bekväm.
Hur gå som en catwalk modell. Det spelar ingen roll om du är bekväm.
 1. 1
  Det spelar ingen roll om du är bekväm. Välj rätt skor. Om du inte är van vid att gå in, får du lära dig snabbt. Om skorna är nya, skrapa fotsulorna med en sax så att de inte glider när de rör vid golvet. Alternativt, kan du täcka skosulan med maskeringstejp, om du inte vill repa dina skor. Vad du än gör, inte bära flip flops!
 2. 2
  Lär dig att stå ut som en supermodell. Öva din, kasta dina axlar framåt, och skjut bäckenet något framåt. Det kan skapa en illusion av att du lutar lite fram, snarare än bakåtlutad i en ogästvänliga pose. Du bör kunna balansera en bok på toppen av huvudet.
 3. 3
  Placera tårna ner foten först, sedan din häl, men behålla det mesta av din vikt balanserad på bollen på foten i stället för på hälen. Det kan kännas konstigt, men att hålla en stor del av din vikt på trampdynan ger dig mer av en elegant kliv än en otymplig (avgick) häl-vägd promenad skulle. Det nästan är som att gå på dina Tippy-tår, hur ballerinas gör, men mer naturligt.
 4. 4
  Sätt ena foten framför den andra (bokstavligen). Tårna ska vara vänd utåt. Dina fotspår bör bilda en sicksack. När du är klar snabbt, ger detta kroppen att karakteristiska sving. Ni vrister ska aldrig bump, är detta smärtsamt och kan göra att du blir!
 5. 5
  Gör din steglängd titta länge och befallande genom att lyfta benen nästan på samma sätt en häst skulle samtidigt göra trav ben förlängningar. För varje steg, vill du lyfta foten en bra bit från marken (med en böj i knät) och sedan placera den ner en bra bit framför stödbenet, med ett steg längre än en vanlig promenad skulle ha. Gör inte dina framsteg för stor eftersom det gör att du ser tafatt och ungraceful, men se till att du tar tillräckligt stora åtgärder, snarare än bara baby steg. Kom ihåg att vända med din höft. Det är svårt att beskriva men lätt att göra.
 6. 6
  Titta rakt fram, fånga essensen av de kläder du bär med uttrycket i ansiktet. Fokusera på ett föremål rakt framför dig (men inte stirra på en betraktare... det är obehagligt). Försök att smize (le med er ögon). Detta kommer att ge en hård titt på ditt ansikte och din promenad. Håll hakan nivå och dina ögon upp - du vill att åskådarna att se ditt ansikte. Håll ditt huvud och axlar fortfarande som din kropp rör sig längs startbanan. Ditt huvud och axlar ska kännas lite som en robust klädhängare, och saker och ting ska svänga därifrån. Svinga inte dina axlar, och inte över exagerate armrörelser. Gör säker dock att höfterna svänger mer än de normalt skulle. Detta kan ta lite övning för att se bra ut. När de slår till musiken är långsammare, svänga höfterna mer och bromsa din takt. När du gör din tur på slutet, se till att din vänstra fot är i fronten som du pausa för ett beat eller dubbla takten i musiken. Dina höfter, axlar och fötter ska vara vänd den sida av banan som huvudet vrids för att titta rakt fram i publiken över axeln. Efter paus eller poserar för ett beat, pivot fötterna tillbaka mot gardin eller glas, plocka upp din främre fot först (höger fot), och fortsätta gå. Se till att ditt ansikte är det sista att vända sig bort från publiken.
 7. 7
  Fingers rastlösa naturligt eller knytnäve upp när du är nervös, men låt dem inte! Det kommer att bli en större distraktion än du inser. Bara låta dem hänga ner, avslappnad. Skakar dina händer innan du går hjälper fingrarna slappna av och ser mer naturligt.
 8. 8
  Utveckla din egen signatur promenad. Det finns ingen enkel formel för promenader banan, och vad kommer i slutändan få dig att stå ut är inte bara hur bra du kan flytta din kropp utan också hur mycket av din egen personlighet du kan mata in din prestation att göra den minnesvärd. Det bästa sättet att skapa din egen unika stil är att experimentera, praktik, och få feedback (även om det innebär att ta lite konstruktiv kritik).
 9. 9
  Framför allt måste du gå och visa upp dig som om du vet att du är vacker och du vet att du är smokin 'het, och alla unga män där ute kommer att bli galen när de ser dig!. Självtvivel och låg självkänsla kan vara skadligt och det finns inget vackrare än en tjej med självförtroende.
 10. 10
  Du kan öva struttade som om du menar det genom att lyssna på din iPod eller mp3-spelare, eller annan musikalisk enhet, sätter en het låt på och gå till beat!

Tips

 • Steg graciöst, inte som du marscherar.
 • Om du ska resa, höst, eller har någon annan olycklig omständighet, återhämta graciöst., Och fortsätta som om det aldrig hänt. Ingenting kommer att visa ditt självförtroende som din prestation under stressiga förhållanden.
 • Flytta inte dina armar eller axlar för mycket, och inte flytta en arm mer än du flyttar den andra, eller kommer det att se ut som du bara har en arm som fungerar.
 • Och "smize" som Tyra skulle säga, vilket le med ögonen.
 • Videoband själv promenader, så att du kan förstå vad andra människor ser. Dessutom, genom att hålla en visuell registrering av din promenad, kommer du att kunna spåra dina framsteg när du lär dig att visa upp dig som en riktig supermodell skulle.
 • Överdriv inte genom att öppna dina ögon för mycket eller lyfta benen för högt när hon gick.
 • Håll din hållning från "H2T" topp till tå
 • Titta supermodeller gå promenad. Besök modevisningar och se dem på TV. Vilka var de modeller som stod ut mest? Vad gjorde dem unika? Hur blev hon gå skiljer sig från de andras? Lär av de bästa så att du inte behöver uppfinna hjulet på nytt.
 • Du kan snubbla. Fånga själv och borsta bort det.

Varningar

 • Fundera över varför du vill gå och se ut som en modell innan du gör det. Att ha tydliga mål för snygg och vara lycklig på grund av att det kommer att lägga till din självkänsla. Vilket i sin tur kommer att öka din attraktionskraft genom utstrålande självsäkerhet. Om du bara gå igenom förslagen, kommer det att visa.
 • Gå i högklackat kan få allvarliga kortsiktiga och långsiktiga negativa effekter på kroppen. Oavsett om det är en stukad fotled från en trasig klack eller dåliga knän från år av Catwalking, se till att ta dessa risker i beaktande när du bestämmer dig för att använda höga klackar på en regelbunden basis.
 • Begränsa din bana promenad till banan, eller åtminstone en slät yta. Kontrollera att det inte finns några hinder, gupp eller sprickor i vägen. Använda höga klackar på en ojämn eller oförutsägbar yta kan resultera i att du skadar dig själv, och ingen ser modelesque med kryckor.