Wka

Hur man klär söta och avslappnad för skolan

Skolan är en plats att lära sig rätt? Tja, nästan mer (och viktigare!) Än så, det fungerar som din egen personliga landningsbanan! Vill du sticker, och tjäna applåder och paparazzi du förtjänar medan struttade dina grejer? Läs stegen!

Steg

Hur man klär söta och avslappnad för skolan. Innan skolan börjar i höst, gå till din lokala uniform butik och bara köpa skjortor.
Hur man klär söta och avslappnad för skolan. Innan skolan börjar i höst, gå till din lokala uniform butik och bara köpa skjortor.
 1. 1
  Innan skolan börjar i höst, gå till din lokala uniform butik och bara köpa skjortor. Köp omkring 4-5 tröjor så på det sättet, kan du bära en för varje dag i veckan!
 2. 2
  Köp kjolar, byxor, Bermuda, och shorts. Se till att du inte köper något rippade eller något lite för prålig eftersom du kommer bara att förbjudas från att bära dem. Genom att ha ett urval av olika saker (i stället för bara ett par byxor året om) du har ett intressant utseende.
 3. 3
  Köpa tillbehör! Köp dem på ett tillbehör butik, eftersom de oftast har otroligt söta grejer för inte alltför höga priser. Få huvudet band, örhängen, halsband och armband charm! När du köper örhängen se till att de är inom dina regler skoluniform. Kom ihåg att du kan hålla sig till reglerna utan att vara vanligt och tråkigt.
 4. 4
  Hår! Titta igenom tidningar, böcker eller pics på nätet av olika stilar du gillar som passar din personlighet. Kom ihåg att du vill se söt och avslappnad så hitta en frisyr för att ge dig det utseendet. Också, öva på de olika frisyrer innan du måste gå tillbaka till skolan så det finns ingen panik på morgonen.
 5. 5
  Makeup. Eftersom du siktar på en söt och casual look, hålla sig till neutrala eller pastellfärger istället för ljusa färger som smaragd eller ljust rosa.
 6. 6
  Leta efter söta tröjor! Kom ihåg, att de inte alltid måste vara ett specifikt namn varumärke.
 7. 7
  Nära till vintern, köpa en snygg kappa som ser bra ut med din uniform och fylla på söta sjalar och sjalar för att shoppa med.
 8. 8
  Ha det så kul!

Tips

 • Börja inte oroa sig för om din nya look passar dig eller om det kommer att imponera på folk... Om du gillar vad du ser i spegeln bara fortsätter att påminna dig själv att du ser bra ut.
 • Försök att variera ditt utseende då och då.
 • Använd din nya look till din fördel och få flirta med den där killen du gillar, eller göra några nya vänner.
 • När du är osäker, enkelhet och att vara subtila fungerar bäst. Försök att ta bort ett tillbehör varje gång du klär.
 • Bli inte full av sig själv bara för att du vet att du ser bra ut.
 • Låt dig bli mer självsäker men flirta med varje kille du känner även om du inte gillar dem och göra dina vänner känna sig utanför och osäkra är inte förtroende den arrogans och själviskhet.

Varningar

 • Vara beredd att ha andra människor i skolan kopiera din stil.
 • Slösa inte pengar på saker som förmodligen kommer att hamna få förbjudas ändå.
 • Håll dig till skolans riktlinjer när du handlar för dina tillbehör, t.ex.. Om din skola regler säger att du bara får ett par örhängen sedan bara köpa några ganska snyggt färgade nitar i stället tunnband.