Wka

Hur man be en tjej i gymnasiet om du är blyg och hon vet inte att du

Så, har du koll på att en speciell tjej som du inte kan sluta tänka på? Är du för blyg och rädd för att du kommer att röra upp eller det kan komma ut fel? Inte oroa dig. Dessa enkla steg bör hjälpa dig.

Steg

Hur man be en tjej i gymnasiet om du är blyg och hon vet inte att du. Om du vill att hon ska vara din flickvän, se till att hon är!
Hur man be en tjej i gymnasiet om du är blyg och hon vet inte att du. Om du vill att hon ska vara din flickvän, se till att hon är!
 1. 1
  Lär känna henne. Ta reda på om hon faktiskt märker dig innan du frågar henne ut på en dag. Detta är viktigt om du vill att hon ska vara med dig.
 2. 2
  Bli vän med henne och vara en gentleman. Göra för henne. Om ni två är i samma klass, hålla upp dörren för henne eller hjälpa henne med någonting när hon behöver det. Fråga inte henne varje dag om hon behöver hjälp med något. Hon kommer att känna sig obekväma och creeped ut. starta konversationer. Fråga om henne vad hon tycker om hennes klasser, sport hon spelar etc.
 3. 3
  Om du vill att hon ska vara din flickvän, se till att hon är! Generellt kommer det att vara uppenbart att hon inte är singel efter att prata med henne för en dag eller så, eftersom hennes pojkvän kan komma upp i samtalet (dvs. "jag måste gå träffa min pojkvän, se ya!") Eller han själv kommer att visa upp. De flesta par åtminstone prata med varandra i skolan, så det bör inte kräva en hel del grävande runt. Om hon har en vän som du vet är pålitlig, bara be henne / honom om flickan är singel, och be dem bara för att hålla det mellan dig och dem.
  • Bli inte avskräckt eftersom en kille du tycker är hennes pojkvän agerar aggressivt mot dig. Han kan vara (i hennes sinne) bara en vän, men han i hemlighet är förälskad i henne. Han är förmodligen i vad som kallas den "Vän-zonen", vilket betyder att hon tänker på honom som en bror-typ vän, som effektivt dödar alla chanser till en romantisk relation mellan dem. Om hon visar romantiska känslor / direkt säger att han är hennes pojkvän, han är förmodligen bara försöker skrämma bort dig från sin krossa. Var inte rädd för att konkurrera med killar i den här situationen, har de förlorat redan, de är bara i förnekelse om det.
 4. 4
  Umgås med henne. Umgås med henne ofta. Men inte alltför ofta. Lämna henne ifred för en dag så hon kan få lite tid att tänka på vem du är som en vän. Sedan umgås med henne igen.

Tips

 • Överdriv inte genom att ringa / sms henne alltför ofta. Hon kommer tro att du är ett äckel.
 • Ge henne en gåva, kan det vara väldigt lite men vad gör hennes leende.
 • Var noga med att flirta med henne, men inte mycket att göra det enkelt och sött och visa henne att du bryr dig om henne och kommer att stödja henne i livet så hon får där din kommer ifrån.
 • Du kan, men inte krama henne mycket. Hon kommer tro att du har känslor för henne. Håll inte kram längre i 3 sekunder. Bara varje gång på ett tag. Om hon är okej med det.
 • Du behöver inte vara hennes pojkvän att fråga en tjej ut. Det kan bara vara något vardagligt.

Varningar

 • Aldrig pressa henne att göra något hon verkar obekväm med, liksom att kyssa alltför tidigt i förhållandet (även om du dejtar, kanske hon inte är redo för ännu), kön, etc. Om hon säger nej, acceptera det. Försök inte att skulden henne till att göra vad du vill att det kommer att resultera i att vara singel eller hon kommer att bli olycklig.