Wka

Hur kan man vara en tomboy

Känner du dig begränsad av kedjor av kvinnlighet? Är du skräckslagen vid tanken på makeup? Inte alla tjejer vill vara glamorös, och ibland hon bara vill vara en av killarna. Här är hur man kliva utanför boxen och vara en pojkflicka.

Steg

Hur kan man vara en tomboy. Undvik att bära mjuka och pudrig färger som de är pesten.
Hur kan man vara en tomboy. Undvik att bära mjuka och pudrig färger som de är pesten.
 1. 1
  Undvik att bära mjuka och pudrig färger som de är pesten. Rosa är tillåtet. Men du behöver inte alltid bära djärva, mörka färger som marinblått, skogsgrönt, brunt och svart. Camo är en bra modell för att hålla med.
 2. 2
  Vara fysiskt aktiva, speciellt med idrott, och gör det uppriktigt. Delta inte ett lag bara för att bryta fältet för potentiella pojkvänner. Kasta dig in i spelet, komma i kontakt med din inre konkurrent, och var inte rädd för att bryta en svett. Prova en riktigt cool sport som kampsport. Du får ett bra träningspass, träffa fantastiska människor och lära sig något som du verkligen kan använda.
 3. 3
  t ry videospel t> Det är relativt aktiva, och med upp till fyra personer som spelar kooperativt, kan du träffa nya vänner och rocka loss till alla typer av bra musik. Leta efter andra spel som erbjuder konkurrens och samarbete i samma paket, så att kunna arbeta med någon som är lika, eller förstöra dem i konkurrensen.
 4. 4
  Välj kläder som gör att du kan bli fysiskt aktiva vid släpp av en hatt. Jeans, t-shirts, och utbildare är alltid en bra satsning. Höga klackar, kjolar, klänningar och "nätt lite rosa hårspännen 'är no-nos om du planerar att göra något fysiskt den dagen. Innan du lämnar huset, fråga dig själv: "Om någon bjöd mig över att spela fotboll, jag skulle behöva stänga ner dem på grund av hur jag klädd?" Om svaret är ja, överväga något annat.
 5. 5
  Få vana att höra folk omkring dig rapa och göra andra obehagliga ljud och lukter med sina kroppar. Oddsen är, du kommer att tillbringa mycket tid omgiven av testosteron, vilket inte alltid gynnar god hygien och etikett. Men bara gå i. Så småningom kommer du att kunna rapa ABC: s och har rapningar tävlingar med killarna.
 6. 6
  Var inte pojken galen. Om du vill vara som en av killarna, kan du inte vara så mycket till killar. Ingen ber dig att undvika attraktion till det motsatta könet! Bara inte göra det mittpunkten i ditt fokus. Det finns mycket mer i livet än bekymrar dig över killar.
 7. 7
  Lär dig att tala. Inte forsa inte eller prata i en riktigt hög röst. Hitta rätt volym och tonhöjd, och inte mumla. Se till att du låter. Svära betyder inte att du är en pojkflicka, heller, så överdriv inte. Det kan låta billigt och falska om överutnyttjas. Du behöver inte använda "snubbe" eller "man" eller "awesome", men om du tror att det hjälper dig och du är bekväm med det, gå vidare. Prata som vanligt, men utan skrikande och att vara alltför dramatisk.
 8. 8
  Börja hänga pojkar och bära icke-girly kläder.
 9. 9
  Du kanske även vill handla på pojkarnas avsnittet ibland. Ingenting för hårt eller något som kommer att hindra dig från att vara bekväm. Lösa och säckiga är rätt väg att gå, men du behöver inte göra det om du inte vill. Du ska inte bry sig så mycket om hur ditt hår ser ut, eller om dina naglar är okej eller inte.
 10. 10
  Du kan fortfarande vara vänner med total shopping, läppglans kärleksfull, hip svängig flickaktigt flickor, och du kan ibland vara en girly tjej också!
 11. 11
  Poängen med en pojkflicka ska respekteras av det motsatta könet, och att klargöra att du inte är ett "pris" eller sexuella objekt, men en tjej att jobba hårt för att tjäna och respekteras av.
 12. 12
  Lär dig att skateboard eller åka på skoter. Efter skolan du och dina vänner kan gå till skate park och har skridskoåkning tävlingar.
 13. 13
  Uppskattar att du är en av killarna och de kommer att acceptera dig lättare än de flickaktigt flickor att de retas.
 14. 14
  Observera pojkarna och hur de går. De använder inte händerna på höfterna eller svängande höfter, de använder sina axlar och ta stora steg framåt.
 15. 15
  Kör en hel del. Du vill inte hamna i dammet när du är racing med en vän. De kanske får en liten överraskning när en pojkflicka passerar dem.
 16. 16
  Chansen är att de kommer att fråga om du tittar på hardcore visar mer avsedda för manliga publiken. Om de frågar dig, svara. De kommer att gilla det.
 17. 17
  Var inte rädd för att få ner och smutsiga, scuffed gräs fläckar på dina jeans, upp skor, det är en riktig pojkflicka rätt där. Men om du tror att det är att gå för långt, det är bra. "Gör vad som är bekväm med dig."
 18. 18
  "Ha några pojkaktiga kläder" som un-juvelprydda jeans eller byxor kamouflage. Du kan också bara bära säckiga byxor. Cargo shorts eller cutoffs är bra också. För en skjorta som du kanske vill köpa några mycket baggy t-shirts med pojkaktiga design. Du kanske vill bära skateboard skor eller samtala. Att vara en pojkflicka handlar inte bara om kläder. Det handlar om inställning till livet, och den respekt du vill få. "
 19. 19
  Skämt runt en hel del.
 20. 20
  För baddräkter, det är ganska enkelt. "En bra baddräkt är ombord shorts, några simmar kostym undertill, och ett utslag vakt overtop att se mer pojkaktig.
 21. 21
  Det hjälper om du inte får freaked på små saker och försöker verka modig även om du inte känner det. Du kommer snart!
 22. 22
  Försök att bära sport behåar och tank-tops, de är mer bekväma. Återigen, vad är bekväm med dig. Om du inte kan ge upp din under tråd bh, gör inte.
 23. 23
  Om du har en mobiltelefon, är textning bättre och använda riktiga slang.

Tips

 • Låt inte flickaktigt flickor vara elak mot dig... eller någon annan för den delen. Lära sig att hantera det utan att skrika, gråta eller ser dum. Om de inte accepterar dig för vem du är, och sedan ompröva om du är vänner eller inte.
 • Många tjejer (killar gillar det) titta ner och inte förknippar med en tomboy men så många tjejer är ytliga och du ska inte bry sig om vad de tycker. Killar är mer vänligt och accepterande. Så håller med dem. Du kommer så småningom hitta dina sanna vänner.
 • Gå ut och njuta av naturen. Det viktiga är inte att vara rädd för spindlar, insekter och liknande. Eller, om det finns en girly-flicka skriker om buggen framför henne plocka upp den och flytta den utanför. Det imponerar verkligen killar att veta att du inte är rädd för läskiga saker, men allt har en rätt att leva.
 • Slutligen och viktigast komma ihåg att en pojkflicka är inte en specifik stil, utan snarare en flicka bort från Princess stereotyper skjuts av media. Det handlar om att göra vad du vill och klä bekvämt, vilket är ganska mycket hur de flesta killar lever.
 • Att vara en pojkflicka är oftast naturligt. Du kan handla i flickor avsnitten, men se till att köpa jeans eller t-shirts, inte mini-kjolar. Du kan bära fina kläder ibland, kanske till en dans eller fest, men se till att det passar dig och inte ser ut som du försökt för hårt för att imponera på någon. Nyckeln till att bli en pojkflicka är att passa in i den livsstil naturligt, att inte se ut som du tigger killarna att umgås med dig. Tomboys är bara tjejer som inte gillar att vara girly-girls, så att det är som du ska vara.
 • Aldrig rädd för att låta din kreativa sida show.
 • Bär inte högt make-up.
 • Bry dig inte med smink eller nagellack om du känner för det. Du behöver inte klä upp för att behaga någon annan, men du behöver inte se ut som road-kill att vara tuff, heller. Om makeup tillämpas, inte för mycket på det. Bara lite, och inte för mycket att få dig att verka flickaktigt.
 • Du behöver inte gillar sport. Det är en del av stereotypen. Videospel kan vara ett bättre alternativ.
 • Var dig själv. Klä hur du vill, och inte bli en pojkflicka bara för att alla andra är.
 • Ser bra ut ibland. Agera inte extremt som en kille, eftersom det bara är att vara stereotypa.
 • Alltid bära ditt hår dras tillbaka i en hästsvans, eller klippa det kort, men inte så kort att det fastnar ditt huvud när du svettas. En lång fläta är också okej. Tvätta håret så mycket som är nödvändigt. Borsta / kamma det varje dag och se till att hålla det snyggt. Förvara inte mixtra med håret när offentligt. Långt hår betyder inte att du är flickaktigt, heller. Om du vill få ditt hår klippa, inte få det för kort om det verkligen passar ditt ansikte. Se till att den är formaterad på rätt sätt. En skiktad cut är bra, eftersom det gör håret lättare att hantera om det är tjockt, och det ser bara häftigt när du sätter den i en hästsvans. Inte flickaktigt, heller. Det ser ganska skater-ish.
 • Dina avsikter är viktiga. Om din avsikt är att synas tomboyish men inte förlora din läckerhet, kvinnlighet, och gullighet, då du inte kommer att kunna ha det allvar glapp som gör en pojkflicka vad hon är.
 • Träna. Detta betyder inte att du ska gå till gymmet och lyfta enorma tyngder vardagliga, bara hålla din vikt på en hälsosam nivå och kom ihåg att göra dina armhävningar!
 • Bär inte blommiga rosa klänningar. Och undvika att bära smycken mycket. Om några pojkar inbjuder dig att spela fotboll eller videospel för pojkar, vrid inte ner dem.
 • De Tomboys jag vet är tjejer som inte bryr sig om vad andra tycker om dem. Om du är någon som lever för att behaga och få komplimanger, inte blir en pojkflicka.
 • Var inte på din mobiltelefon 24/7, men har man inte dåligt heller.
 • När du måste handla, gå till en skridsko butik eller någonstans som säljer saker du gillar.
 • Var inte rädd för att forsa över pojkar med dina väninnor.
 • Bär inte klänningar, bara shorts och en lös tee skjorta.
 • Om du letar efter kläder, behöver du inte gå till någon skridsko shoppar du hittar i gallerian. Om du handlar på ett ställe som Kohls, bara gå rakt på pojkarna institution om du föredrar att bära pojkars kläder. Oroa dig inte om du ser en kille där som ni vet.
 • Ändra inte dig själv för en pojke. Det är inte värt det.
 • Du behöver inte ändra hur du ser ut eller vad du bär, hur du agerar.

Varningar

 • Försök inte för hårt. Om du ständigt säga saker som "Dude, jag hatar flickaktigt flickor" och förändras mycket snabbt, du ser ut som en total poser och ingen kommer att vilja umgås med dig. Förändras långsamt, och bara agera hur du känner. Dessutom, om du är bekväm att vara en pojkflicka, kommer du inte ha några problem med människor som vill vara girly-girls. Alla borde vara som de är, och om du inte gillar någon som är flickaktigt, inte peka ut dem och säga att du hatar dem eftersom de är flickaktigt.
 • Detta kan vara en hård livsstil. Du måste ta flickaktigt flickor gör narr av dig. Bara ignorera det eller komma med en kvick respons.
 • Om du har sett pojkens jeans, de är lite rippade upp, inte enormt rippade.
 • Om du är i gymnasiet människor kan anta att du är lesbisk. Artigt korrigera dem om de har fel. Förklara att du precis som att vara en pojkflicka eller leda en atletisk livsstil och inte är i girly saker.
 • Om du redan har varit pojkflicka ett tag, kanske några av dina vänner att glömma att du är inte bara en av killarna. Om det är så du vill ses, det är bra, men det kan vara pinsamt om du är på en offentlig plats och de säger något. En annan sak du kan inte bara hoppa från pojkflicka till vackra. Det kommer att kasta dina vänner utanför. De kommer att vara lite nyfiken.
 • Om du är en girly girl byta till en pojkflicka, kan du ändå hålla dina gamla vänner.
 • Bara för att du är en pojkflicka betyder inte att du måste glömma din personliga hygien, men du behöver inte spendera timmar i badrummet varje morgon. Dusch minst en gång om dagen. Även pojkarna kan lukta illa efter en fotbollsmatch, försök att inte lukta illa. Bär deodorant och hålla sig ren.
 • Du kan fortfarande vara vänner med läppglans-älskande, rosafärgade super smink flickaktigt flickor så länge du inte blir ett.
 • Aldrig bära längre om de små söta klänningar, kommer det att förstöra din tomboy rep.
 • Var inte platta ut oförskämt att flickaktigt flickor, gör det dig att vara en idiot.
 • Dina föräldrar kan bli upprörda, speciellt din mamma. Om hon är riktigt girly och gillar att umgås med dig, kan hon bli upprörd du ändrar. Oroa dig inte, bara förklara att du ändrar men du är fortfarande samma person.
 • Låt dig inte att fastna i att vara en pojkflicka som du glömmer att vara dig själv. Du kan bära smink och vackra kläder och ändå vara "en av killarna".