Wka

Hur reagerar dagen efter en kille kramar dig

Har du någonsin känt obekväm om att prata med din kille dagen efter att han först kramade dig? Här är ett sätt att ta hand om det.

Steg

Hur reagerar dagen efter en kille kramar dig. Tänk på detta.
Hur reagerar dagen efter en kille kramar dig. Tänk på detta.
 1. 1
  Tänk på detta: Vill jag verkligen gillar den här killen? Gjorde jag vill att han ska krama mig? Du vill inte skicka honom fel signaler om du inte verkligen gillar honom, så ta dig tid att tänka på det.
 2. 2
  Var självsäker. Om du verkligen gillar honom, och du känner dig säker nog, krama honom tillbaka nästa dag. Var inte för hård eller något men du vill inte att det ska vara mer besvärlig än den skulle ha varit tidigare. Försök att vara ledig, har agera som du kramat en miljon gånger redan.
 3. 3
  Bryt det till honom... Om du inte gillar honom, bry dig inte nämna vad som hände dagen innan, om han inte tar upp det eller försöker krama dig igen. Om han försöker krama dig igen bara tillbaka ut av det. Vägra det och berätta för honom varför (du bara vill vara vänner). Var inte för hård men, vill du inte att skada honom med flit, vem vet, kanske du ändrar dig en dag.
 4. 4
  Känner du honom? Om den här killen är redan din pojkvän, överväga om han kommer för fort eller inte. Om du gillar det faktum att han påskynda din relation, gå vidare och göra detsamma. Om inte, berätta för honom att du tror att ni två går för fort och att du vill sakta ner lite.

Tips

 • Om du får alltför säker efter att påskynda din relation, kan du även gå in för kyssen. Tänk bara på att kolla in några relaterade Google artiklar om detta är första gången.
 • Om du bara känner helt obekväm med kramar här killen som du egentligen inte vet att bra, eller har inte riktigt varit att nära med, praktik på någon annan först. Om du har en bästa kille vän som du vet inte kommer att berätta (eller börja krossa på dig) allt om din lilla hemlighet, praktik på honom och få honom att ge dig feedback. Du kan också prova det här på din äldre bror, beroende på vad du känner dig mer bekväm med. Han kommer att vara en stor hjälp, särskilt om han har haft en flickvän innan (som visste hur man krama).
 • Om och när du krama dem eller förkasta dem, gör det inte framför en folksamling. Detta skulle göra det mycket pinsamt för den andra personen, och kanske du också. Bara visa tillgivenhet inför andra människor om du vet att de är OK med det.
 • Tänk om killen du gillar också kramar andra tjejer? Då är det nog en trevlig sak för honom.
 • Förhoppningsvis (om du är en kille), du är inte bög, för om du är, den här killen förmodligen inte var allvarliga. Om du tror att han var, se till att du vet att han är bög, alltför! Gå inte runt pinsamt alla med ett dumt misstag som. (Förlåt, men jag kan inte riktigt säga mycket mer om detta ämne. Om du är homosexuell, titta på de andra artiklarna om dating för homosexuella, skulle det hjälpa.

Varningar

 • Gör 100% säker på att detta var inte bara en vänlig kram, eller ett skämt. Vissa killar gillar att bara krama folk på måfå. Jag vet. Konstigt är inte det?
 • Om du ska kyssa honom, vad du än gör, inte praxis kyssas på din bästa vän!! Detta kan vara obekvämt för er båda, orsakar din relation att glida, gör din bästa vän tror att du är hans flickvän, eller värre!... Tänk innan du agerar. Även om du är helt och hemligt förälskad i din bästa vän, använd inte den här artikeln som referens på det ämnet.
 • Vissa killar få vågade göra saker (som kramar någon) av sina vänner - det kommer att göra det ännu mer besvärligt om man inte är försiktig. Se till att du vet om han verkligen gillar dig och vice versa. Om han gillar dig, och du gillar honom, kan detta vara den perfekta chansen att starta en relation.
 • Se till att din inte allt svettig eller fortfarande luktar den fransk Löksoppa du hade igår kväll. Försök att hålla dig ren och fräsch.

Saker du behöver

 • En kille (pojkvän eller ej)..
 • Vissa förtroende...
 • Ett öppet sinne för att tänka, tänka och besluta... innan du agerar...
 • En dusch (aldrig tillval)