Wka

Hur du berätta för din pojkvän att du älskar honom

Du har blivit kär i din pojkvän, men du kämpar med att hitta det bästa sättet att låta honom veta. Trots att kärleken är spännande, berätta din pojkvän att du älskar honom kan vara enerverande, och du kanske inte vet hur man ska gå vidare. Tricket för att berätta honom på rätt sätt är att hitta den bästa tiden, platsen och sättet att säga de tre magiska orden. Om du vill veta det bästa sättet att säga "jag älskar dig" till din pojkvän, följ dessa enkla steg.

Steg

Hur du berätta för din pojkvän att du älskar honom. Välj rätt plats för att leverera nyheter.
Hur du berätta för din pojkvän att du älskar honom. Välj rätt plats för att leverera nyheter.

Se till att ni båda redo

 1. 1
  Vet att du är kär. Att säga "jag älskar dig" är ett stort steg, och innan du säger de magiska orden, måste du se till att du menar det. Du kanske känner dig förälskad, besatt, eller slagna med din pojkvän, men hur vet du att det du känner verkligen är kärlek? Här är några tecken på att du verkligen är kär:
  • Om ingenting känns lika bra som det gör när du är med din significant other. Om han har ett sätt att sätta dig till mods och att du känner dig fantastiskt för vem du är.
  • Om du inte kan föreställa dig din framtid utan honom.
  • Om du kan vara dig själv helt runt honom.
  • Om du är realistiska om vem din pojkvän är. Om du har möjlighet att acceptera hans brister istället för att tänka att han är helt perfekt, är detta ett tecken på att du kan bli kär.
 2. 2
  Tänk sina känslor. Även om du inte är en tankeläsare, kan du ha en känsla av att han också älskar dig, annars skulle du inte tänka berättar för honom så stora nyheter. Du kommer inte att kunna veta om han älskar dig säkert förrän du berättar för honom, men det finns några saker du kan tänka på för att få en bättre känsla för hur han känner. Här är några tecken på att han kan dela dina känslor:
  • Om han alltid komplimanger dig, berätta hur fantastisk du är, och säger att han aldrig träffat en person som du, så han kan falla för dig.
  • Om han inte kan hålla sina händer på dig och alltid vill vara med dig. Se till att han känner kärlek, inte lust - det är lätt att blanda ihop de två. Om han är beroende av dig och din personlighet och inte bara din kropp, så han kan falla för dig.
  • Om du ofta fånga honom stirrar på dig med ett omtöcknat, sött uttryck. Bonuspoäng om han rodnar och vänder sig bort när du fånga honom.

Välj rätt plats och tid

 1. 1
  Välj rätt plats för att leverera nyheter. Även den plats du valde att inte kommer att påverka hur din pojkvän känner för dig, kan det hjälpa dig att leverera ditt budskap på ett sätt som gör att din pojkvän känner sig mer bekväm. Berättar för honom på rätt plats kan också hjälpa till att skapa stämning. Här är några ställen att tänka på:
  • Välj en plats som är speciell för er båda. Det kan vara där du hade din första dag, din första kyss, eller om du hade en otrolig konversation. Det behöver inte ens vara det romantiska, så länge det betyder något för er båda.
  • Välj en romantisk plats. Säg till honom i ett svagt upplyst restaurang eller en rosenträdgård. Faran med att plocka en offentlig plats är att det kan göra situationen svårare om det inte går som du planerat.
  • Säg till honom medan du går en promenad. Ta en promenad genom en vacker del av ditt grannskap. Stoppa honom och berätta när det känns rätt.
  • Berätta för honom när du är på semester tillsammans. Detta är ett perfekt tillfälle att ta din kärlek till nästa nivå.
 2. 2
  Välj rätt tid att berätta för honom. Även tidpunkten är inte allt, plocka rätt tid att berätta för din pojkvän att du älskar honom kan hjälpa honom att bli mer mottaglig för dina nyheter, och kan hjälpa dig att känna dig mer bekväm om att leverera det. Här är några saker att tänka på när du väljer rätt tidpunkt:
  • Välj en tid när ni båda är på bra humör och fri från stress.
  • Säg inte att du älskar honom om han har en stor tenta nästa dag, eller han kan få sitt sinne på andra saker.
  • Säg till honom på kvällen. Allt är mer romantiskt i mörkret.
  • Säg till honom vid en tidpunkt när du mår bra om berättar för honom. Kom ihåg att det måste vara rätt tid för dig också.

Berätta för honom att du älskar honom

 1. 1
  Börja med rätt kroppsspråk. Din kropp och ansikte ska berätta för din pojkvän hur du känner innan du säger ett ord. Du kan redan låta honom veta att något håller på att hända med rätt utseende och rätt gest. Här är några saker du kan göra:
  • Behåll ögonkontakt. Du bör stirra honom i ögonen utan att vara alltför intensiv. Få honom att känna sig viktiga.
  • Vänd hela din kropp mot honom. Låt honom veta att han har din odelade uppmärksamhet.
  • Rör honom lätt. Lägg handen på hans knä, betar hans axel, eller gnugga ryggen.
 2. 2
  Berätta för honom att du älskar honom. Nu när du har alla dina ankor i rad, det finns inget mer att hålla tillbaka. Du har planerat att dela dina känslor, och nu är det dags. Du kan få honom att känna sig bekväma med att göra små prata eller skratta lite, men till saken.
  • Koppla av. Ta ett djupt andetag innan du ger honom nyheten. Säg till dig själv att du kommer bli lättad när du berättar för honom.
  • Vara direkt. Piska inte runt busken. Du kan vara cutesy eller rolig senare, men kärleken är en allvarlig fråga. Säg, "Jag vill att ni ska veta att jag älskar dig." Du kan också säga, "Jag har blivit kär i dig."
  • Titta inte bort när du säger det. Blicken i dina ögon kommer att visa honom ditt engagemang.
 3. 3
  Vänta hans reaktion. När du har gett honom ditt stora nyheten, ta en minut att låta honom säga något. Även om du kan vara döende för att säga mer om dina känslor, kom ihåg att du bara har berättat för honom att något mycket viktigt, och att han behöver lite tid att överväga det. Nu kommer en av två saker hända:
  • I bästa fall, kommer han att säga att han delar dina känslor och att han har väntat på att berätta hur han känner.
  • Han kunde också säga att han är överväldigad och behöver lite tid att tänka på det.
  • Det värsta scenariot är att han helt kommer att kastas ut och berätta att han inte tror att din relation var så allvarlig. Om detta händer, misströsta inte! Du kommer att arbeta igenom detta.
 4. 4
  Reagera på lämpligt sätt. Oavsett hans reaktion, slutar din insats inte när du berättade för din pojkvän att du älskar honom. När han berättar hur han känner, måste du veta vad du ska göra härnäst för att se sambandet är så starkt som det skulle kunna vara.
  • Om han säger att han delar dina känslor, krama honom, kyssa honom, och fira din kärlek!
  • Om han säger att han behöver lite tid att tänka på vad du har sagt, ge honom utrymme. Inte pressa inte honom eller bli upprörd. Respektera att han behöver mer tid för att fatta ett beslut och inte be honom några frågor eller om du kan göra saker värre.
  • Om han säger att han inte delar dina känslor, misströsta inte. För en sak, om du är riktigt säker på om dina känslor och ganska säker om hans, detta förmodligen inte kommer att hända. Men om det gör det, vara stolt över dig själv för att öppna upp och göra något modig, och arbetet går vidare.

Tips

 • Om du tror att planeringen säger "Jag älskar dig" är alltför påfrestande, bara vara spontan och vänta tills tiden är rätt. Berätta för honom att du älskar honom när du är ensam, när du kysser, eller när du delar en vacker utsikt.
 • Om du är rädd för att säga "jag älskar dig," berätta för honom skriftligen. Ge honom en lapp, ett kort, eller till och med en dikt som berättar för honom att du älskar honom. Även om detta fortfarande sätter en stor press på dig, det gör det bara lite lättare än att behöva berätta nyheten.