Wka

Hur man gör pengar med en loppmarknad (för tonåringar)

Alla behöver extra pengar. Oavsett om det är för att ny outfit du har velat för som någonsin, eller om du bara behöver lite för din resa nästa helg. Det enklaste sättet att göra snabba pengar är att ha en gård eller loppmarknad. Du kommer att städa ditt rum, tjäna pengar och ha roligt på samma gång! Så får alla dina vänner tillsammans, och göra det till en händelse!

Steg

Hur man gör pengar med en loppmarknad (för tonåringar). Börja med att fråga dina föräldrar om lov att ha en loppmarknad i din främre gården, eller på uppfarten så att du inte förstöra gräset.
Hur man gör pengar med en loppmarknad (för tonåringar). Börja med att fråga dina föräldrar om lov att ha en loppmarknad i din främre gården, eller på uppfarten så att du inte förstöra gräset.
 1. 1
  Börja med att fråga dina föräldrar om lov att ha en loppmarknad i din främre gården, eller på uppfarten så att du inte förstöra gräset. Eller använd ditt garage. Se till att du planera i förväg för att flytta dina objekt ut ur garaget som inte ska säljas. Om du inte har en tillräckligt stor gård, eller dina föräldrar säger nej, be dina vänner om du kan ha den på en av sina hus. Se till att din vän har föräldrarnas tillstånd också, oavsett vilket hus du ställa upp på.
 2. 2
  Städa ur ditt rum ungefär en vecka före försäljningen. Börja gå igenom dina kläder, lådor, garderob och under din säng. Samla allt du inte vill ha längre. När du söker igenom dina kläder, om du inte har slitna något i 6 till 12 månader, kan du bli av med det, eftersom du förmodligen inte kommer att bära den igen. Har dina vänner göra samma sak.
 3. 3
  Bestäm ett datum och en tid för försäljning. Har loppmarknad från 07:30 AM.-2: 12:00 eller vad tiden är den vanliga tiden att människor i ditt område har varvet försäljning.
 4. 4
  Gör ett tiotal affischer som säger när och var din försäljning kommer att bli. Gör dina affischer stor och ljus så att folk kommer att se dem. Var och en av er att ta ett par, och hänga dem runt kvarteret. Förutom att göra affischer, se om du kan gå till din lokala tidning, och sätta en annons för din loppmarknad inuti papperet.
 5. 5
  Markera allt du har att sälja med försäljningspriset, men inte för högt.
 6. 6
  Få lite förändring några dagar innan försäljningen så att du har den till hands för dagen av din försäljning. Se till att ha mynt för kunden förändring. De flesta människor anländer tidigt med 10€ 's och 15€' s, se bara till att du har mynt samt 5€ 's och 5€' s för kundens förändring. Kontrollera att du har någonstans säkert att lägga dina pengar. Få en låda med ett lock. Var och en av er ska ha en egen box.
 7. 7
  Se till att dina artiklar se presentabel. Om du vill sälja en gammal cyklar, försök att rensa upp lite. Ingen vill köpa eller ens röra saker som är smutsiga och täckt med lera. Kontrollera varje punkt och se till att de är rena.
 8. 8
  Kontrollera alla CD och videospel. Om du säljer några skivor eller videospel, se till att de fungerar. Om din CD hoppar en hel del, är rekommenderar den inte att sälja detta objekt på din loppmarknad. Samma för filmer spel. Ha en radio utanför så att dina kunder kan kontrollera kvaliteten på CD-skivor.
 9. 9
  Sätt upp dina tabeller och sortera kläder, CD-skivor och böcker och vad du har att sälja. Var noga med att ha väskor, lådor och extra tidningar för emballaget. Varje vän bör ha sina egna saker på sitt eget bord, så att de vet hur mycket pengar de gör. Gör din loppmarknad ser mycket presentabel genom att ha kläder rack för kläder och sådant så det inte ser ut som du säljer en massa skräp.
 10. 10
  Öka antalet försäljningar du gör till varje kund. Istället för att bara sälja dina gamla saker, sälja koppar kaffe, saft, vatten på flaska, alltför. Du kan också göra ett par nya hantverk objekt, till exempel vänskap armband.
 11. 11
  Håll dina husdjur borta från loppmarknad. Många människor är rädda för husdjur eller har allergier. Håll dina husdjur inne i huset eller sätta dem i trädgården. Be din granne eller vänner för att titta på ditt husdjur när du har loppmarknad.
 12. 12
  Vänta era kunder att börja anländer och ge dem din fulla uppmärksamhet. Försök att inte prata om dina mobiltelefoner med dina vänner under försäljning. Det kan vara mycket oartigt och du kan förlora din försäljning.
 13. 13
  Var vänlig. Ingen kommer att köpa något från dig om du ser ovänliga eller medelvärdet. Ha ett varmt leende! Var försiktig med ditt kroppsspråk. Använd en lämplig ton när han talade till andra. Ser trevligt ut. Detta kommer att göra dina kunder känner sig mer välkomna till din Yard Sale.
 14. 14
  Acceptera endast kontanter. Acceptera kontroller är riskabelt att din loppmarknad. Kontanter är det säkraste sättet att sälja dina objekt. Någon kan lätt ge dig en falsk check. Emot kontanter kommer att undvika framtida komplikationer.

Tips

 • Bry dig inte om dina kunder för mycket. Låt dem få lite tid att titta utan att någon stör dem.
 • Mammor tenderar att vara på kanten innan loppmarknad så inte gör något för att skjuta henne över kanten.
 • Skaffa en märkpenna som kan berätta för dig om sedeln är äkta och inte falska. Vissa människor klarar av falska räkningar även på varvet försäljning. De är bara ett par dollar på Wal-Mart eller kontor butiker utbudet. Det kommer att spara genom att sätta en liten prick på pengar innan du accepterar personens pengar. Om det är fejk, försök att inte överreagera. Ring dina föräldrar utanför. Inte hantera detta själv!
 • Gör skyltar eller få folk att hålla upp dem.
 • Kanske du kan göra hantverk att sälja som teckningar och smycken!

Varningar

 • Var inte avundsjuk om dina vänner sälja mer av sina grejer än du.
 • Inte sälja allt du äger! Och se till att kolla med dina föräldrar om de varor du säljer. De kanske inte vara alltför glad om du säljer det trehundra dollar wii bara för att göra femtio spänn.
 • Vissa städer kräver att du har ett tillstånd för att ha en loppmarknad. Innan du har din, ta reda på lagarna i din stad och prata med dina föräldrar om att få en om det behövs.

Saker du behöver

 • Gamla saker du inte vill ha
 • Affischer / markörer
 • Låda med lock för pengarna
 • Bord och stolar
 • Lemonade eller kaffe (valfritt)
 • En artig attityd