Wka

Hur man lär sig att älska din lockigt hår


Någonsin tittat på en rakt haired flickor hår och hade känslor av förbittring för dina egna vridna, trassliga lås? Är du trött på att spendera så mycket pengar på uträtning produkter? Är du trött på att inte veta vad man ska göra med ditt hår på morgonen? Är du trött på ditt hår framställs som ful i media? Om du svarat ja på någon av ovanstående, är detta artikeln för dig.

Steg

Hur man lär sig att älska din lockigt hår. Förstå att lockigt hår är verkligen vacker.
Hur man lär sig att älska din lockigt hår. Förstå att lockigt hår är verkligen vacker.
 1. 1
  Förstå att lockigt hår är verkligen vacker. Det är exotiskt, elegant och slående, och de flesta av alla unika. Tänk på det här sättet, vill du verkligen se ut som alla andra blonda blåögd rakt haired tjej därute? Hur tråkigt är det? Lockigt hår har fått nog mobbning i media. Du kan finna det svårt att gå all naturligt vid första, men delvis anledningen är att media sörjer för vågigt och rakt hår i de flesta fall och inte uppmärksamma oss lockiga huvuden, så att vi kan sluta att inte veta vad man ska göra med vårt hår. Det första steget är att acceptera vårt hår, vet att det är vackert, och behandla det vänligt.
 2. 2
  Titta på berömda ikoner med lockigt hår, även om det inte nödvändigtvis naturligt: ​​"Beyonce", Emmy "Rossum", Rose från Titanic, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson, Debra Messing, etc. Deras hår är underbara och har så mycket mer karaktär än rakt hår.
 3. 3
  Behandla ditt hår till djupa behandlingar, eftersom det är naturligt mer torr än andra hårtyper. Varm olja behandlingar är fantastisk med lockigt hår.
 4. 4
  Undvik triangeln ser när dina lockar väger rötterna av håret ner och det skapar planhet upptill och bulk i botten, vilket resulterar i ditt hår ser ut som en julgran. Kontrollera att du har en bra frisör som vet lockigt hår, och vet rätt teknik såsom skivning och mete lagren ned för att minska bulk. Skär lockar i slutet av varje "S." Prova styling och tvätt upp och ner, samt klippning upp rötterna med clips för att få mer root lift.
 5. 5
  Ta hand om ditt hår. Det är ditt hår, inte behandla det som en peruk eller en skyltdocka, använd värme skydd (en spray), och djupa balsam. Lockigt hår behöver extra vård det finns ingen förneka det.
 6. 6
  Lägga fukt till håret med en bra daglig balsam och lämna i balsam varje gång du forma håret. Lockar förlorar fukt lätt och härva och knut mycket lätt. Vårt hår är inte naturligt kommer att bli så mjuk som rakt hår, är det i den genetiska makeup. Använd en satin kudde att stoppa håret från trassel för mycket på natten.
 7. 7
  Detangle och kamma håret i duschen med balsam. Det gör livet så mycket enklare.
 8. 8
  Koncentrera dig på att göra ditt naturliga hår staten ser bra istället för att räta ut ditt hår. Lockigt hår kan se fantastiskt om stylad väl.
 9. 9
  Prova olika frisyr är om du har en dålig lockigt hår dag. Lösa höga bullar, med lockar ansikte inramning ser underbar ut. Bullar ser bäst på lockigt hår på öronhöjd eller högre. Ju högre desto bättre, men inte alltför hög. Se till bulle är lös, och att håret nära kronan lyfts så det finns volym. Franska flätor och flätor fishtail ser bra ut på lockigt hår.
 10. 10
  Accessorize! Söt vintage håraccessoarer se fantastisk ut lockigt hår. Svarta och vita spetsar rosetter, söt juvel täckt stift, pastellfärgade band i vitt, rosa, grönt och blått för att avsluta din bulle eller hästsvans. Kontrollera att tillbehören är inte trashy eller billig tittar.
 11. 11
  Få en bra lockigt hår cut för att visa upp dina lockar på sitt bästa. Fransar ser bra ut på lockigt hår om skär rätt. Alltid ha din frisör klippa ansikte inramning bitar runt ansiktet. Stick med långa lager. Inte gå med korta lager eller du kommer att lägga på för mycket volym till håret.
 12. 12
  Var tacksam för era vällustiga twisted lås. Du förmodligen inte kommer att ha att oroa dig för fett hår. Lockigt hår är speciell eftersom det är olika varje dag.
 13. 13
  Älska ditt hår. Det är, i slutändan, din naturliga hår, varför attackera den och manipulera den? Du föddes med dina lockar, så bara gå med strömmen, och omfamna dem. Var nöjd med ditt hår, älskar det, och bära den med tillförsikt!

Tips

 • Varm olja behandlingar underverk.
 • Fläta / fläta håret på natten för att kontrollera frizz på morgonen och låsa in fukten.
 • Håll experimentera med olika frisyrer. Kom alltid ihåg, bara för att ditt hår är lockigt, betyder inte att du inte kan göra något med det.
 • Du kan räta ut ditt hår och styla det på olika sätt, det är inte utanför gränserna.
 • Håll håret lukta nice, kokos och tropiska dofter fungerar riktigt bra med lockigt hår.

Varningar

 • Jämför dig inte med någon annan flickans hår. Du är unik och massor av människor är nog avundsjuk på ditt hår.
 • Borsta inte håret när det är torrt. En av de värsta sakerna en lockig huvud kan göra är att borsta ut de dyrbara lockar till en stor burrigt pösig röra. Om dina lockar är torra och tjocka och grova använda en tung grädde att tynga och kontrollera dina lockar.
 • Försiktig med oljan när man gör varm olja behandling, kan du bränna dig.

Saker du behöver

 • Bred tandad kam (för att reda ut i duschen)
 • Inpackning
 • Olja
 • Styling produkter