Wka

Hur man ska agera som Vincent Valentine

Vill agera som den berömda professionella revolverman från Final Fantasy? Såhär (inga inblandade vapen).

Steg

Hur man ska agera som Vincent Valentine. Gör en lätt sarkastisk kommentar till någon när någon talar till dig (som sett i final fantasy 7.
Hur man ska agera som Vincent Valentine. Gör en lätt sarkastisk kommentar till någon när någon talar till dig (som sett i final fantasy 7.
 1. 1
  Var tyst. Gå inte runt agera som en clown. Vincent är alltid tyst och nästan aldrig talar om inte talat med.
 2. 2
  Gör en lätt sarkastisk kommentar till någon när någon talar till dig (som sett i final fantasy 7: Advent Children när Marlene förfrågningar från både Cloud och Vincent en telefon att ringa Tifa och Cloud berättar telefon-mindre Vincent att han ska ge honom ett ring, med Vincent senare frågar Tifa där han kan hitta en telefon butik vid inträdet i striden med Bahamut synd i reminiscens av Final Fantasy VII novellfilm, han talar i telefon med molnet, träffande honom att vidarebefordra ett meddelande till Yuffie;. " Detta är min telefon, och hon har ingen rätt att kalla det ".)
 3. 3
  Var allvarlig och ganska oförskämd (EX I reminiscens av Final Fantasy VII novellfilm, han talar i telefon med molnet, träffande honom att vidarebefordra ett meddelande till Yuffie,. "Det här är min telefon, och hon har ingen rätt att kalla det" ).
 4. 4
  Agera som en utstött. Håll dig borta från sociala grupper, och vara den killen som sitter ensam i ett hörn medan de andra är upp och pratar med sina vänner. När allt Vincents namn kommer från det latinska ordet "Vincere", vilket innebär "att erövra, överleva, besegra".
 5. 5
  Om någon någonsin frågar vad din favoritfärg är, säger "rött och svart" (av uppenbara skäl). Det hjälper också till att bära rött och svart.
 6. 6
  Rygga på den tanken, syn, ljud, något som gäller kärlek (Vincent har problem med kärlek.)
 7. 7
  Var en anständig fighter.
 8. 8
  Var lugn. Detta är det viktigaste att göra för att agera som Vincent.
 9. 9
  Vara en god människa (vid semi-hjälten nivå).
 10. 10
  Ta någon "synd" eller negativ verkan ur proportion och "straffa" dig för det (ex. Stanna inne i 2 dagar, förbjuder dig från att göra något du gillar för 2 dagar till en hel vecka).
 11. 11
  Om dina vänner börjar fråga dig om du är okej, ger en lätt nick. Men, om de frågar, återigen ger en lätt nick och ett "ja."
 12. 12
  Agera som om du är i djupa tankar. Håll folk gissa.
 13. 13
  Var smart. Veta allt om nästan vad som helst. Till exempel vet Vincent i Advent Children så mycket om Geostigma, men vi har ingen aning om varför eller hur.

Tips

 • Håll dig borta från människors väg.
 • Försök att hjälpa någon ur en situation till det bästa av din omfattning (exempelvis blir din vän i trubbel, hjälpa honom).
 • Hjälp människor med små saker här och där.

Varningar

 • Psykologiskt sett är Vincent inte den hälsosammaste mannen. Det är inget fel med att efterlikna honom, men känner igen det här.
 • Ta inte din roll för stort allvar - inte försöka döda någon.