Wka

Hur man ska agera som joker

Alla vet den gröna haired maniacal skurk som har plågat Batman så länge som vi kan minnas. Han beskrevs av den framlidne Heath Ledger som "en psykopatisk mass-mördar schizofren clown med noll empati". Trots detta, skulle en del människor emot att vara eller se ut som honom. Denna artikel kommer att hjälpa dig imitera Heath Ledgers porträtt av Jokern från den senaste Batman filmen: "The Dark Knight".

Steg

Hur man ska agera som joker. Efter att ha sett själva filmen, åter titta på scener som inkluderar joker och noga titta hur han beter sig.
Hur man ska agera som joker. Efter att ha sett själva filmen, åter titta på scener som inkluderar joker och noga titta hur han beter sig.
 1. 1
  Efter att ha sett själva filmen, åter titta på scener som inkluderar joker och noga titta hur han beter sig. Försök att märka varje liten detalj. Detta kommer att hjälpa dig att absorbera hans karaktär och förstå hur han tänker.
 2. 2
  Öva jokern hållning och manér. Lär dig att gå på udda sätt han gör och göra en vana att slicka dina läppar och förvrida munnen som han gör.
 3. 3
  Imitera hans röst och sätt att tala. Jokern röst i Dark Knight är ganska svårt att kopiera i början, men du kan snart få kläm på det. Ibland är det ganska husky, och andra gånger hans röst sjunker till bara en viskning. Lär dig när du prata högt och när att prata tyst. När lära sig att kopiera sättet han talar och vilka typer av ord han använder, hålla allt du säger kort och kärnfullt. Aldrig drone på om någonting, och se till att alla du pratar med alltid lyssnar.
 4. 4
  Öva jokern skratt. Jokern är känd för att vara galen och vad gör galna människor gör oftast? Skratta. Lär dig när du ska skratta, och när inte skratta. Jokern skratt är en slags husky kackel som är svår att imitera, men precis som hans röst kan du snart få kläm på det om du övar. När du skrattar, andas ut först istället för att andas som de flesta människor. Detta är hur man uppnår det Jokers kackel.
 5. 5
  Gör saker utan någon uppenbar anledning. Jokern gör saker bara för sakens skull göra dem. Han har ingen plan eller motiv, och han bryr sig inte om konsekvenserna. Han tänker bara på något och gör det utan att det mycket tanke. Men gör inte något farligt som att vandra in i mötande trafik eller hoppa av byggnader.
 6. 6
  Om du har skäl att göra saker, gömma dem! Aldrig låta folk veta vad du håller på med, och alltid dölja dina avsikter.
 7. 7
  Har ingen rädsla. Detta kan verka lite "Batman-liknande" men det är också viktigt om du vill bli Jokern. Jokern är inte rädd för att bli inlåst. Han är inte rädd för Batman. Han är inte rädd för polisen. Han är inte rädd för att dö. När Batman gav honom stryk medan förhörde honom, tog alla Joker var bara skratta.
 8. 8
  Aldrig ta något alltför allvarligt. Alltid se lättsamma och roliga sidan av allt. Jokern gör massor av roliga skämt och kommentarer, men tänk på att han inte överdriva. Kontrollera att du har rätt timing för dina skämt och bara säga dem i rätt situationer, annars folk kommer tro att du bara försöker desperat att vara rolig.
 9. 9
  Få mer intelligens. Även om du redan är smart, bli smartare. Jokern är extremt intelligent och listig oavsett hur galen han verkar. Han har alltid backup planer och människor gör sitt smutsiga arbete.
 10. 10
  Var karismatisk. Jokern är en ond, mörda sociopat, men när han är på skärmen kan man inte titta bort. Jokern har en air av självförtroende och är mycket intressant ur hans manér till de saker han säger. Försök att efterlikna detta.
 11. 11
  Jokern är känd för att vara, ja, en joker. Han är känd för att vara busig och list, och alltid har en sak eller två i rockärmen. Se till att du bär några spratt med dig hela tiden, och hålla dem i konstiga ställen, som i dina skor eller i ärmarna som metafor säger.
 12. 12
  Efterlikna joker s klädstil. Du behöver inte gå och köpa en Joker dräkt, men bara klä formellt. Se till att kläderna du bär ser stilrena men lite illa på samma gång. De behöver inte vara lila och grönt som Joker kostym, men se till att de är unika och original.
 13. 13
  Om du verkligen vill ta detta ett steg längre, kan du också ändra din ansiktsdrag. Dock är detta steg rekommenderas inte och bara göra det om du verkligen är desperat att vara Jokern. Du kommer förmodligen bli förlöjligad, men sedan heller du är nu på Joker, varför skulle du bry dig? Jokern har medelhög långt vågigt grönt hår, bär massor av vitt smink, har mörk eyeliner runt ögonen, och naturligtvis hans signatur röd flin. Se till att du tillämpar färgen och / eller späd messily, är Jokern inte snyggt och prydligt. Inte helt färga håret, har delar av den inte färgas för att se mer illa. Vid tillämpning av make up, gör en hel del fläckar runt röda flin och svart ögonskugga.
 14. 14
  De flesta av ovanstående instruktioner har härledas från filmen. Detta är en tolkning av hur man ska agera som Jokern. Det finns inte en hel del för att citera utom för filmen, men sedan igen, det är meningslöst att nämna det. Varför så allvarlig?

Tips

 • Kontrollera att du har massor av självförtroende innan du försöker imitera Joker.
 • Var inte rädd för att göra dig ser galen framför andra. Jokern är känd för sitt vansinniga beteende.
 • Skratta mycket.
 • Framför allt, gör inte något som kan skada dig själv eller andra eller något som kan skicka dig till "Arkham Asylum" AKA fängelse.
 • Även om Heath Ledgers version av Jokern har dessa, inte försöka göra en Glasgow-leende på dig själv, det gör ont som fan och dina föräldrar kommer kanske inte att vara glad över det. För övrigt använder levande rollspel smink för att göra ärren om de är viktiga för dig!
 • Att agera mer som Jack Nicholsons porträtt av Jokern, lägger tonvikten på humor, med sjuklighet mer som en eftertanke.
 • Att agera mer som Cesar Romero skildring av Joker, hålla strikt till humor och glömma sjuklighet helt.

Varningar

 • Begår inte brott, liksom Joker karaktär agerar ut. Detta är bara hur man ska agera som Jokern, ta inte detta för långt. Det finns ingen som helst anledning att begå brott (eller låtsas att begå dem offentligt) att agera som Jokern. Det skulle vara orimligt farligt för dig och eventuellt andra.
 • Använd inte ditt skratt under en offensiv situation. Även filmen Joker kommer att skratta åt film-tragedi, kommer detta sällan godtas i den verkliga världen.
 • Om du bär verkliga eller realistiska vapen med dig till skolan, en butik eller köpcentrum, etc. - kommer säkerhetsvakter ringa polisen som kommer att arrestera dig i många städer / orter.
 • I skolan, kanske du höra på, om du talar om våldsamma skämt - eller skratta åt någon som blev skadad - eller bära dina ärr.
  • Dina föräldrar kan kallas, du kan sändas till kontoret.
 • Låtsas inte att göra ett magiskt trick framför barnen som verkar som om du skadar någon, det är / eller kan vara farligt och föräldrar kommer att klaga.
 • Låtsas inte att såra eller skada människor som tar det på allvar och ringa polisen.

Saker du behöver

 • Rött läppstift
 • Svart eyeliner och / eller ögonskugga
 • Grön hårfärgningsmedel
 • Vitt smink eller pulver
 • Formella kläder
 • Några upptåg leksaker