Wka

Hur man be någon på en dag över telefon

Vill du bjuda ut någon, men hade inte modet att göra det personligen? Detta är hur man frågar ut en kille / tjej / signifikanta andra via telefon!

Steg

Hur man be någon på en dag över telefon. Kontrollera att den du ringer inte redan har en pojkvän / flickvän.
Hur man be någon på en dag över telefon. Kontrollera att den du ringer inte redan har en pojkvän / flickvän.
 1. 1
  Kontrollera att den du ringer inte redan har en pojkvän / flickvän. Hoppa över detta steg om personen du ringer är din pojkvän / flickvän.
 2. 2
  Vet vad du säger. Oftare än inte, kommer en person som kallar en annan utan att veta vad man ska say.If du oförberedd, kan du skapa en obekväm tystnad. Undvik detta genom att skriva ut vad du ska säga och repeterar. (Se tips.) Fortfarande agera naturligt men!
 3. 3
  Var specifik. Frågar en person utan att veta vart man ska gå kommer att skada dig när den dagen kommer och göra dig mindre självsäker. Om det är en film eller en sedan nämner tiden också.
 4. 4
  Agera avslappnade. Starta en konversation först. När du känner dig bekväm att prata med den personen, gå vidare och börja med din repeterat konversationen.
 5. 5
  Undvik den fruktade pinsamma tystnaden. Om det finns en tystnad längre än femton sekunder * Räkna inte, naturligtvis *, sedan säga "Det är OK om du inte vill..." eller "Du behöver inte berätta för mig nu."
 6. 6
  Acceptera avstötning. Om personen på andra sidan säger nej, men inte vill gå ut med dig en annan gång, försök igen! Tala om för personen att du förstår. Bli inte arg, oförskämd eller tystlåten.
 7. 7
  Säg "tack" om han / hon säger ja. Grattis! Du har just frågat en person ut över telefon.

Tips

 • . Om du låter blyg, så han / hon kommer förmodligen att känna att du inte är redo för en dag.
 • Se till att ingen är runt för din stora frågan. Var inte ens i närheten av dina föräldrar eller någon som kommer att tjata dig tills du berätta vem du just frågade ut. Detta förbättrar också ditt självförtroende.
 • Det finns även billiga eller gratis saker att göra på en dag. Skoldanser eller gå till stranden eller en sjö för en picknick är alltid bra.
 • Om du vill gå till en restaurang än be personen vilken typ av mat de gillar eller fråga dem om de gillar italiensk mat eftersom de flesta människor gör.
 • Om du vill gå till en film eller konsert, än att se till att du har tillräckligt med pengar för biljetterna.
 • Frågar en person ut över telefon är förmodligen den bästa idén för en blyg person och be om ett datum över IM / e-post är nog inte en bra idé, för då kommer du bara se text. Personligen eller via telefon är den bästa insats och det är mer artigt.

Varningar

 • Om du är avvisas, låt inte upp, men också slappna av lite. De kanske inte gillar dig, men de kan vara tveksamt om sina känslor om dig.

Saker du behöver

 • Den andra personens nummer
 • En telefon
 • Confidence
 • En idé eller två om var du vill gå på din dejt.