Wka

Hur man plocka upp flickor i gymnasiet

Detta är en guide om hur man raggar tjejer i en high school miljö. Oavsett om du fortfarande i skolan eller bara önskar att du var i skolan, plocka upp flickor runt om i världen är i grunden densamma: att vara självsäker, utstrålar charm, och gör stor konversation. Läs vidare om några fler tips.

Steg

Hur man plocka upp flickor i gymnasiet. Närma sig henne och leda till något lämpligt.
Hur man plocka upp flickor i gymnasiet. Närma sig henne och leda till något lämpligt.

Del 1: pick-up

 1. 1
  Närma sig henne och leda till något lämpligt. Detta är den svåraste delen. Försök att komma över dina nerver, låt dem inte visar i Stammers, högljudda klunkar eller svettning. Känn dig trygg för att se självsäker.
  • Snacka om något lämpligt när du startar. På baksidan av hennes sinne, vet tjejen förmodligen att du pratar med henne eftersom hon ser ganska, men du måste åtminstone låtsas ha en anledning att prata med henne.
  • Så länge som det är meningen att du skulle prata med henne om det ur det blå, gå för det:
   • Börja inte med en cheesy plocka upp linjen som "Om jag var ett stopp ljus, skulle jag vända rött varje gång du klarat av, bara så jag kunde stirra på dig lite längre." Låt oss inse det: dessa sällan fungerar. Öka dina chanser genom att starta avslappnade.
   • Du kan säga något i stil med "Jag hörde att du var på [så och så är] klass. Min klass suger, så jag funderar på att överföra på det om jag kan. Hur är det?"
   • Eller så kan du prova: "Hej, jag såg dig heja fredags vid fotbollsmatch När är nästa hemmamatch kommer att bli.?"
 2. 2
  Välj en konversation starter. Nu när du har satt dig i en social situation, behöver du antagligen att ha en konversation starter. Komma upp och prata med henne är bra, men om du har något att säga efter din lead-in, kan det bli besvärligt snabbt.
  • Prova en indirekt konversation starter. En indirekt konversation starter är där du bara börjar prata med henne utan att påpeka hur vacker hon är. Kom ihåg att vara säker.
   • "Jag letar efter en kvinnas perspektiv på detta. Jag pratade med en vän vars flickvän gjorde slut med honom. Problemet är att hon håller ringer honom. Varför gör hon det?"
   • Eller: "Kanske du kan hjälpa mig jag är ny här och jag vet inte riktigt vad folk gör för skojs Vad har du och dina vänner gör i helgen..?"
  • Om du är lite mer självsäker, kan du prova ett mer direkt sätt. Kom ihåg att denna metod har en större chans att baktändning, men det kan också verkligen imponera på tjejen.
   • "Jag brukar inte säga det här, men du är absolut den mest fantastiska tjej som jag har sett tidigare... 3 minuter. Hej, jag heter [ditt namn]."
   • "Ledsen att störa dig, men du ser för bra för att vara ensam just nu. Gör det något om jag går med dig för lite?"
 3. 3
  Arbete i komplimanger som konversationstartknappar. Alla tycker om att bli smickrad. Om det är i god smak, och du gör det bara tillräckligt, kan du göra ett stort intryck direkt.
  • "Hej, de är underbara örhängen. Tyckte du göra dem?"
  • "Hej, det är en vacker klänning, gjorde du det själv?"
  • "Hej där, kunde jag inte låta bli att lägga märke till hur din klänning matchar dina ögon. Det är en bra färg."
  • Vad du än gör, inte prata om kvinnliga kroppsdelar, som regel. Nästan alla flickor stängs av när du pratar om sina bröst eller rumpa. Så inte skjuta dig själv i foten, hålla sig till komplimanger hennes hår, ögon, läppar, eller kläder.
 4. 4
  Kom inte på alltför stark. Komma in i en konversation är en bra start. Men fråga inte för mycket av henne på första passet. Håll det ljust, och hålla det snabbt. Vara ur ansiktet i fem minuter eller mindre.
  • Om samtalet har drabbat en naturlig klippa, var inte rädd för att helt enkelt säga: ". Det var trevligt att träffa dig jag får se dig runt en tid?"
  • Om samtalet går riktigt bra - hon skrattar och flirta med ögonen - be om hennes telefonnummer. Bara en enkel, "Hej, kan jag få ditt telefonnummer? Kanske kan vi träffas utanför klassrummet?"
 5. 5
  Fortsätt prata med henne runt skolan. Ett samtal kommer inte alltid att göra eller bryta dig, lyckligtvis. Om du inte har gjort det bästa intryck på henne första gången, kommer tillbaka och engagera henne i konversationen. Hennes vakt skulle komma ner.
  • Ställ frågor till henne för att hålla henne prata: "Vad tycker du om skolan?" "Har några planer för college ännu?" "Vilka klubbar har du hört bra saker om?"
  • Berätta hennes roliga historier eller skämt. Tjejer älskar killar med en lekfull humor. Hålla saker ljus, kanske lite sarkastisk. Om hon gör narr av dig, ta inte det personligt och inte vara rädd för att skratta åt dig själv.
  • Var där för henne. När hon är iväg på en simtur konkurrens eller hon tävlar i en debatt, visa henne att du bryr dig genom att vara där. Om hon har gjort klart att hon inte gillar det, gör inte det. Men om hon är på staketet, kan detta tungan på vågen.
 6. 6
  Placera inte henne på en piedestal. En av de största misstagen killar gör när man pratar med tjejer är att lägga all uppmärksamhet på henne och inte på sig själva. Istället, tjejer vill veta hur stor av en kille du är. Inte skryta inte om dig själv, men förstår att det är okej att berätta för henne om de häftiga saker du kan göra i ditt liv (t.ex. gitarr, snowboard, Sport, Fotografi, jobb, etc.). Det måste finnas en jämn balans mellan de båda människor här.
  • Bara för att du validera en tjej betyder inte att hon ska bekräfta dig tillbaka. Precis hur du bara validera flickor som är attraktiva, de ska validera bara killar som är attraktiva. Så visa henne hur du är attraktiv med dina intressen, övertygelser, värderingar och fritidsintressen.
 7. 7
  Stänga affären. Ett stort misstag killar gör är att de aldrig frågar flickan ut till ett datum eller aldrig få hennes nummer. De eskalera inte. Du måste hålla på att trappa upp de relationer du har med tjejer.
  • Eskalera fysiskt börjar med hemliga handskakningar att kittla slagsmål till kramar och kyssar.
  • Eskalera conversationally genom att få hennes nummer och prata med henne över telefon, om du är för blyg för att göra det då be om deras MSN, Facebook, Myspace, eller LinkedIn.
  • Massor av killar frågar aldrig om en flickas telefonnummer. Flickan tar detta som ett tecken på att killen inte gillar dem. Fall inte in i detta scenario.

Del 2: självförbättring

 1. 1
  Ha lite stil. Att ha en stor känsla för mode och ta hand om din hygien är två av de viktigaste faktorerna för hur attraktiv du är tjejerna i din skola. Om du för närvarande bär randiga tröjor, obekväma letar jeans och stickade tröjor, är det dags för en förändring. Fixa upp håret, köpa några skjortor som passar dig, och börja använda fler dapper skor.
  • Håll dig ren. Flickor är suckers för rena killar. Duscha regelbundet, tandtråd och borsta tänderna två gånger dagligen. Du måste lukta trevligt att göra ett intryck.
  • Köp eller hitta några låga, slim fit byxor eller jeans. Om du är på den tyngre sidan, baggier byxor är förmodligen bättre (men inte gå vilse i ett hav av tyg). Skinny jeans som kramar varje tum av benen är förmodligen inte den bästa passformen, om du inte är säker på att du klarar av det.
  • Köp eller hitta några trim krage skjortor. Du behöver inte drakar eller tribal mönster på dina skjortor för att imponera på tjejer. En enkel pläd, en ton, eller randigt mönster kommer att göra.
  • Köp eller hitta några mjuka, enkla tröjor eller jackor. Ge flickor en ursäkt för att komma nära dig. V-hals är i stil just nu. Crew hals och hoodies fungerar också. Gå med vad du tycker ser bra ut på dig.
  • Få en fin frisyr. Ja, kanske du måste punga ut mer än 15€ för en frisyr. Men det kommer att vara värt det. Titta igenom tidningar som GQ och Vanity Fair och ta en bild tillsammans med någon som har snittet du vill.
 2. 2
  Var vänlig. Flickor är naturligt dras till killar som har en hel del "sociala bevis." För att få sociala bevis, måste du vara "populär", vilket helt enkelt betyder att du bara behöver göra en massa vänner. Så var mer pratsam och lära känna människorna i din skola, din klass, etc. Alltid leende och skratt. Försök att ha en bra tid med alla. Om du inte ser ut som du njuter av dig själv, är du en turn-off.
  • Engagera dig i vad du vill. Gymnasiet kan vara tufft för många av oss eftersom vi fortfarande lista ut vad vi vill och vad vi inte gör. Om du inte har hobbies, intressen eller kuriosa, hitta andra människor som delar som delar passionen. Chansen är stor att du får tillsammans med dem.
  • Gör favörer för andra människor. Låt inte andra människor gå över dig och utnyttja dig, men hjälpa människor som verkar trovärdig och uppskattande. Din sociala lager stiger.
  • Gör saker utanför skolan. Killen som är ansluten till en social scen utanför skolan lockar många människor (killar och tjejer) eftersom skolan scenen ofta saknar denna kant och livfullhet.
 3. 3
  Stå upp för din tro. Tjejer älskar killar som har mål i livet och stå upp för sig själva. Om en tjej bestämmer sig för att vara elak mot dig, inte emot den. Säg till henne att det inte var en bra sak att göra, och göras med henne. Var inte en total idiot om det ändå, utan att säga det i en känsla av att prata med din lillebror eller syster. Det är ofarligt, men du vill vara säker på att de gör det rätta.
 4. 4
  Var inte rädd för avstötning. Naturligtvis är avvisande hårt: Ingen vill känna att de är otillräckliga på något sätt, och avslås får oss att känna så. Men att bli avvisad är en del av livet.
  • Har stiftet inte alla dina förhoppningar på en enda tjej. Klämma dina förhoppningar på henne efter att du har startat en relation, om du kommer så långt. Men det är nog lite ohälsosamt att göra det innan dess.
  • Om du inte avvisas en del av tiden, du försöker inte. Normala killar - killar som inte nämns Brad Pitt eller George Clooney - får avvisas hela tiden. Om du inte bli avvisad, du sätter inte dig där ute.
  • Fortsätt att försöka. Dra dig upp när en tjej kastar ner dig. Om du sitter och mope om dina problem, låta din självkänsla ta en allvarlig träff, du blir faktiskt mindre attraktiva för andra tjejer. Försök att hålla dig glad och okänslighet.

Tips

 • Inte tjata inte henne hela tiden. Om du har kommit till det stadium av "vänner", inte text henne 24/7 eller budskap henne när hon går på nätet. Många en vänskap och eventuella flickvänner har förlorat på det sättet.
 • Gör dina avsikter tydliga och rakt på sak, om du är orolig för att någon annan kanske är intresserad av henne. Inte sakta smyga i det faktum att du är intresserad, eftersom hon inte kan få det eller någon annan kommer att få henne.
 • Kom ihåg, att vara vänlig, alltid. Agera inte alltför arg eller tuff. Agera inte alltför mesiga eller mottaglig. Ha kul med människor och alltid komma ihåg att hålla stilen.
 • Den du minst anar kan vara din perfekta match.
 • Inte förföra inte. Det finns en hel gemenskap av killar som bröt ned attraktion och förförelse till en exakt vetenskap och konst som kallar sig själva för "Pick Up Artist gemenskapen" eller "Seduction gemenskapen". Kolla in High School PUAs forumet genom att googla det. Några Pick Up Artists du kanske vill titta på är Tyler Durden, AFC Adam, Carlos Xuma, och mer, som kan alla hittas inom PUA samhället.

Varningar

 • Var noga med att inte förolämpa flickan när du retar henne. Flickor på gymnasiet är osäkra, så du måste vara försiktig ibland. Kom ihåg att flickor kan skratta åt sig själva och skämt men sedan vända en säga att du menar.