Wka

Hur man klär sig modern tappning

Modern tappning är som Kate Moss, Sienna Siller, Peaches Geldof, En blandning av vintage och high street kläder (som är populära moderna kläder för europeiska folks). Här är en hur-till artikeln om att uppnå modern tappning ser också kallas vintage inspirerade eller vintage stil.

Steg

Hur man klär sig modern tappning. Bestäm vilken typ av vintage stil du vill ha.
Hur man klär sig modern tappning. Bestäm vilken typ av vintage stil du vill ha.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av vintage stil du vill ha. Vill du se ut som en modern klaff? Vill ha en liten sak från 50-talet eller 30-talet? Kanske vill du ha en liten viktoriansk stil.
 2. 2
  Har ditt hår mycket lång eller mycket kort. Det beror på decenniet du vill förmedla. Om your'e går för 20s sedan guppar var på modet. Men istället för att klippa det i alla en längd har några edgy skikt för en rolig modern twist. Om du vill behålla ditt långa hår går det också bra! Beachy vågor är en söt stil för långt hår som ser härliga med vintage och moderna kläder lika. Men var inte rädd för att prova något nytt! Tappning är unika och olika.
 3. 3
  Bära klänningar från vintage butiker eller butiker sparsamhet. Vintage butiker är dyrare men det är lättare att hitta objekt som du gillar. Sparsamhet butiker är billigare men de har så mycket kläder och det kan vara svårt att hitta exakt vad du letar efter. Iklädd blommiga klänningar som är något lös är en bra idé, men de klänningar bör inte vara för kort (tror till knäna, eller högre, men långt under ditt skrev!) Du kan också köpa vintage stil moderna kläder. Nya kläder härma ofta gammal stil som full kjolar swing klänning, SKJORTBLUS klänningar, grimma klänningar topp, eller skiktade klaff klänningar stil. Ofta vintage söker nya kläder kommer i fler storlekar och bättre priser än äkta vintage kläder.
 4. 4
  Köp vintage jackor eller tröjor kofta. Kofta tröjor är stora och mycket bekväma. Läder (eller konstläder) jackor är alltid ett måste i varje garderob. Lösa kofta tröja är mest populära eftersom de ser mer "sliten" och gammaldags, och är perfekt för lager på lager med andra bitar.
 5. 5
  Bär gammaldags halsband. Pärlhalsband, (Du kan få bra falska sådana som att få riktiga är mycket dyr), en guld medaljong, eller bara en massa långa lager halsband är några bra exempel. För fler idéer om vad du vill att Google vintage smycken.
 6. 6
  Välj skor. Skor bör vara modern, Think höga klackar, moderna chunky skor eller sandaler. Oxfords är ett utmärkt val som ser bra ut med många outfits, men brukar kosta lite mer.
 7. 7
  Bär slip klänningar. Slip klänningar är mycket vintage tittar. Bara se till att du bär en som passar din kropp och får dig att må bra! Koppla ihop underklänning med en tröja eller skinnjacka, och bära boots med det. Om det är för varmt för stövlar slitage Oxfords eller något liknande.
 8. 8
  Bär hög midja kjolar. Hög midja kjolar är bra. De är mycket populära i vintage kläder, och fortfarande ses i dag. De är smickrande och gå med massor av olika toppar, så bunkra upp!
 9. 9
  Lägg strumpbyxor och leggings. Para ihop dem med klänningar, långa skjortor eller bära dem under shorts för en unik look. Det spelar ingen roll vilken färg eller mönster, men försök att få de som går med dina kläder. Försök att köpa tights / leggings i material som är lämpliga för både kallt och varmt väder så att du kan bära dem året runt.
 10. 10
  Prova maxi kjolar och klänningar (lång, fot / fotled längd). Dessa är mycket populära och ett utmärkt val för sommaren. Par klär dem med en söt väst, sandaler och ett huvudband för en söt, vintage-inspirerad sommar outfit.

Tips

 • Titta på gamla bilder för att få inspiration. Se hur folk klädde i bilder och ta delar från din favorit outfits-Var det en floaty vintage skjorta, skjorta klänning, eller ens klocka bottnar. Bara se till att inte kopiera deras kläder helt-du tänker för modern, här.
 • Skinny eller slim-cut jeans är viktiga. De fungerar som en modern duk till dina mer avancerade vintage skjortor och accessoarer.
 • Känn dig fri att mixa och matcha kläder och accessoarer från olika decennier och moderna också. Bli din egen mode trendsättare.
 • Få kläder från sparsamhet butiker, allt finns på ett lågt pris, plus du hjälper miljön.
 • Få gamla vintage smycken / kläder från dina föräldrar eller mor-och farföräldrar, det finns en hel del att finna i deras högar av gamla och mycket älskade kläder!
 • Du kan klä dig som din idol, men försök att hålla några av dina egna personliga handlag-lägga in saker som du älskar och gör du känner sig speciell.