Wka

Hur man ser trevligt för skolan (flickor)

Vill du se och känna trevligt för skolan? Få en outfit tillsammans kvällen innan, ställa väckarklockan tidigt, och gör dig redo att se bra ut!

Steg

Hur man ser trevligt för skolan (flickor). Sätta på lite bodylotion.
Hur man ser trevligt för skolan (flickor). Sätta på lite bodylotion.
 1. 1
  Få upp minst en timme innan du måste iväg till skolan. Någon tidigare är bra också. Men se till att du går till sängs tidigt nog att du kan fungera. Dessutom är en trött person som inte är en attraktiv person. Att förlora alltför mycket sömn ger dig mörka ringar och påsar under ögonen. Gör de grundläggande sakerna - få lite frukost och ta en drink så fort du stiger upp.
 2. 2
  Få i duschen. Tvätta hela kroppen noggrant med tvål, schampo håret minst 3-4 dagar i veckan, och skick det minst två gånger i veckan. Använd en dusch gel för att göra din kropp luktar färskt. Komma ut och torka, men lämna din hud lite fuktig.
 3. 3
  Sätta på lite bodylotion. Se till att du sätter på en anständig mängd och massera in den i huden.
 4. 4
  Sätt på en badrock eller bo i din handduk. Plocka alla herrelösa ögonbryn, sätta fuktkräm i ansiktet, fila naglarna om de är grova eller trasiga, och om du har fått upp tidigare, kan du ens överväga att åter måla dem om de flisas.
 5. 5
  Dags att göra din make up! För skolan, bara sopa på ett tunt lager av din favorit ögonskugga (prova jordfärger så att du inte ser ut som en clown: ljus guld, brons, kola osv..), och använd ca 3 swipes av mascara (curl dina ögonfransar med en ögonfransböjare innan du sätter på mascara om det behövs). Gör din hud ser klart med lite foundation, och damma ansiktet lätt med concealer för att stoppa ditt ansikte från att bli blank. Detta kommer att hålla ser fräsch och naturlig. Glöm inte att bortförklara upp, kommer en fin rosa eller klar läppglans lägga lagom glans till ditt ansikte.
 6. 6
  Bestäm vad du ska göra med ditt hår.
  • Om ditt hår är fortfarande blött från duschen, antingen det eller använd en fön.
   • Om du väljer att använda en fön, lämna det lite fuktig så att håret inte blir förstört från värmen.
  • Uträtning ditt hår är ett bra sätt att få en chic look. Det är snabbt och enkelt, men inte gör det varje dag eller det kommer också att förstöra ditt hår. Och kom ihåg att använda ett anti värme spray för att skydda håret
  • Scrunching ditt hår är söt och så är franska flätor.
  • Ponytails är mycket trevligt eftersom de bidrar till att visa ditt vackra ansikte.
 7. 7
  Dags att klä på! Sätta på lite deodorant och lite body spray. Ta ut kläderna du planerat kvällen innan. Kläder bör vara rena och veck bör vara ute. Du vill komma över som en ren, presentabel personen. Om du bär öppna rejäla skor, se till att dina tånaglar inte är för långa eller smutsigt, och om du har extra tid, måla dem att matcha dina skor! Prova nya modet, och vara kreativ!
 8. 8
  Pass på de sockrade flingor och choklad våfflor chip. Gå för spannmål och mini bagels. Ha lite frukt på sidan. Frukost är verkligen den viktigaste måltiden på dagen. Försök inte hoppa det att gå ner i vikt! Du kommer faktiskt få mer utan frukost. Frukost ökar din ämnesomsättning och ger dig tillräckligt med energi för dagen!
 9. 9
  Borsta tänderna med en bra tandkräm, använd munvatten och. Få några myntverk eller mint tuggummi! Spraya på lite parfym, kolla dig själv i spegeln innan du lämnar! Kontrollera att du har alla dina böcker och utrustning i en rimlig storlek väska. Nu är du klar!

Tips

 • Känn dig trygg om hur bra du ser ut.
 • (Speciellt om du är mycket lång eller mycket kort). Sjunka ihop kan ge dig spinal problem. Om du inte sloka och du har ont det gör att du ser längre och mer självsäker, kommer slouching gör bara att du ser kortare! Om du är lång och du inte sloka du ser självsäker och folk ser upp till dig, om du slöfock du ser obekväma.
 • Ha alltid en borste eller kam i väskan, ifall håret blir förstörd.
 • Bär runt en liten spegel och några Lip Balm eller glans, tillsammans med myntverk eller tuggummi! Under dagen, drick mycket vatten för frisk hud, gå på toaletten och kontrollera att din make up och hår är fortfarande okej, retuschera läpp-balsam och pop i ett andetag mynta eller två!
 • Bär inte mörk makeup - du vill visa ditt naturliga ansikte!
 • ALLTID äta frukost.
 • Prova en doftande schampo.
 • Du kan se riktigt trevligt på ett enhetligt, alltför. Järn vad som behöver strykas och det ska aldrig vara smutsig. Om du verkligen vill något i din uniform, inte vara fast med bär samma artikel av kläder för ett par dagar. Köp en annan så att du ser ut och luktar fräscht.
 • Aldrig bära scuffed, smutsiga skor. dem natten innan du bär dem, men inte för mycket eller att de kommer att lysa.
 • Om du bär en uniform, prova krydda upp det lite med tillbehör, såsom halsdukar, halsband, osv

Varningar

 • Se till att dina kläder är inom klädkod på din skola.
 • Överdriv inte smink! Du vill se naturligt inte klibbig.
 • Lär känna din egen rutin - gå upp tidigt så att du har tillräckligt med tid! Gör inte dig själv sent. Vissa rutiner är svåra att behärska i början, men du bör hålla sig till dem, kommer du snart få kläm på det.
 • Vakna tidigt bör inte att du ska missa sömn bara för att göra dig själv ser trevligt. Ge inte efter för att grupptryck och få tillräckligt med sömn för att fungera nästa dag! Somna från 9:00 till 09:30 och vaknar minst en timme innan du måste gå. Om du planerar på att göra något fint med din makeup eller håret vakna tidigare!
 • Följ inte något av detta hår-relaterade råd om du har grovt hår, då du kan orsaka skador