Wka

Hur berätta om en flicka som du gillar vet att du gillar henne om du inte har faktiskt sagt till henne så

Du kanske har en känsla av att den tjej du vill vet du om henne, eller att hon kanske gillar dig tillbaka. Här är hur man berättar.

Steg

Hur berätta om en flicka som du gillar vet att du gillar henne om du inte har faktiskt sagt till henne så. Titta hur hon agerar runt omkring dig.
Hur berätta om en flicka som du gillar vet att du gillar henne om du inte har faktiskt sagt till henne så. Titta hur hon agerar runt omkring dig.
 1. 1
  Titta hur hon agerar runt omkring dig. Om ni var vänner innan, om hon vet att du gillar henne kan det finnas mer pinsamma tystnader. Hon kan också undvika dig lite, även om hon är intresserad, för hon är inte riktigt säker på vad jag ska göra. Och om ni fortfarande är vänner, ja då, bra. Ta upp det därifrån.
 2. 2
  Om ni var inte riktigt vänner innan du gillade henne, kommer flickan förmodligen inte säga eller göra något som kommer att låta dig veta. Flickor kan vara irriterande på det sättet. Hon kan prata med dig mer, eller helt ignorera dig. I grund och botten är något drastisk förändring i beteendet ett gott tecken att hon vet.
 3. 3
  Tänk på vem du sagt tidigare. Om du berättade någon av sina vänner eller någon av dina vänner som ni båda har det gemensamt att du gillar henne, är chansen att hon vet.
 4. 4
  Om hon vet och gillar inte att hon förmodligen fortfarande kommer att prata med dig, och kanske undvika ögonkontakt, kommer hon fortfarande kanske vill vara vänner.
 5. 5
  Om hon vet och gör som du tillbaka hon kommer prata med dig mer, gå nära dig, sitta bredvid dig, få ögonkontakt, snurra håret, eller ge dig komplimanger. Hon kan också vara förtegen om vem hon gillar.
 6. 6
  Du kanske vill undvika henne för lite tid för att se om hon så småningom talar till dig, men du gör en av de största misstagen du kan. Du borde prata med henne mer och på det sättet hon kan vara den att säga, "jag gillar dig" först.

Tips

 • Vara direkt om att berätta en tjej du gillar henne, inte slå runt busken. Säg inte det den dagen du träffar henne, men om ni har chattar för en månad eller mer att gå vidare och göra ett drag. Hon kan falla för någon annan om du väntar för länge.
 • Vara rena och ha god hygien. Ingenting slår en tjej av mer än kroppslukt.
 • Vara charmig och trevlig, men inte tränger en flicka, de tycker att det är mycket irriterande. Gör avslappnad konversation men inte följa henne runt eller prata med henne för mycket, du vill inte verka besatt.
 • Fall inte för hårt. Varje flicka är olika och sänder olika signaler, de ovan är väldigt generella. Du kanske tror att hon gillar dig och sedan avvisas. Var beredd på avslag men inte förlora hoppet.
 • Om hon inte gillar dig tillbaka, backa för en liten stund och sedan långsamt börja återuppta normal vänskap:)
 • Bli vän med hennes vänner. De kommer att prata om hur bra du är och hon kan märka dig mer. Men var försiktig, några vänner kommer bara skvaller om dig och få dig att se ut som en idiot, så välj noga

Varningar

 • Alltid märker hennes sätt att vara. Om hon stirrar på dig, och du snabbt titta tillbaka på henne i ögat på avstånd hålla att stirra. Hon kommer antingen snabbt vända bort, eftersom flickan är blyg, eller hon kommer att hålla blicken och ler svagt tillbaka på dig.
 • Var försiktig när du gör vänner med sina vänner. Hon kanske tror att du gillar dem mer än henne och baksida.
 • Hon försöker röra dig oftast när du är ensam så agera naturligt och ge henne tid att veta mer om dig
 • Var förberedd. Flickan kanske inte känner på samma sätt om dig.