Wka

Så att prata med en tjej du vill datum men är för rädda för att närma

Om du någonsin undrat hur du kan prata med en tjej och få henne att lyssna då är det här artikeln för dig. Du får lära dig att närma sig och prata med en tjej med självförtroende.

Steg

Så att prata med en tjej du vill datum men är för rädda för att närma. Vet vem det är som du vill prata med och se till att hon är kompatibel.
Så att prata med en tjej du vill datum men är för rädda för att närma. Vet vem det är som du vill prata med och se till att hon är kompatibel.
 1. 1
  Vet vem det är som du vill prata med och se till att hon är kompatibel. Generellt hon ska dela samma intressen och ålder.
 2. 2
  Bli vän med henne. De flesta killar skulle hellre rakt på sak, men om hon är värt att fråga ut henne är värt din tid att vara vänner. Annars kommer du bara skrämma henne.
 3. 3
  Få in i konversationer. Nonchalant prata om saker hon gillar och ogillar. Lär känna henne.
 4. 4
  Se om hon vill umgås. Fråga henne och några av dina andra vänner om de vill gå någonstans som köpcentret eller filmer.
 5. 5
  Kolla in dating scenen. Se till att hon inte redan är intresserade av eller dejta någon.
 6. 6
  Se om hon skulle vara villig att ha någon på en tid med dig. Fråga henne om hon vill hänga ut någon gång, men gör det inte låter som ett datum.
 7. 7
  Tror att du har förtroende för att fråga ut henne.
 8. 8
  Bygg upp din vänskap! När du har byggt upp din vänskap och är säker på att hon inte är intresserad av någon annan och du vet att dejta henne inte skulle förstöra relationen, bjuda ut henne på ett vardagligt sätt.
 9. 9
  Slappna av och gå långsamt. Ta så mycket tid framåt den "dejta" relation som du gjorde framsteg med "vän" relation. annars kommer hon att dumpa dig riktigt snabbt!

Tips

 • Titta att se om hon blickar på dig ofta, gör eller lär sig att göra saker du gillar, och i allmänhet inte något om du och hennes vidrör eller riktigt nära, om du får riktigt nära henne, kan hon dra sig undan, eller önskar i hennes sinne för dig att komma närmare, allt är bra sätt att veta att hon gillar dig.
 • Vinna hennes förtroende.
 • Få henne att skratta, flickor som en kille med ett sinne för humor.
 • Vänta inte för länge på att se om hon gillar dig, eller hon kan förlora intresset.
 • Ge henne en anledning att gå ut med dig.
 • Var fullständigt ärlig.
 • Ett gott råd: Om du frågar ut 100 olika kvinnor, och endast den sista av dem säger ja, då alla 99 av dessa avslag du möter brukar roll längre. Det är bättre att ta en chans än en evighet att undra "vad som kunde ha varit".

Varningar

 • "Inte döma en bok efter omslaget." Bara för att någon är söt eller "het" betyder inte att de agerar på det sättet. Se till att du lär känna personen innan du hoppar in i en relation med dem.
 • Var beredd på att avvisas, men låt inte det hindra dig.
 • Försök inte att vara någon du inte är. Om flickan är värt att dejta, hon gillar dig för vem du är. Om den enda anledningen till att du är ute efter henne är sex, då denna bit spelar ingen roll egentligen.