Wka

Hur man ser och agera som rosalie hale

Vill du vara vacker, och ser ut som en superstjärna? Här är en artikel som förklarar hur det går till.

Steg

Hur man ser och agera som rosalie hale. Gå till skönhetssalongen, och färga håret gyllene blont, eller en ljusblond.
Hur man ser och agera som rosalie hale. Gå till skönhetssalongen, och färga håret gyllene blont, eller en ljusblond.

Ser ut som rosalie hale

 1. 1
  Gå till skönhetssalongen, och färga håret gyllene blont, eller en ljusblond. I böckerna, är hennes hår gyllene blont. Det är bara om du verkligen vill se ut som Rosalie, inte Nikki Reed. Om ditt hår är någon blondin men smutsiga blondin, inte får det färgat. Om det är smutsigt blont, använd John Frieda Blonde Go Blonder schampo och balsam, och ljusare spray.
  • Ta några hårnålar, och dra de längsta delarna av håret upp och fästa dem på huvudet. Räta, eller curl den nedre delen. När allt det är gjort, ta hårnålar ned, dra sedan mycket längsta delen upp igen, och få del i det. När det är gjort, gör den övre delen, sedan dra halvan av håret tillbaka.
  • En annan look är att bara lägga den i långa, vågiga lockar, eftersom detta är Rosalie normala stil.
  • Den jag tror den 1 oktober, är de realeasing Twilight hårprodukter. Det finns en Rosalie borste för att få sina vågor och varma lockar att få hennes lockar. Köp dem.
 2. 2
  Se till att du rengör ditt ansikte med tvål, eller någon form av rengöringsmedel varje dag.
 3. 3
  Gå och få en grund som är faktiskt en 1-2 nyanser ljusare då din hudton. Se till att när du använder det, gnugga dig det, och det ser naturligt. Därefter får pulver som är samma färg, och applicera den med en pensel, inte kudden som kommer med det. Sedan, om du vill få det "bara trött" titta, få den ljusaste nyansen de har i rouge, och tillämpa den på på din övre kinderna.
 4. 4
  Gå ut och köpa några kontakter. Om du inte behöver kontakter, kan du köpa ett par som bara ändra din ögonfärg och inte ändrar din vision. Välj antingen guld eller svarta kontakter. Du kan även få båda, så att guldet betyder att du bara trött, och svart betyder att du inte har utfodrats på ett tag.
 5. 5
  Få lite Kohl eyeliner, kontrollera att det är den fasta liner, och inte flytande som du sätter på din botten lock. Tillämpa den under dina ögonfransar, och sedan ovanpå. Gör detta i en jämn linje. Sen få lite flytande eyeliner, och lägga den på din topp lock. Börja i mitten, med en tunn linje, och sedan ta det hela vägen ut till hörnet av dina ögon. Men gör detta ser naturligt. Fyll sedan i den raden i hörnet av dina ögon. Om du inte är bra på att sätta det på din topp lock, eller om du bara vill ha en mer naturlig look, lägg lite mer än vanligt på din vinst lock och pressa blunda. Detta kommer att göra eyeliner gå på din topp ögonlocken också och det ser inte så mörkt på toppen. Ta en locktång öga lash, och curl dina ögonfransar innan du ansöker mascara, eller du kommer att slita dina fransar ut. Applicera sedan så mycket mascara som du kan för att din topp fransar, men ingen till botten och kära. Det ser mycket bättre och mer "perfekt" när det inte finns några klumpar så antingen släta ut medan det fortfarande är vått, eller köpa en icke-klump mascara. Även köpa en mascara som verkligen volumizes varje frans.
 6. 6
  Få lite blodrött läppstift, och tillämpa den på dina läppar.
 7. 7
  Bär tröjor som visar lite urringning och som är i stil. Köp byxor som är mörk och tät. Bär högklackade skor med smala jeans, som ser hett. Rosalie tenderar att bära vita jackor och mörka byxor, så försök att få denna look. Några av de saker som Rose bär är (enkla) märkeskläder, men om du inte har råd med den typ som hon bär, bara få look-a-likes.
 8. 8
  Få lite lila ögonskugga och gnid den under ögonen för att få någon sömn-look. Se till att det inte har några gnistrar på det! Applicera sedan en tranbär eller plommon färg till dina ögon.
 9. 9
  Rosalie bär alltid halsband familj vapen. Du hittar hennes halsband på nätet.
 10. 10
  Var super skinny. Sluta inte äta och svälta dig själv. Bara gå ner i vikt om du behöver. I böckerna, Rose såg smalare än någon annan, så du bör skjuta för att (men inte svälta sig själv).

Att agera som rosalie

 1. 1
  Alltid gå med hakan högt, och bröstet ut. Promenad med elegans, och agera som om du vet allt. Och mycket viktigt, gå graciöst - som en modell. Modeller promenad med sin haka upp, rak rygg, och en fot landar framför den andra (ej baby steg). Det är hur du ska gå. Att gå graciöst, typ av rulla upp från hälen till botten av foten. Blick i speglarna minst 20 gånger per dag. Och när du gör, stirra på dig själv i spegeln, och då le mot dig själv, och berätta för dig hur vacker du är. Även talar det högt, höll Rosalie aldrig något tillbaka. Vara ytlig, men inte alltför ytlig att du hamnar utan några vänner. Men få människor vill vara som du. Wave på människor du inte ens känner. Flirta med killar, och snart kommer de att följa dig som valpar.
 2. 2
  Tala alltid, ingen vill en ensamvarg. Men tala inte för mycket eller vara högt eller irriterande, eftersom det är inte som Rosalie.
 3. 3
  Agera populärt, även om din inte. Du kan vara populär i vissa människors ögon. Och bli en idol: inte svära och inte väska på människor bakom deras ryggar. Var trevlig, men menar om de bråka med din familj.
 4. 4
  När människor börjar blöda, inte spendera en minut på det, fly rummet. Och om folk frågar dig varför du har cirklar under ögonen säger "ingen av ditt företag." och gå därifrån.
 5. 5
  Var stolt över dig själv, som steg är stolt över sig själv. Men var inte alltför låst upp och prata i en rikt-kid röst. När din bästa vän blir skadad eller de går igenom en kris, håll dem hårt, samtidigt som de fungerar som du håller andan, och gråta med henne.
 6. 6
  Alltid ser ut som du tittar på folks halsar, och ser ut som du fasthållande själv så att du inte kommer att hoppa på dem.
 7. 7
  När du kommer att idrotta (speciellt baseball) inte ser klumpig eller svag, alltid ser stark och snabb. Varje gång du kör eller något, gör det med all din styrka. Titta varm på samma gång.
 8. 8
  Dölj dina känslor. Om någon upprör dig, låtsas att du inte bryr dig. Om du är galen om någon, agera som om du är lite intresserad. Vara trovärdig. Klaga inte och mumla om det.
 9. 9
  Använd ögonkontakt. Och när någon talar till dig, agera som de bröt din tankegång. Dessutom, när du pratar, pratar med värdighet och som om allt du säger är ett faktum. Var noga med att aldrig säga något som inte är sant, för då kommer du att se ut som en idiot, och Rose är inte en idiot.

Tips

 • Gå snabbt, men att det ser ut som du knappt märker att du kommer att fort
 • Var flickaktigt, men att kunna göra sport när du behöver.
 • Inte agera som om du är besatt av Twilight och Rosalie eftersom folk kommer att tro att du är en poser
 • Bygg upp din styrka som vampyrer är starka! Men definitivt inte har stora muskler! Kom ihåg att du går för det vackra, feminina heta look.
 • Få en plattång eller en locktång.
 • Om du inte vill äta, agera som om du äter som i filmen. Men äta något när människor inte tittar på.
 • Innan du curl dina fransar, om du har en locktång metall ögonfrans, värma upp i 10 sekunder med hårtork. Det gör verkligen skillnad.
 • Bär solglasögon varje gång du går i solen. Men gör dem annorlunda ibland.
 • Gör dig känd, men låt det inte stiga dig åt huvudet. Du vill att folk ska tycka om dig, inte tror att du är en brat.
 • Alltid bära höga klackar.
 • Vet allt om bilar, eftersom Rosalie vet hur man fixar bilar.

Varningar

 • Gå inte runt och säger ditt en vampyr!
 • Bär deodorant, och inte svettas!
 • Säg inte att du är Rosalie tvilling eller något om henne. Att säga saker som kommer att ge hela din akt borta!
 • Inte diss inte vänner! Du kommer inte ha någon om du gör det
 • Gå inte ut i solen utan att ladda upp på solkräm!