Wka

Hur man ser häftigt för skolan

Söker bra för skolan är en prioritet för många tonåringar, som du vill göra det bästa intryck på dina klasskamrater och dina lärare. Här är hur du ska kunna visa upp att skolan ser ditt bästa.

Steg

Hur man ser häftigt för skolan. Ta en dusch på morgonen eller natten och tvätta håret varannan kväll eller morgonen (inte varje kväll, kommer det att torka ut håret).
Hur man ser häftigt för skolan. Ta en dusch på morgonen eller natten och tvätta håret varannan kväll eller morgonen (inte varje kväll, kommer det att torka ut håret).
 1. 1
  Ta en dusch på morgonen eller natten och tvätta håret varannan kväll eller morgonen (inte varje kväll, kommer det att torka ut håret). Tvätta håret på kvällen så att den kan lufttorka över natten föreslås. Om du gör det på morgonen, kommer du att tvingas använda värme på den, vilket kommer att skada den. Duschar är mycket viktigt eftersom det gör att du känner dig fräsch och ren.
 2. 2
  Få en bra ansiktstvätt, och använda den när du stiger upp på morgonen, och innan du går till sängs. Dock inte tvätta ansiktet för mycket, eller det kommer att torka upp och orsaka akne. Räkna ut vilka produkter du behöver för ditt ansikte. Olika produkter hjälper för olika frågor. Jag föreslår med facial soap, sammandragande, en bra ansiktsscrub, och en lätt ansikts lotion.
 3. 3
  Ät hälsosamt så du hålla formen. Detta kommer också att öka din Det kan vara roligt att träna. Du behöver bara hitta något du gillar, och se till att du ändrar det upp varje gång på ett tag. Hälsosam mat kan vara läckra, med rätt kryddor och sånt. Till exempel, inte grillad kyckling täckt av malet lök låter aptitretande?
 4. 4
  Ta hand om ditt hår. Borsta ut det en gång om dagen, och se till att du inte använder för mycket värme av produkten. Om du måste använda värme, sätta lite konditionering skydd på håret först.
 5. 5
  Se till att du borstar tänderna varje morgon och kväll, och att du tandtråd på natten. Detta kommer att göra dina tänder fina och din andedräkt fräsch.
 6. 6
  Använd alltid rena kläder. Bär aldrig samma kläder två dagar i rad, speciellt skjortor. Försök att ha ett bra utbud av kläder. Om inte krydda din look, eller tvätta dessa kläder everyday.If du bär uniformer, kan du bära dem två dagar i rad, om den enhetliga är ren. Ingen kommer att märka.
 7. 7
  Få tillräckligt med sömn. Ställ din väckarklocka om en timme eller två innan du behöver lämna för skolan. Ibland slump du kan vakna sent så får dina grejer redo kvällen innan. Detta innebär att plocka ut din outfit kvällen innan, sätta dina läxor i din bok väska och sätta vad du behöver för att ta med till skolan vid dörren.
 8. 8
  Alltid bära deodorant. Om du är en pojke, använda parfym. Om du är en tjej, använda bra lukta parfym. Men för mycket parfym eller parfym kan högdragna.
 9. 9
  För tjejer: Använd lite smink. Ha en tub läppglans och lite concealer i din ryggsäck eller väska. Sätt antingen en rosa eller brun rouge på kinderna och näsan. Sätt en liten bit av mascara på dina ögonfransar, topp och botten (endast toppen gör att ögonen ser mindre), men inte för mycket. Om du vill använda lite eyeliner, gör det tyngre för kanske en punk, emo, eller gotisk look. Gör en fin linje om du vill se konservativ.
 10. 10
  Om du har torr hud, sätta på vaselin eller hudkräm och handskar under kalla dagar.
 11. 11
  Var dig själv och din personlighet lyser igenom ditt utseende.
 12. 12
  Plocka ut kläder kvällen innan och se till att de är skrynkelfritt och se till att rätt skor, stövlar eller sandaler går med outfit.

Varningar

 • Kom ihåg, kan personer med astma har mycket dåliga reaktioner på cologne, parfymer och vissa deodoranter. Var noga med vem du spraya dem runt och inte drunkna själv i dem.
 • Bara vara dig själv! Det spelar ingen roll om du är smal eller stor, lång eller liten måste du vara dig själv att göra ett intryck på folk. Kom ihåg, första intryck sista!
 • Individualitet är viktigt - men inte gå alltför överbord, två eller tre djärva objekt är gott.
 • Se till att du alltid följa den klädkod!

Saker du behöver

 • Bra kläder, alltid rena
 • Deodorant
 • Köln, parfym
 • Munvatten
 • Tandkräm och tandborste
 • Floss
 • Hår borste
 • Shampoo och balsam (inte få billiga saker)
 • VÄCKARKLOCKA
 • Makeup (tillval)