Wka

Hur man ser trevligt för din första dag i skolan

Denna artikel är främst för högstadiet, det första året för att vara exakt. Det intryck du gör på den första dagen i skolan kan göra eller bryta ditt år, baserat på vad de andra barnen tycker om dig, vad din lärare tycker om dig, och om du kommer att göra vänner. Det låter väldigt ytlig, men barnen gillar att umgås med bättre preparerade människor. Här är några sätt att se snygg och professionell.

Steg

Hur man ser trevligt för din första dag i skolan. Två veckor innan terminen anländer, se till att få till sängs tidigare, att komma in på ett bra sömnmönster.
Hur man ser trevligt för din första dag i skolan. Två veckor innan terminen anländer, se till att få till sängs tidigare, att komma in på ett bra sömnmönster.
 1. 1
  Två veckor innan terminen anländer, se till att få till sängs tidigare, att komma in på ett bra sömnmönster. Och försöka träna 3-4 gånger i veckan. Du kommer att se ut och må bättre.
 2. 2
  Gå till sängs tidigt dagen innan så att du inte har stora påsar under ögonen. Om du är en nattuggla och stanna uppe efter midnatt, träna dig själv en vecka före den första dagen för att gå till sängs tidigare, så det blir en vana.
 3. 3
  Ta en dusch (inte ett bad) natten innan. Du vill vara ren och väldoftande, men drypande vått hår ser oattraktiv. Tvätta håret två gånger, och skrubba väl, men inte så hårt att det gör ont. Som kommer att lämna ett märke på din hud. Försök med doftande tvål eller duschkräm. OR. Du kan gå upp tidigt, ta en dusch innan skolan börjar och få det torkat innan du kommer till skolan.
 4. 4
  Lägg ut dina kläder kvällen innan, lägg dem på galgen, inte vikta, så att du kommer att ha mer tid på morgonen. Välj ut en ren, plan klänning skjorta (som överensstämmer med skolans klädkod, naturligtvis) och ett trevligt par khaki byxor eller kjol. Inte bära baggy eller super korta bottnar, de ser trashy. Håll dem rena, och inte prova kläderna på en miljon gånger. Lägg ut dina strumpor och skor, och inte bära ett par sneakers, se till att dina skor är rena och dressat (t.ex. läderskor). Strumpor är inte viktigt, men se till att de går med din klädsel och följa skolans klädkod.
 5. 5
  Packa alla de saker du behöver nästa dag i väskan kvällen innan så det är ingen brådska nästa morgon.
 6. 6
  Få klädd. Sätt din skjorta på och kolla igen om det är ren. Var noga med att fästa upp alla dina knappar och se till att din tröja är gömd i, detta gör dig smartare för din första dag i skolan.
 7. 7
  Byxor / kjol. Sätt dina byxor eller kjol på nästa -> tuck din skjorta i. Också bära ett bälte.
 8. 8
  Klä innan du kamma håret. Kör sedan en bra borste eller kam genom håret flera gånger tills det ser snyggt och plant. Pojkar, inte spika håret, åtminstone inte i dag. Ångra dina flätor, flickor, och lätt borsta håret om du vill att det ska vara vågigt eller lockigt.
 9. 9
  Ät en bra frukost så att du har gott om energi hela dagen. Viktigt: Se till att din tröja stannar fläck gratis! Sätt en servett i knät åtminstone. Om du är en stökig eater, stoppa en annan i din krage! Annars måste du ändra din klänning igen. Tvätta ansiktet och borsta tänderna efteråt.
 10. 10
  Vi skulle anta att du att sätta på en slips. Var säker på att det är ordentligt åtdragna och prydligt bundna. Kontrollera om det berör byxorna i botten och är tight runt halsen på ovansidan.
 11. 11
  Ta antingen en vävnad eller en näsduk och lägga den i fickan. Var säker på att din näsa förblir ren hela dagen!
 12. 12
  Ta på dig skorna.
 13. 13
  Sätt på dig ryggsäcken.
 14. 14
  Gå till skolan och presentera dig! Var inte så trevligt att alla tycker du är verkligen konstigt.
 15. 15
  Kläder. Lämna dina kläder så smart med skjortan instoppad i knapparna och fästa hela dagen. Kom ihåg att det är en speciell dag, så du kommer kanske att gå ut till en restaurang med din familj på kvällen, så håll uppklädd!
 16. 16
  Vad du bör göra, innan den första dagen i skolan, är om du är den typ av människor som är så rent och duscha varje dag innan skolan, ska du ställa ut en handduk, badrock, tofflor, en kam, och ett slag torrare på din säng så när du vaknar är du redo att ta ett bad / dusch. Därefter bör du ställa dina kläder på din säng och se till att dina strumpor och sneakers är på golvet bredvid den. Alltid lämna din ryggsäck nära dörren så när du lämnar, kan du ta din ryggsäck på vägen. Det är ganska kul när du kommer att upptäcka spelet.

Tips

 • Försök att gå till sängs tidigare så när du vaknar på morgonen, är du inte trött resten av dagen.
 • Bär inte för mycket mycket makeup. Var naturlig. Rädda gnistrar och eyeliner för fester och danser.
 • Få alla dina saker redo kvällen innan så att du inte behöver vara på en bråttom på morgonen den första dagen i skolan.

Varningar

 • Bli inte alltför stressad eftersom det kan påverka ditt intryck.
 • Försök inte för hårt, speciellt om du inte är beredd att se och agera som du gjorde på den första dagen för resten av året.