Wka

Hur man ändra hur du tänker om Massie blocket

Av någon anledning, dyrka många preteen och tonårsflickor Massie Block. De vill vara precis som henne. Hon får allt hon vill, andra tjejer vill vara henne, killar dregla över henne, och hon har aldrig göra något arbete. Men dessa flickor tycks inte märka att Massie är också ett medelvärde, förolämpa personen, som inte tänker två gånger innan hon förstör någon unge. Nu, vem skulle vilja vara så? Denna artikel är inte att säga att det är något fel med Clique böckerna, bara deras effekt på tonåringar. Med hjälp av den här artikeln, kan du se Massie Block för vem hon verkligen är, och du kan sluta vilja vara som henne, men ändå njuta av Clique böckerna. Du har bättre saker att göra än längtar efter att vara en fiktiv genomsnittlig flicka. Du kan komma ut av detta en mycket bättre person.

Steg

Hur man ändra hur du tänker om Massie blocket. Ta en ordentlig titt på Massie personlighet.
Hur man ändra hur du tänker om Massie blocket. Ta en ordentlig titt på Massie personlighet.
 1. 1
  Ta en ordentlig titt på Massie personlighet. Hur kan du använda det i ditt liv? personlighet. Visst, hon är populär och vacker, men hon är trevlig mot alla (inklusive hennes bästa vänner)? Behandlar hon sin pojkvän Derrington snyggt? Försök att lista sina goda egenskaper mot hennes dåliga. Försök inte att agera som henne framför dina vänner, krossar, kamrater, etc. Ingen vill umgås med en mallig, inbilsk snobb.
 2. 2
  Hon är verkligen osäker. Alla ser upp till henne eftersom hon verkar så säker, och inte låta något (eller någon) besvärar henne. Men egentligen, hon är obekväm hela tiden, ständigt orolig att hon förlorar sin popularitet, och tar hennes dåliga humör ut på hennes gäng.
 3. 3
  Förstå att Lisi Harrison, författaren av klicken serien, gör narr av Massie, och hur barnen försöker för hårt att vara. Det finns ingen underliggande gäckande i alla Clique böckerna - Lisi gör narr av förgiftad popularitet (popularitet eftersom folk är rädda för dig, popularitet där du får hatade bakom ryggen hela tiden). Kort sagt, är Lisi gör ett stort skämt av Massie Block. Lisi sliter inte, växte upp medelklass (eller som Massie skulle säga, "fattiga"), och behandlar andra hur hon vill bli behandlad. Lisi är en mycket bättre förebild än någon som Massie, som är en kärlek / hat relation med sig själv, ingen riktig känsla för stil, och endast fyra riktiga.
 4. 4
  Inse att Massie är inte populär för att hon är en stor person och alla älskar henne. Hon är populär eftersom folk är rädda för henne, och alla hatar henne bakom hennes rygg (förgiftad popularitet). Nu är det hur du vill bli populär? Förmodligen inte.
 5. 5
  Lär dig att för vem du är. Du behöver inte låtsas vara någon annan för att ha och vara populär. Kom bara ihåg att du är en underbar person, och att Massie inte. Du bör vara, istället för att vara osäkra som Massie. Du ska inte behöva höra andra människor komplimang dig att må bra om dig själv.
 6. 6
  Försök att vara en bättre människa. Sant, det är alldeles för sent för Massie, men vem säger att du inte kan ändra? Trots vad de flesta tror, ​​är det möjligt att vara populär och. De flesta människor som de populära barnen på grund av deras stil och självförtroende. Gör andra ser upp till dig för din vänlighet också. Var trevlig, eller åtminstone civila, att alla (även de som Massie skulle säga, "LBRs" eller "förlorare bortom reparation"). Men ändå vara trendig och populär. Lär dig att tänka själv. Massie inte, och det kan vara det värsta om henne. Överge dina Massie-liknande sätt.
 7. 7
  Hitta din egen väg till popularitet. Tänk på det: om Massie var inte populärt, skulle mycket få människor bryr sig om att försöka vara, handla, titta, klä sig, prata osv som henne. Bortsett från att till synes dyrkad av barnen i hennes skola, hon har inte något speciellt (igen, om utseende och pengar räknas inte). Forskning andra populära karaktärer. Har de samma personlighet som Massie? Förmodligen inte. Vad betyder det? Att det finns andra sätt att bli populär, bortsett från Massie vägen. Hitta dina speciella kvaliteter. Fråga dig själv vad skulle folk uppskatta dig mest, och sedan leta efter ett sätt att förbättra det drag. Detta är hur du kommer att uppskattas för vem du är.
 8. 8
  Försök läsa en klick bok med din nya perspektiv på Massie. Du kan fortfarande njuta av boken... bara inte luras av Massie: s utseende och kläder längre.

Tips

 • Massie har några bra egenskaper.
 • Även om du inte behöver gå runt att berätta för hela världen att du inte är, anförtro några av dina goda vänner. Ha en bra vänskap med dem, i stället för att agera som om du är bättre än de är, som Massie gör.
 • Var dig själv, inte någon annan. Var glad som vem du är.
 • Använd sunt förnuft. Återigen, de Clique böcker är fiction. I den verkliga världen, någon som betyder att att alla får hatade den och dikade av hans / hennes vänner, oavsett hur populär eller fruktade att han / hon kan vara. Folk gillar inte att bli trampad över.
 • Det är möjligt att vara populär men inte elak.
 • Försök att ha några lite-mindre-populära vänner, samt några populära. Detta betyder inte att du ska försöka bli vän med den geekiest tjejen i din skola, men några av de flickor som är och smart, men inte riktigt "populärt material" kan göra stora vänner. Och vem vet... kanske du kan hjälpa dem att bli mer populär.

Varningar

 • Du kan förlora några vänner. Men om de dike dig eftersom du har förändrats till det bättre, de är verkliga vänner?
 • Om Clique böckerna fortfarande har en dålig effekt på dig, sluta läsa Clique böckerna. Låt inte det du läser att du känner att du inte mäter upp. Det är Massie som inte håller måttet.
 • Kom bara ihåg att Massie är inte en riktig tjej och många preteen / tonårs flickor inte gillar henne. Sluta inte läsa böckerna om du gillar dem, bara rember att dessa tecken inte är verkliga.