Wka

Hur vet jag om en flicka som spelar spel med en kille

När du först startar ett förhållande med en tjej du är attraherad av, du är alltid lite nervös att hon i hemlighet har någon baktanke att uppvakta dig, och bara förlöjliga dig.

Efter att fråga dig själv dessa frågor och dissekera din nuvarande relation, bör denna artikel hjälpa dig att avgöra om hon är berättigad, eller om hon är manipulativ och aggressiv typ.

Steg

Hur vet jag om en flicka som spelar spel med en kille. Har hon verkar alltför säker?
Hur vet jag om en flicka som spelar spel med en kille. Har hon verkar alltför säker?
 1. 1
  Har hon verkar alltför säker? När en tjej behandlar flirta som ett spel eller verkar väldigt självsäker, kan hon faktiskt inte vara attraherad av dig. Det betyder inte nödvändigtvis att hon avsiktligt försöker såra dina känslor, så hon kan bara vara en flirtig typ av person.
  • Flickor som faktiskt är attraherad av dig kommer i allmänhet inte att behandla flirta i en lättsam sätt. De kommer sannolikt att bli nervös, även om de är normalt självsäker. När man är kär, känner du oftast som små misstag kan förstöra hela relationen, och naturligtvis, känner tunghäfta runt personen du är attraherad av. Medan vissa människor är mer säkra än andra, och kan finna uppvaktning lättare än andra gör, få behandla det som ett enkelt spel.
  • Ta inte detta som bevis på att hon inte är intresserad, men ha det i åtanke.
 2. 2
  Visas hon dig som en trofé, behandlar dig som ett pris snarare än en person?
 3. 3
  Uppvisar hon manipulativa beteende? Om hon vanligt sulks när du inte håller med henne eller tala om för henne att du är tillgänglig för att göra något med henne, eller beter sig på andra manipulativa sätt, hon förmodligen bara att använda dig av någon bakomliggande mål (dvs. hon håller dig så länge du fylla henne läxor, köpa hennes kläder, mat, etc).
 4. 4
  Förnekar hon vara i en relation med dig till andra människor, även hennes närmaste vänner? Flickor brukar diskutera pojkarna att de har en crush på med sina vänner, särskilt om deras krossa frågar ut dem. Även blyga flickor kommer knappast förneka lockas till dig när de är säker på att du gillar dem (vilket du förmodligen göra om du frågar ut henne). Om hon nekar dejta dig när du pratar med sina vänner, vill hon sannolikt att lämna sig öppen för en "mer perfekt boy", och kommer att dike dig när en lämpligare man domstolar henne.
  • Tjejer gillar ibland att hålla sina nya kärlek intressen utanför rampljuset i händelse av att du har något intresse av dem. Men när du dejtar och allt är exklusiva, det finns ingen anledning att hon skulle vara orolig för att diskutera dig med sina vänner.
 5. 5
  Har hon beter sig betydligt annorlunda omkring dig än andra människor? Det är normalt för tjejer att vara blyg runt sin krossa, men när du har lärt känna varandra, hon öppnar sannolikt upp till dig. Några blyga flickor har "riktigt skygga" personligheter, de flesta är helt enkelt extremt försiktiga flickor. När de vet att du inte försöker manipulera dem för din egen underhållning, kommer de avslöjar oftast en mer flamboyant, frispråkiga personlighet som är reserverat för sina vänner.
 6. 6
  Gör hon det första steget? Vissa tjejer gillar att ha en lika stor / dominerande roll i uppvakta föregår en relation, vilket är helt okej. Fortfarande, oavsett hur säker en tjej är, föredrar de oftast hanen att inleda uppvaktning, antingen därför att de gillar en dominant hane, eller på grund av sociala normer (många västerländska kulturer förväntar hanen att uppvakta de kvinnliga, och inte tvärtom ), eller för att de inte vill känslomässigt själva investera i dig innan de är säker på att du gillar dem. På grund av detta, om en tjej verkar kasta sig på dig, kan hon vara antingen den typ som får underhållning från att vara manipulativ, eller hon vill använda dig för något annat ändamål.

Tips

 • Den bästa attityden när man börjar en relation är att inte hemsöka över det. Att vara kär är väldigt spännande, men om du låter det bli den enda källan till lycka i ditt liv, det kan också vara din största undergång om relationen misslyckas senare. Håll dig uppdaterad med andra fritidsintressen / aktiviteter som underhåller dig, och försök att hålla dig sysselsatt när du är borta från henne.
 • Om du kommer till insikt om att flickan faktiskt var manipulera dig, eller helt enkelt inte var intresserad, låt det inte få ner dig. Tänk på att trots hur du för närvarande känner, kommer det sannolikt att en annan tjej du finner attraktiva snart nog, och kanske bättre lämpad för dig. Världen är fylld med tjejer, och chansen att du kommer att älska bara en är osannolikt, om du vägrar att låta henne gå (vilket du bör om hon manipulera dig).

Varningar

 • Ta den här artikeln med en nypa salt. Bryt inte från ett förhållande bara för att en tjej uppvisar några av de beteenden som anges här. Bara hålla din vakt tills du lär känna henne bättre, inte känslomässigt investera hela din själv i henne tills du är säker på att hon definitivt är attraherad av dig.