Wka

Hur man vinner ditt ex pojkvän tillbaka (för tonårstjejer)

En av de största sakerna i de flesta teen flickornas liv är pojkar. Om du saknar ditt ex, läs den här artikeln för att vinna honom tillbaka!

Steg

Hur man vinner ditt ex pojkvän tillbaka (för tonårstjejer). Först av allt, försök att tänka varför du bröt upp.
Hur man vinner ditt ex pojkvän tillbaka (för tonårstjejer). Först av allt, försök att tänka varför du bröt upp.
 1. 1
  Först av allt, försök att tänka varför du bröt upp. Kanske är du för klängig? Kanske du kräver? Du bör ha ett samtal med honom och diskutera dessa problem. Om du gjorde något dåligt, bara be om ursäkt, det kommer att hjälpa till vänskap. Också försöka tänka varför du vill ha honom back.Also om din den som gjorde slut med honom och du vill ha honom tillbaka, så tänk varför du bröt upp med honom i första hand och försöka fixa det.
 2. 2
  Håll ett par dagar bara för dig själv. Och för honom också, vill du inte honom att tro att du är verkligen desperat. So... Bara skämma bort dig själv så att vid tiden för din nästa konfrontation du ser bedövning. När det gäller tiden för att konfrontera din ex-pojkvän om hela mis händer, tigger inte och plädera för honom att ta dig tillbaka. Ge honom subtila antydningar om minnen som ni delade tillsammans. Detta visar honom att du fortfarande tänker på honom.
 3. 3
  Manipulera inte. När det kommer till den tiden att lägga ut de stora kanonerna inte gör honom obekväm. När han är med dig han vill ha kul så innehåller inte ut allvarligt samtal ännu. Spara det eftersom du har gott om tid senare för att ha dessa samtal.
 4. 4
  Löneförhöjning ovanför alla laster du kan frestas att glida in. Vid tiden du når detta steg du bör vara ganska nära att få din kille tillbaka. Men om han har gått vidare till en annan tjej inte försöka mucka gräl med den där tjejen eller sova med honom bakom ryggen.
 5. 5
  Spela svårfångad, agerar inte som om du bryr dig vad han gör, eller vem han är med. "Döda honom med vänlighet" och inte oroa sig för den nya flickan - hon är nog bara en rekyl och försöker göra dig svartsjuk. Han kommer så småningom att inse vad han hade. Om han tittar på dig medan han är med henne, leende, och om han fortfarande talar om dig, leva det.
 6. 6
  Om han har ignorerar dig eftersom dagen att han har dumpat dig agera precis som du bryr dig först. Skriv inte honom ett par sorgliga toner. Har ser du vänner och familj som han gillar prata med honom om dig för vad han har att säga. Om han säger att han är över dig än agerar som din över honom. Klä mer attraktivt, umgås där han gör, lägga saker på din Facebook etc. som du vet att han kommer att läsa. Vara oemotståndlig så hans mun kommer att släppa varje gång han ser dig. Agera trevligt och vara vacker och attraktiv.
 7. 7
  När du är runt honom och hans vänner pratar mer med sina vänner istället för att prata med honom så att han utvecklar en viss avundsjuka och vet att du inte dreglar över honom längre. Vilket betyder att han vill ha dig tillbaka ännu mer.
 8. 8
  Inte agerar eller klä annorlunda. Om han verkligen vill komma tillbaka med dig behöver du bara ändra vad du gjorde fel. t.ex. om du var med klängig backa lite. Gör inte det klassiska misstaget att berätta för honom att du har ändrat visa honom.
 9. 9
  bara göra det han gör. om han ignorerar dig, ignorera honom. om han talar till dig, prata med honom, men inte för mycket.. om han vill umgås med dig, umgås med honom. om han flirtar, försöka flirta (eller göra motsatsen-inte flirta, agera som din över honom, men sedan flirta, får han tipset. om din en preteen eller tonåring inte galen och berätta för alla lögner om honom och skryta. Om en vuxen vara lugn och slappna av, men inte vara galen och följa honom.

Tips

 • Snacka om honom, inte prata allt om dig själv. Om han frågar dig en fråga, säg "Öh, du först." då kanske du kommer att få hans uppmärksamhet. Kanske kommer han att inse att du inte är så illa längre, och kanske han kommer att lockas till dig.
 • Om han är lyckligare med sin nya flickvän, och fungerar ingenting, bli lyckligare med någon annan, kommer detta att visa att du är stark och kan gå vidare. Inte sitta där och tänka på minnen från det förflutna, är detta kastar bara smuts på dig själv.
 • Du bör veta om du verkligen vill ha honom tillbaka. Tycker du om honom hela tiden? Är han värd det? Som jag, kanske du ständigt tänker på honom och den känslan kan få ner dig. Jag har försökt att prata med vänner och familj, och de säger att han inte är värt det, men jag har olika känslor. Han har sagt att han vill bara vara vänner med mig, men jag kommer att försöka arbeta på det. Låt inte andra människor berätta vad de ska göra åt situationen genom dem säger att han inte är värt det eftersom du ska följa ditt eget hjärta och om du älskar honom, försöka vinna honom tillbaka. lycka till:) xx
 • Om du verkligen har genuin känsla för den här pojken, då kanske du borde bara få bort det ryggen och berätta för honom. Han kanske har väntat på dig att säga det. Det kan vara svårt, men det kommer att vara värt det.
 • Tänk på vad gjorde du kär i honom och varför du vill ha honom tillbaka och inte be honom att ta dig tillbaka.
 • Om du bestämmer dig för att förhållandet är värt att spara, måste du sätta i försök att vinna honom tillbaka.
 • Inte pressa honom inte. Inte ständigt tala om att få tillbaka tillsammans och minnen. Som bara kommer att göra honom vill bli av med dig.
 • Om han är arg på dig för din personlighet sedan försöka vara trevligare och snällare, men ändrar inte att du är hela personligheten.
 • Fundera på om du verkligen vill ha honom tillbaka eller om du på något sätt lurar dig själv eftersom han verkar oberörbara.
 • Dressing i din komfortzon kan leda till ditt ex tro att du är trygg och avslappnad så han kommer att känna sig hemmastadda omkring dig.

Varningar

 • Inse att han inte vill ha dig tillbaka och acceptera detta som en möjlighet, kom ihåg att han fortfarande kan ha känslor för dig.
 • Tigger inte honom att komma tillbaka till dig. Detta kommer att döda attraktion och driva honom längre bort.
 • Inte komma upp med "bakom ryggen" tomter, som bara kommer att driva honom, och andra människor, att tro att du är oförskämd och omogna.
 • Om han är en idiot, vara trevlig och säga, snälla sluta vara en idiot. Kanske kommer han, kanske han kommer inte. Det beror bara, om han är att vara en super idiot, bara gå därifrån. Då kommer han att inse att han gjorde något fel.
 • Ibland är han bara inte värt det. Du måste släppa taget och inse att det finns andra killar där ute som kan vara tre gånger bättre än han var.
 • Om han brukar ta dig tillbaka på alla förblir vänner. Detta öppnar möjligheten att vårda den kärlek du har förrän senare.