Wka

Hur får man en mer kurvig utseende (skinny girls)

Som du ser i spegeln du ler... men du ser på din kropp och tycker om filmen du såg förra veckan, den ena med den kvinna som hade drop-till-din-knän kurvor... och du bestämmer dig för att se ut som henne.

Steg

Hur får man en mer kurvig utseende (skinny girls). Respektera dig själv.
Hur får man en mer kurvig utseende (skinny girls). Respektera dig själv.
 1. 1
  Respektera dig själv. Gå inte omkring klädd så kallade "trashy kläder." De respektlöshet dig och berätta för folk på fel sak. Respektera dig själv och bära saker som accent den skönhet som redan finns.
 2. 2
  Sök efter kompatibla kläder. Vissa klädbutiker, särskilt formella slitage butiker, anställa duktiga människor som kan mäta dig och ge dig bra information om vilken typ av kläder skulle passa dig bäst. Cup storlek, midja och din totala bygga alla bidrar till effektiviteten hos olika plagg du kan tänkas bära.
 3. 3
  Bär snug kläder. Men inte för hårt! Skjortor och byxor som sitter åt kan avslöja eller ta bort oönskade former. Helt enkelt klädd i en ombonad europeisk Eagle grimma, till exempel, kan vara tillräckligt för att accent din naturliga kroppsform.
 4. 4
  Begränsa de funktioner som är accent till de du önskar. Betyder det översta känns för hårt runt halsen? Kanske boot-cut är närmare din look än magra ben. När du försöker kläder, analysera ditt utseende i varje punkt, och notera de platser som de passar bäst.
 5. 5
  Efter att hitta en uppsättning kläder som passar dig, parad framför din spegel! Det är mycket tillfredsställande, efter ett par timmar för att försöka på kläder, att äntligen beslutat om en outfit. Fira genom att posera i din spegel och njuter av den nyligen förfinade formen på din kropp!

Tips

 • Köp några söta breda bälten och bära dem kläms in vid midjan istället för dina höfter, med en cool klänning eller kjol. Omedelbar timglas figur.
 • Blusar med volanger, dekoration, eller en båge nära halsen / bröstet kan skapa en illusion av kurvor.
 • Bär inte alltför avslöjande kläder.
 • Prova och undvika batwing / kimono stil toppar eftersom de kan drunkna en liten figur. Försök också att inte bära tanken eller röret tops för ofta, de är inte bra på att skapa fylligare siffror.
 • Lägg lotion på benen och rakning (tillval). Om du inte vet hur man rakar du kan gå hur att raka. det kommer att medföra extra illusion och verkan.
 • A-line kjolar är smickrande för smala ramar, som är monterade blusar och capribyxor. Ra-ra, 50 stil och veckade är alla bra stilar för kjolar, och skift klänningar, boot jeans skära, och byxor last alla ser bra ut på smalare personer.
 • För ytterligare och klassisk look, kan du lägga en liten touch av svarta som en svart blus eller skjorta eller byxor kjolar etc. Akta dig dock, kan svart vara extra-bantning så prova andra färger också.
 • Om dina föräldrar frågar varför gör du det här kan man säga att förbättra mina drag eller så kan du komma med ditt eget förnuft.

Varningar

 • Ändra inte dina kläder alltför drastiskt eller för snabbt
 • Shopping för den perfekta kläder kan vara dyra. Wal-Mart och andra billigare butiker kan ha exakt vad du behöver, snarare än att spendera fyrtiofem dollar på Gap.