Wka

Hur man gör ett mycket modernt rum för en tonåring tjej billigt

Även att göra och dekorera ett "modernt" rum för en tonårstjej kan verka som en svår uppgift, i verkligheten, kan det inte bara vara givande, men kul. Här är några förslag direkt från en tonårsflicka som hjälper dig på vägen.

Steg

Hur man gör ett mycket modernt rum för en tonåring tjej billigt. Ta flickans smak beaktas.
Hur man gör ett mycket modernt rum för en tonåring tjej billigt. Ta flickans smak beaktas.
 1. 1
  Ta flickans smak beaktas. Även om du kan anta alla tonårsflickor uppskattar liknande saker, kan du vara drastiskt fel. Fråga henne vad favorit färger, band, kändisar, hobbies, mönster och stilar rummet är. Få så mycket information om flickan som möjligt innan du börjar. Även om inte alla av det kan verka bra, kan någon tillstymmelse till information hjälpa.
 2. 2
  Även shopping för möbler, kom ihåg att det finns tre nödvändigheter när det kommer till en tonårings rum. One, en bekväm säng. Två, ett skrivbord och stol för att göra läxor och hålla på fritidsintressen. Tre, lagring. Tänk vägg-hyllor, bokhyllor, lådor och köksskåp med massor av lådor. Tonåringar är kända för sina kladdiga vanor, och om du inte har gett dem en plats att lägga sina saker... ja, inte förväntar rummet för att hålla sig ren. Utöver detta, bra belysning (särskilt runt skrivbordet) och andra sammanträde (som inte älskar beanbags?) För vänner är bra att ha. Som en lounge nästan.
 3. 3
  Flesh ut rummets stil. Ett överkast är ett bra ställe att börja med rummets färgschema. Se till att det inte krockar med väggen / matta färg, det är bekvämt, och flickan kommer att gilla färgerna. Självklart, hålla sig borta från alla färger eller mönster hon särskilt ogillar.
 4. 4
  Följ med på din valda färgschemat och tillsätt några matchande, dekorativa detaljer till rummet. Ljusa /-draperier, mattor, accessoarer skrivbord, och nya lampskärmar finns enkla sätt att lägga color.One bra idé att många "hip" tonåringar gör är att sätta upp vita semester ljus i deras room.It fungerar bäst om strängarna är vita och att lamporna har en swag så att det ser bättre. En annan bra idé är att skriva hennes favoritlåt eller dikt på ett annat språk som japanska eller kinesiska och hänga den över hennes skrivbord. Glöm inte, det är en tonåring, så håll det funky! Vad sägs om några lava lampor eller jivey vägg konst?
 5. 5
  Lägg dina finputsning. Det är där flickans intressen kan komma in i bilden. Några val affischer och fotografier på väggen verkligen lägga karaktär till rummet, och kommer att göra din tonåring känner sig riktigt hemma. Få henne 2 eller 3 posters (hon kan hänga upp henne själv om hon vill ha det på ett speciellt ställe) av hennes favoritband, hon kändis, film, eller något annat kan ha nämnt för dig!

Tips

 • Dessutom skulle det vara bra att göra det möjligt för henne att lyssna på musik i hennes rum. Stereoapparater, iHome för hennes iPod, liten, billig CD-spelare (ej Walkman, men de med högtalare) finns lätt tillgängliga på de flesta elektroniska återförsäljare. För en fin touch, placera några av hennes favorit-CD närheten. Glöm inte att placera den i ett område där det kommer att höras från var som helst i rummet, och är lättillgängligt.
 • Inte sätta dina stilar i rummet, se till att allt detta är hennes!
 • En dator i hennes rum skulle vara mycket uppskattat. Har din tonåring butik med dig, se till att hon gillar det innan du köper den
 • Tänk dig och din tonåring som arbetar tillsammans på rummet.
 • Kom ihåg att din tonåring sannolikt kommer att göra några justeringar när rummet blir hennes. Det är ingen förolämpning mot dig. Detta är hennes plats nu, och hon är skyldig att vilja ändra saker lite.
 • Du kan också använda locker hyllor i ett hörn eller något för någon synlig visning av saker hon tycker utan att ta upp plats på ett skrivbord eller wherever.

Varningar

 • Möbler från IKEA anses "vansinnigt söt" och prisvärda av många tonårsflickor. Inte alla av IKEAs möbler är säker och robust men.
 • Om du är den typ av förälder som inte riktigt gillar dammiga gardiner eller draperier ihåg att din tonåring inte gillar dig. Hon är sin egen människa och gillar att lägga stil till hennes rum. Kanske du kan göra en deal med henne såsom tvättning eller skaka gardinerna för att få dammet ut. Gardiner gnista verkligen upp ett rum och göra allt mer färgglad. Blinds är bara tråkigt om du inte får dem i färg och du fortfarande har att damma dem.
 • Kom ihåg att detta är hennes plats, hennes tillflykt från resten av världen. Nästan alla tonårsflickor är mycket måna om sitt privatliv, och du måste respektera det - även om du gjorde dekorera rummet själv. Knackar på dörren innan, och inte gå igenom hennes saker om det inte är absolut nödvändigt. Detta kommer endast att medföra förbittring.
 • Kontrollera att det finns fortfarande tillräckligt med utrymme i rummet, det gör miljön mer andas inuti, eftersom en tjej skulle spendera mer sina privata stunder (som en tonåring) i sitt rum och en öppen miljö skulle vara lugnande för deras sinne.
 • Om inte din tonåring särskilt vill det, undvika att göra rummet verkar alltför barnslig / girly. Spets, blommönster, kommer liten flicka möbler (t.ex. sin första säng) och överskott pastellfärger vädjar inte till henne.
 • Var uppmärksam på utrymmet i rummet erbjuder, inte sätta för mycket in i rummet och rörigt det.

Saker du behöver

Valfritt

 • Ny säng (tillval)
 • Alla nya möbler (tillval)
 • måla (i fast eller samordna färger)
 • nytt överkast eller täcke
 • organisera lagerplatser
 • något annat som hon kan behöva känna sig bekväm i sin rymden
 • affischer, målningar etc.