Wka

Hur ser ganska på skolan

Du behöver inte en komplicerad, tidsödande skönhet regim för skolan. Detta krångel plan kommer att hjälpa dig att se fräsch men tränas för skolan. Och när du ser bra ut, känner du bra! Så följ bara stegen.

Steg

Hur ser ganska på skolan. Klappa ansiktet torrt och applicera fuktighetskräm.
Hur ser ganska på skolan. Klappa ansiktet torrt och applicera fuktighetskräm.
 1. 1
  Börja med att tvätta ansiktet med en mild ansiktsscrub, sedan en kräm tvätt. Kontrollera att allt du använder är lämpligt för daglig användning, för om det är för hårt kommer det att torka ut huden.
 2. 2
  Klappa ansiktet torrt och applicera fuktighetskräm. I motsats till vad vissa människor tror, ​​bör du ansöka fuktighetskräm oavsett hudtyp du har. Om du har fet hud, använd en ljusare. Du kan också välja att tillämpa ögonkräm på denna punkt (använd inte vanlig fuktkräm på ögonen eftersom huden runt dem är väldigt tunn och känslig).
 3. 3
  Hitta en foundation som matchar din hudton, eller det är bara lite ljusare. Testa den på din käklinje / baksidan av din hand. Doppa din foundation pensel i (The Body Shop gör fina sådana) och dot grunden på kinder, näsa, haka och mellan ögonen. Arbete utåt, sprider grunden över ansiktet. Se till att du går upp till hårfästet och längs käklinjen (och lite lägre). Använd inte för mycket - lite räcker långt!
 4. 4
  Använd concealer. Doppa en liten mängd under ögonen och över några fläckar och blanda försiktigt med ringfingret.
 5. 5
  En tvätt av peachy kräm rouge gör att du ser vaken och redo att möta dagen. och dot den på äpplen av dina kinder, blanda sedan uppåt.
 6. 6
  En lätt damning av löst transparent puder över hela ansiktet kommer att ställa din makeup för din färgton så att du inte ser ut som ett spöke och kontrollera glans och ger en härlig matt finish. Men hoppa över det här steget om du har mörkare hud, eftersom det kommer att göra det ser askgrå.
 7. 7
  Nu för ögonen! Sprid en beige / kräm skugga över hela ögonlocket och upp till brynbenet. Sedan sopa aa ljusrosa skugga så att du ser ung och naturligt några nyanser mörkare längs globlinjen och den yttre, övre fransraden. Detta ger ögonen en "skugga" effekt. Avsluta med ett svep av mörkbrun / svart över det övre locket (och rita både fungerar bra). Arbete utåt, sedan när du når kanten av ögat förlänger inte den linjen för mycket, bara göra en liten, söt flick vid den yttre hörn. Applicera sedan mascara och göra dina fransar har volym och krusighet
 8. 8
  Avsluta utseendet med lite läpp smör och en slick av peachy eller ljus glans glittrande läppglans. Vackert!
 9. 9
  På kvällen spenderar fem minuter ger dina naglar ett lager klar / pearly lack för att hålla dem glänsande och stark. Plocka dina ögonbryn i en mjuk ren båge.
 10. 10
  Nu för håret! Håll ditt hår rakt, och kanske och bara sätta lite mus innan din curl och det ger lite volym och även försöka ha en hästsvans kan du också sätta en Snooki-esque bula i den. Ha den i minst två gånger i veckan och ditt hår för minst tre gånger i veckan och resten... så du vill ha det!
 11. 11
  Nu för din outfit, välja något som är söt. På sommaren, till exempel, kan du en neon skjorta eller skinny jeans eller några söta små shorts visa din hud eller bära flip flops eller converse eller ens lägenheter och en cool avslappnad skinnjacka.
  • Spring: Ljusa jeans, svarta Uggs, oliv t-shirt och en söt jacka som matchar din outfit.
 12. 12
  Så gå till skolan och visa din egen varm och söt stil för moderiktiga kläder och göra din egen stil på dina kläder alltid vara dig själv och ha roligt: ​​p
 13. 13
  Var hygienisk. Rakning, dusch, bära deodorant och parfym, bär panty-liners/pads/tampons /, sätta på lotion, och borsta tänderna med en whitening tandkräm två gånger om dagen.

Tips

 • Kom alltid ihåg att le.
 • Se till att dina läppar är mjuka och återfuktad.
 • Försök att inte mer än göra det smink, om det ser ut för mycket, är det förmodligen. Bara ta lite off, eller göra det lite mer subtil.
 • Försök att inte se fake.
 • Ha din egen stil!
 • Naturlig makeup är nyckeln
 • Tvätta håret kvällen innan om du vill spara tid. Du kan fläta den medan den fortfarande är våt för att spara tid.
 • Se till att du inte dra uppmärksamheten till sig själv genom att ha ett annorlunda utseende, titta bara naturligt!
 • Håll ditt hår naturligt, men det behöver inte vara poker rak eller fjädrande böjt.
 • Bra makeup borstar verkligen gör en skillnad, så tveka inte att spendera lite mer på dem.
 • Du bara verkligen behöver foundation om din hudton är ojämn. Om du har ens hud, behöver du bara fuktighetskräm och kanske lite puder.
 • Lägg inte för mycket smink, men tillräckligt för att få dig att se vacker. Kom ihåg att skönhet är också inne.

Varningar

 • Överdriv inte för skolan. Makeup bör vara avslappnad och subtil, om du ser fake det är inte den bästa utseende och folk kommer att prata om dig bakom din rygg.