Wka

Hur kan man vara som Hermione Granger från Harry Potter

Så du vill vara som Harry och Ron är smart, söt och fantastisk vän, den enda Hermione Granger? Nåväl, är detta rätt ställe för dig. Detta är steg-för-steg guide om hur man ska vara precis som Hermione.

Steg

Hur kan man vara som Hermione Granger från Harry Potter. Alltid bära runt några böcker.
Hur kan man vara som Hermione Granger från Harry Potter. Alltid bära runt några böcker.
 1. 1
  Alltid bära runt några böcker. Hermione är knappast ses utan en eller två stora böcker i händerna. Prova några faktaböcker, liksom historien om din skola eller stad. För fiktion, prova klassikerna, eller realistisk fiktion, skulle Hermione läsa de mest realistiska böcker (men Harry Potter fungerar också). Du kan få en gammal väska mode bok som är kanske ljusbrun eller ljusbrun. Bär den över axeln när du bär den.
 2. 2
  Få rakt-a är i skolan genom att göra dina läxor, studerar för tester veckor i förväg, gör extra kredit, och slutföra projekt i tid. Hermione studier när hon får chansen. När en lärare ställer en fråga, hålla din hand så långt det går (även om det innebär att stå upp) och försöka få kallas på. Att göra detta på varje fråga kommer att visa din lärare att du är uppmärksam och får bra betyg. Du vill att din lärare att säga, "någon annan förutom (ditt namn)?" Jag vet att Hermione skulle vara glad att läraren skulle säga att.
 3. 3
  Vara en know-it-all. Om folk säger saker med felaktig grammatik eller har fått ett svar fel, alltid korrigera dem. Du kan göra det snyggt genom att säga, "(deras namn), gjorde Albert Einstein inte skapa glödlampan, gjorde Thomas Edison, tänkte jag skulle vilja korrigera dina resurser så att du inte blir förvirrad." Överdriv inte ändå, kan folk börja tänka att du är irriterande. Om du ser något felstavat eller fel på ett prov eller i en bok, gå berätta för din lärare. Om din lärare sa något fel, går fram till henne \ honom och berätta för dem vad de sa fel. Alltid ge dem mer information om detta ämne, och tala i en stark röst som visar dig den utantill. Börja alltid detta genom att säga "Visste du". Dina lärare kommer att bli imponerad.
 4. 4
  Stå upp för allt och allt du tror på. Om du tror att skolmaten är skadliga för elevens kroppens hälsa, tala ut om det och försöka införliva fräschare, grönare matar in i mixen. Du kan göra detta genom att gå på lunch linje och säger, "Du vet, skulle jag vilja ha ett ord med dig efter lunch, om du du har tid." och se vad de säger. Eller om du är intresserad av att hjälpa till med folkmord, starta en klubb. Hermione började SPEW att främja elf rättigheter. Var inte rädd för att säga ifrån. Alltid tänka på someway du kan göra din skola eller en plats till en bättre plats.
 5. 5
  Minsta makeup. Hermione sliter inte så mycket smink. Hon kan bära lite rouge och en hudfärg ögonskugga, men inget alltför fint. För filmer, har Hermione typ av att bära smink. Men jag slår vad om Hermione var en livs levande människa, skulle hon inte ha något smink. Du kan bära lite smink eller inget smink alls.
 6. 6
  För kläder, ha bekväma kläder som dessutom ser snyggt och presentabel. I dödsrelikerna, hade Hermione klädd i en vit krage i en randig blå och svart långärmad tröja. Ovanpå hon bar en marinblå tröja med den uppknäppt upptill. Denna typ av kläder visar du känner till reglerna och klädsel.
 7. 7
  Var snäll mot alla, oavsett deras sociala status, kläder preferens eller utseende. Umgås med pojkar såväl som flickor och försöka göra vänner. I trollkarlar sten, träffade hon Ron med ett enkelt "Och, är du?" (Ron presenterar sig själv) "Pleasure". Titta på videon längst ner för att se. Om du vill att nya studenter ska veta att du är smart och udda, sedan gå upp till dem efter klass och med ett leende säga, "Hej (deras namn), jag (ditt för-och efternamn), och jag är här om du behöver någon hjälp med arbete. Jag kan hjälpa dig att välja rätt väg att gå för att lära sig arbetet i världen. " och håll ut handen för att skaka deras. Att studenten kan räkna med dig.
 8. 8
  Låt inte mobbare mobba dig. Bara hålla hakan upp i luften, stå rakt och gå iväg som om ingenting hänt. Hermione skulle ignorera dem. För att verkligen irritera dem om de gör detta för att ni ofta säger, "Du har använt felaktig grammatik när du sa skor, och din hållning kan gå med en liten, säg, yoga. Jag kan hjälpa dig där." gå bort lite, "Och, har du något på näsan, bara för att informera dig så att du inte går att gå runt som en idiot. God dag." och gå ut, låt dem försöka lista ut vad du sa.
 9. 9
  Alltid be om mer arbete eller extra kredit arbete om du avslutat dina läxor tidigt. Som Hermione en gång sa, är extra kredit alltid trevligt att ha utifall. Om du avslutar ditt skolarbete tidigare då alla andra, börja på dina läxor. Om du någonsin känner att du inte får tillräckligt med läxor, gå upp till din lärare och be om extra arbete. Om hon inte har någon, fråga henne om hon kan börja tidigt på ett nytt projekt. Din lärare kommer att bli chockade.
 10. 10
  Full uppmärksamhet på lärarna och ignorerar ungar som pratar med dig under klass om de inte ska. Shush dem riktigt stora och hålla ögonen på läraren. Vänd lite så du inte står inför dem. Efter klass, gå fram till dem och säger i ett forcerat röst, "Det är inte värt att få problem under en viktig läxa att prata om tv-spel!" och kråma sig iväg.
 11. 11
  Inte riktigt oroa håret eller kläderna. Pop något på, borsta tänderna och gå! Även om, bör du åtminstone se presentabel. Hermione bryr sig mer om hennes hjärna då hennes utseende. Detta var något hon förklarade en gång. Hermione beskrevs som en tjej med massor av yvigt brunt hår. Ibland, inte torka håret efter duschen och låt det lufttorka. Detta kommer att lämna det flowy och bouncy. Om du har tjockt hår, försök att vara försiktig med det här steget.
 12. 12
  Låt aldrig dina vänner ned. Alltid hålla upp till dem och hjälpa dem med deras arbete. Aldrig bara ge dem svaren men skulle Hermione aldrig göra det! Hjälp dem som en lärare skulle, och efter, även om den studerande inte säga tack, säger (i en hög och hård röst) "Du är välkommen!" och ler bara lite för att visa att du skämtar. De kommer att få idén.
 13. 13
  Gör visitkort. Om du vill, kan du göra några visitkort säger Hermione Granger s Helping Club. Men sätta ditt namn på kortet, inte Hermiones. Du kan ha ditt telefonnummer eller e-postadress på det och berätta för folk att ringa dig med hjälp med läxor. Du kan också starta en klubb och ge människor korten för att ansluta din klubb. Hermione skulle göra detta. Du kan också göra märken för klubben du började, som Hermione gjorde med henne SPEW klubb.

Tips

 • Om någon trakasserar dig, ignorera dem så snart som möjligt. Får inte tillbaka på dem eller gråta, bara rycka eller gå bort.
 • Läs Harry Potter böckerna av JK Rowling och ta anteckningar på hennes personlighet.
 • Var snäll mot dina föräldrar, och vara stolt över ditt arv, vad det nu kan vara. Hermione är en mugglare födda, och stolt över det!.
 • Titta på Harry Potter-filmerna och studera hur hon agerar.
 • Håll en planerare. Det kommer att hjälpa dig att bli mer organiserad och en bättre student.
 • Alltid bära runt en bok eller en påse med en bok i det.
 • Räck upp handen för varje fråga läraren frågar. Alltid upp handen för att visa något på tavlan eller något.
 • Gå några intressanta, intellektuella klubbar som Model United Nations om din skola har det, eller debatt. Vetenskap och klubbar matematik fungerar också.
 • Då och då, säga något smart som, "Den kvadratroten av så-och-så är 19.2!" människor blir förvånade och förvirrade.
 • Håll en affisch upp av Hermione Granger!

Varningar

 • Om någon ringer dig ett dåligt namn eller något, bara hålla hakan i luften, vända och gå därifrån. Agera som om det var ingenting.
 • Inte skryta om dina bra betyg, kan du vara glad, men inte skryta.
 • Bli inte ytlig, fåfäng, eller fadd. Hermione är motsatsen till alla dessa saker.
 • Var inte för mycket som Hermione, kom ihåg att du är din egen person. Håll ditt sanna jag lever & ta hennes goda exempel i proportion!
 • Löser inte folk för mycket. De börjar bli irriterad på dig och tror att du är en know-it-all.
 • Vissa människor kan kalla dig en poser. Ignorera dem.