Wka

Hur man klär sig för en high school fotbollsmatch

Så om du verkligen in i fotbollen du kan bli uttråkad på din skola fotbollsmatcher, men här är några sätt att ha roligt och hur man klär sig för att visa din ultimata skolans anda.

Steg

Hur man klär sig för en high school fotbollsmatch. Känn din skola färger och införliva dem i din klädsel under den stora matchen dagen!
Hur man klär sig för en high school fotbollsmatch. Känn din skola färger och införliva dem i din klädsel under den stora matchen dagen!

Hur man klär

 1. 1
  Känn din skola färger och införliva dem i din klädsel under den stora matchen dagen! Hitta något sätt att klä upp din genomsnittliga skolan skjorta eller tröja svett. Gå inte alltför överbord med ränder eller prickar eller något längs denna linje.
 2. 2
  De små sakerna ser gullig. Om någon av din skolas färger är grönt, bär gröna strumpor. Om du bär ditt hår upp, sätta band i håret som går längs med temat. Det är alltid coolt att bära tennisskor som har lite av ditt skolar färger i dem. Om en av dina färger är gult, se om du kan hitta ett par Nike (eller Adidas eller vad som helst) med lite gult i dem.
 3. 3
  Bära smycken som alltid visar anda. Kanske kan du hitta några fotboll örhängen. Också prova, pärlstav halsband eller armband på din skola färger. De säljer fotboll armband för tjejer också. Jag är säker på om du tittar i butiker som Claires eller bara på söta små butiker, kommer du att bli förvånad över vad du kan hitta.
 4. 4
  Om du bär smink, inte bära mycket på dagarna när du klär dig för spel! Du har redan fått de färgerna i din klädsel. Du vill att folk ska se din ande, och du vill inte dra för mycket uppmärksamhet till dig själv.

Ha kul på matchen

 1. 1
  Först ut, bära denna outfit du sätta ihop till skolan den dagen. Visa din ande hela dagen, så du verkligen hyped upp den natten.
 2. 2
  Bjud in några vänner över innan du åker. Gör varandras hår, gör tecken för din favorit spelare, gå och hämta glass.
 3. 3
  Få en plats nära området så om något händer får du en bra vy. Visa upp. Sjung skolan sång och klappa tillsammans. Hurra med cheerleaders.
 4. 4
  Ha en lista med spelarens nummer. Vet några killar i laget så att ni åtminstone kan urskilja vem som är vem. De ser alla lika i sina tröjor.
 5. 5
  Ta din kamera. Egentligen notera på om ditt lag vinner eller förlorar.
 6. 6
  Njuta av maten.
 7. 7
  Go crazy och ha kul.

Tips

 • Ta en filt eller tröja. Det kommer bli kallt även i början av september.
 • Om du har tur nog att ha en pojkvän, få dem att hålla dig varm.
 • Få andra människor entusiastiska över spelet också.
 • Bär inte kortbyxor till en fotbollsmatch. Fotboll är i höst, inte sommar.

Varningar

 • Du kan fortfarande vara uttråkad, så lägg lite mer KRAFT till det som glitter. Du kan lysa i solen och med skolans anda färgat glitter du kommer att vara bländande. Eller så kan du prova hår spay Var försiktig, kan det bli rörigt.