Wka

Hur ser androgyn

Låten Androgyny av Garbage alltid gjort dig nyfiken? Du längtar efter ser av de unga pojkarna i Japan som du inte kan vara säker på om de är flickor eller pojkar? Du vill att folk ska vända huvuden när du vandrar undrar om du är en flicka eller en pojke? Du kan helt enkelt är missnöjda med utbudet av framträdanden tolererat av din traditionella könsroll?

Androgyny kan definieras som balanseringen av feminina och maskulina drag. Om du är kvinna och vill se androgyn, du försöker eliminera eller minimera vissa av de kvinnliga aspekterna av din personlighet och utseende, samt främja eller maximera många av de maskulina aspekterna (motsatsen gäller för män). Androgyny är helt annorlunda än transsexualism eller transvestism och ska inte förväxlas med heller.

Steg

Hur ser androgyn. Börja shoppa runt och få kläder som är antingen unisex eller följa nya trender, till exempel.
Hur ser androgyn. Börja shoppa runt och få kläder som är antingen unisex eller följa nya trender, till exempel.
 1. 1
  Börja shoppa runt och få kläder som är antingen unisex eller följa nya trender, till exempel: få raka ben byxor, nedgångar knapp, koftor men inget alltför girly. Helst i olika nyanser av grått, blått, svart och rött.
 2. 2
  För hår, försök skära (eller har en cut frisör) håret i en pixie cut, antingen bakåtslickat eller naturligt. Om du inte har rätt ansiktsform för att få en pyssling, kan du alltid få en bob och styla det som du vill. Asymmetriska frisyrer är i ropet just nu. Om du är en kille, du växer håret länge, kanske få en side-fransar. Det är svårare för tjejer med långt hår att se neutral, men om du älskar dina Rapunzel lås eller inte kan stå med hår i ansiktet, kan du förmodligen göra traditionella hår stilar arbete. Eller så kan du bara sätta allt du hår under en mössa.
 3. 3
  Ögonbryn storlek och form är en annan egenskap som är starkt förknippad med kön. Om du är en manlig, prova plockning eller vaxning brynen till en tunnare, välvd, feminina panna. Om du är en kvinna, försök låta dina ögonbryn växa ut till (eller behålla dem som) sin naturliga form.
 4. 4
  Om du bryr dig särskilt för smink, linje dina ögon i grått eller svart eyeliner men inget alltför spännande eller uppenbar. Glöm rött läppstift och blush.Stick till foundation, matt pulver och kanske concealer för att dölja den rosa i dina läppar. (Gå lätt på det, ni vill inte se ut som ett lik).
 5. 5
  När det gäller skor, samtala och Oxfords (höga klackar för flickor) arbete. Allt kommer att göra så länge det inte är alltför flashiga eller flickaktigt. Sneakers kommer att fungera bra för casual klänning.
 6. 6
  Vara oberoende. Var den typ av person som kan göra saker för sig själv. Du kan försöka att få saker gjorda själv såsom rengöring ditt sovrum, gör dina läxor, och kanske matlagning eller städning. Detta kommer att visa att du är ansvarsfull och självständig.
 7. 7
  Undvik att bära mjuka och pudrig färger som de är pesten. Men du behöver inte alltid bära djärva, mörka färger som svart. Andra färger kan vara neutral såsom marinblått, skogsgrönt, brunt och svart. Camoflauge är ett bra mönster att hålla med.
 8. 8
  Komprimera dina bröst om du har dem. Dessa är en stor ge bort. Du bör vara helt plan A sportbehå kan fungera om du är mycket små, men för alla över en AA det inte att fungera. Du kommer att behöva någon form av bindemedel. Om du är på väg ett A eller en mycket liten B du kan använda i-rustning, som är avsett för män som är idrottare. Du bör kunna hitta sina kompression västar i en sportaffär. För alla över det, behöver du en pärm. Under-verk, Mango och T-Kingdom göra dessa.
 9. 9
  Dölj dina ben, såvida du inte rakar dem. Flickor har mycket olika ben än killar, och de är oftast rakas. Prova ett par riktigt baggy jeans för att dölja dina kurvor och kanske en lös bälte hängande lite på höfterna. Par detta med en riktigt stor t-skjorta, och du kan passa in nästan överallt.
 10. 10
  Oroa dig inte om andras åsikter, vad andra människor tycker om dig är inte något att vara mycket oroade. Många människor kan anta att ständigt oroande över andras åsikter om sig själva och försöker göra alla gillar dem mer är nyckeln till att verka överlägsen, men det är inte. Många gånger kommer både tjejer och killar agerar felaktigt nonchalanta om skolan och arbetet och verka som de är alltför uttråkad att verkligen bry sig om de uppgifter de behöver för att slutföra i vardagen. Sanningsenligt, måste du se till att om det är ett negativt drag i din karaktär, prova dina svåraste att eliminera det från ditt sinne ram. Agera på detta sätt ger bort bilden av låg intelligens, eller detesting skola och arbete i allmänhet. För andra, det gör dem ofta känna att du, eller andra som gör detta, är mallig, snobbig, likgiltig om akademiker och arbete, eller alla tre. Du vill inte ha den bilden.
 11. 11
  Vara i form. När det gäller fysisk seghet, väl, att man kan vara lite svårare. Om du inte redan är fysiskt tufft, träna! Bygga några muskler! Gå inte body building (orsaka några "muskler" är bättre lämnas odefinierad), men att bygga upp din styrka så att du kommer att kunna ta alla som börjar med dig.

Tips

 • Var försiktig om du väljer att binda dina bröst, kan det innebära hälsorisker. Om du har svårt att andas eller smärta bröstet, STOP bindande genast! Och aldrig göra det för länge.
 • Yves Saint-Laurent startade hela "smoking för kvinnor" trend. De såg androgyn men aldrig som främlingar.
 • Aldrig någonsin glömma vem du är. Det är vad som gör dig speciell.
 • Ser androgyn är inte nödvändigtvis detsamma som Påklädning. Du kan inkludera vissa aspekter tillskrivs ditt kön och fortfarande ser androgyn. Till exempel, målar en tjej som klär sig som en kille, men också hennes naglar kan se mer androgyna än en tjej som bara klär sig som en kille. Ofta är det en fråga om trotsar förväntningar.
 • Dölj inte vem du är. Om du är en girly flicka och vill se androgyn, följ de pågående trenderna just nu, hela jag stal detta från min pojkväns garderob är överallt.
 • Nästan alltid bära skor som Converse hög toppar och så vidare. Svart skulle vara den bästa färgen, och Converse är mycket bekväma också!
 • Gå lätt på makeup.
 • Träna. Detta betyder inte att du ska gå till gymmet och lyfta enorma tyngder vardagliga, bara hålla din vikt på en hälsosam nivå och kom ihåg att göra dina armhävningar!

Saker du behöver

 • raka ben jeans / byxor
 • västar, koftor, ylletröjor
 • Converse, läder Oxfords
 • concealer, foundation
 • en bra frisör som kan hjälpa dig att hitta rätt frisyr.
 • förtroende