Wka

Hur man berättar en tjej som du gillar henne mycket

Vissa killar inte vet hur man berättar en att de gillar henne mycket. Tja om du verkligen vill veta hur man berättar den speciella flicka, har du kommit till rätt ställe. Läs allt nedan och du vet exakt vad de ska göra.

Steg

Hur man berättar en tjej som du gillar henne mycket. Berätta för dina knoppar exakt hur du känner om den här tjejen.
Hur man berättar en tjej som du gillar henne mycket. Berätta för dina knoppar exakt hur du känner om den här tjejen.
 1. 1
  Berätta för dina knoppar exakt hur du känner om den här tjejen. Fråga dig själv frågor om den tjejen. I exempel: Skulle hon tycker jag ser ut som en tönt? Skulle hon vilja för mig att agera som jag själv? Tycker hon killar utan glasögon? Något du vill fråga dig själv.
 2. 2
  När du är klar, fråga dig själv frågor om henne, frågar hennes vänner vilken typ av kille hon letar efter, men se till att de inte kommer att berätta för då kan det förstöra din chans med henne. Och vad är hennes intressen.
 3. 3
  Efter all den forskning som du har gjort, är du redo att börja, eftersom du inte vill gå ut med en tjej som du inte gillar längre på grund av hennes personlighet eller för att du inte kan vara dig själv framför av henne.
 4. 4
  Nu berättar flickan att du behöver prata med henne i enrum (så att om hon avvisar dig, skulle ingen av hennes vänner att skratta och du kommer inte bli generad) och tala om för henne att du gillar henne. Om hon säger att hon gillar dig som en vän också, ska du vara glad. Och om hon säger nej, inga hårda känslor. Låt det gå.

Tips

 • Om hon gillar dig tillbaka, gör ditt drag, såsom att ge henne en kram eller något av detta slag.
 • Vet linjen mellan vilja och kärlek. Stressa inte i att berätta en tjej du älskar henne.
 • Var bara dig själv. Om något går snett, oroa dig inte, livet är så. Du kommer att bli bättre nästa gång. Kanske hon testar dig och se om du kan ta den. Om du ställt till den här gången, skulle hon vill inte att du ska vara runt när hon vill ha någon tillförlitlig och trovärdig.
 • Kontrollera att du har spenderat tid att veta om henne-hennes dagliga rutin, hennes vänner, hennes familj, hennes intressen, hennes favorit filmer och låtar och vad hon letar efter i en relation. Förstår henne som du vill att hon ska förstå dig. Sedan få ut henne på en promenad och tala om för henne att du är intresserad av henne. Att du gillar henne och vill se mer av henne. Förvänta dig inte stjärnor att falla från himlen, till åskmuller eller ett blixtnedslag ge några tecken. Låt henne ta sin tid att ta allt i. Om hon vill tänka över det, så bra. Fortsätt som vanligt. Förvänta dig inte att hon ska berätta att hon gillar dig också. Ibland tar det längre tid för att detta ska ske. Hon kunde ha något annat på henne som en kommande examen, eller hennes katt som kräver stygn tas ut eller hennes hus har bara slut på mjölk. Så livet är inte bara om dig, tyvärr.
 • Titta på hennes ansikte och i hennes ögon när du pratar med henne. Om du vill att hon ska kyssa dig, ber henne inte bara luta in och visa henne att du vill att hon ska kyssa dig.
 • Alltid borsta tänderna innan du ser henne! Om du planerar att kyssa henne att hon kommer att gilla smaken av en ren mun!
 • Om hon säger att du är en idiot, säger "Jag är ledsen" med en ursäktande ansikte!
 • Alltid sätta cologne på, men inte för mycket! Flickor kanske tror att du försöker för hårt.

Varningar

 • Om hon inte vill kyssa, ska du inte pressa henne!
 • Om det blir allvar, gå till en mer privat plats med henne att fortsätta plaskar.

Saker du behöver

 • En mun luftrenare
 • Kamma (fixa håret)