Wka

Hur får din man att begå

Du är mitt i en fantastisk relation, och du vill ta saker till nästa nivå. Oavsett om du vill göra en människa din officiella pojkvän, din fästman, eller att flytta in hos honom finns det några saker du måste göra innan du kan få din man att begå. Om du vill flytta din relation framåt, följ dessa enkla steg.

Steg

Hur får din man att begå. Se till att du är redo för engagemang.
Hur får din man att begå. Se till att du är redo för engagemang.
 1. 1
  Se till att du är redo för engagemang. Innan du kan utföra din plan för att göra din man begår, måste du vara säker på att du gör det av rätt anledning. Oavsett om du bara vill att han ska be dig att vara hans flickvän, eller om du vill ha honom att föreslå äktenskap, måste du veta att det är rätt steg för dig.
  • Skriv ner en lista på alla de skäl du vill flytta relation framåt. Dessa skäl ska komma naturligt, och det borde inte vara svårt att skriva ner en hel del.
  • Tvinga inte engagemang bara för att du tror att det är vad du ska göra eftersom du har varit tillsammans ett tag. Bara gå framåt när du är redo, inte för att du tror att det är nästa logiska steg.
  • Tvinga inte engagemang bara för att det är vad alla andra runt omkring dig gör och du inte vill känna sig utanför. Bara för att dina tio bästa vänner ska gifta sig eller flytta ihop med deras betydande andra, betyder det inte att du ska följa efter om det är något du verkligen vill.
  • Låt inte några yttre krafter, t.ex. dina föräldrar eller dina vänner, pressa dig till att flytta relationen framåt.
  • Om du vill att han ska be dig att vara hans flickvän, måste du vara redo för en engagerad relation. Se till att du inte vill ha honom att begå bara för titeln, men eftersom du vill ta din relation till nästa nivå.
  • Om du vill att han ska be dig att flytta ihop med honom, eller att leta efter en plats med honom, bör du vill göra det eftersom du vill att din relation att bli starkare. Gör inte det om du bara tittar på honom som din rumskompis och vill spara hyra, eller ditt förhållande är dömt att misslyckas.
  • Om du vill att han ska be dig att gifta sig med honom, se till att du är redo att tillbringa resten av ditt liv med honom, att han gör dig lyckligare än någon annan i världen, och att du kan inte tänka mig ett liv utan honom.
 2. 2
  Se till att han är redo för engagemang. När du vet att du menar allvar om att flytta relationen framåt, är det viktigt att vara säker på att din honung är på samma sida. Om du är helt klar, men han har inte ens tänka på engagemang, då du kommer att stöta på en massa problem. Här är hur man vet att han är redo:
  • Om han är redo för engagemang, kommer han att berätta hur fantastisk du är, hur mycket han uppskattar dig, och hur mycket glädje du har kommit till hans liv.
  • Om han är bekväm med att prata om din framtid tillsammans, från där du bor vad dina barn kommer att se ut, då är det ett tecken på att han är seriös. Även om han i förbigående nämner något du kommer att göra ett eller två år senare, kommer detta att visa att han vet att du alltid kommer att vara en stor del av hans liv.
  • Om din relation är stabil och alltid växer. Om du tillbringar merparten av din tid tillsammans ha roligt, göra saker som du älskar, och ha en öppen och ärlig kommunikation, då din relation kommer att vara frisk i framtiden också. Men om du alltid kämpar och missnöjda med varandra, så ska du träna dina relationsproblem innan du kan gå vidare.
  • Om du vill att han ska be dig att vara hans flickvän, bör det vara klart att du är den enda damen i hans liv. Han ska inte prata med, skicka sms, eller nämna några andra tjejer.
  • Om du vill att han ska be dig att flytta ihop med honom, bör han vara beredd att dela ansvaret, för att hålla sina grejer i ordning, och att dela med sig mer av sitt liv med dig.
  • Om du vill att han ska be dig att gifta sig med honom, då han ska vara bekväm med vem han är, vara stolt över vad han gör, och bör känna allmänt säker innan han kan vara riktigt säker om din framtid tillsammans.
 3. 3
  Låt honom veta att du är redo att begå. Utan att vara alltför uppenbara eller påträngande om det, bör du låta din man vet att du vill ta det till nästa nivå. Utan en kristallkula, kommer han vet inte hur du verkligen känner dig såvida du inte berätta för honom eller visa honom. Såhär:
  • När du berättar för honom hur mycket han betyder för dig, tala om att du är redo för nästa steg.
  • Hitta små och avslappnade sätt att säga att du vill gå framåt. Tala inte om honom under en "big talk" men glida in naturlig konversation så han känner sig bekväm.
  • Om du har vänner som har gjort det steget, tala om hur lyckliga de är utan att jämföra din relation till deras.
  • Försök att känna honom. När du nämner att du är redo, fråga vad han letar efter också.
  • Ge honom kärlek och tillgivenhet utan att tynga honom, och han vet att du älskar honom.
 4. 4
  Visa att han skulle ha nytta av att begå till dig. Om du vill att han ska engagera sig i dig, måste du visa honom att du är en person som han skulle vilja ta med till nästa skede av sitt liv. Innan han tar ett stort steg, måste han veta att du är en rolig, positiv, intressant och spännande person som skulle vara en bra partner. Såhär:
  • Gör en lista över olika sätt som du kan förbättra dina bästa egenskaper, oavsett om det är att visa att du är mer oberoende genom att skära ned på hur ofta du ser honom, eller genom att vara mer avslappnad genom att inte planera varje liten sak.
  • Visa din förmåga till medkänsla. Han borde veta att du kan förstå hans känslor, hjälpa honom när han känner sårad, och vara lyhörd för sina svagheter.
  • Visa din självständighet. Även om du vill komma närmare honom, bör du behålla dina egna passioner, vänskap, och mål så att han inte tror att du är klängig och vara rädd för att du bara vill spendera all din tid med honom.
  • Visa att du har mycket att lära honom. Oavsett om du kan lära honom att slappna av, eller kan hjälpa honom att bli en mer organiserad person, måste han tänka att fortsätta att vara med dig kommer att hjälpa honom att förbättra som person.
  • Visa att du är generös. En del av att vara i en exklusiv relation, leva tillsammans, eller att vara gift innebär att man kan kompromissa och att förstå med tanke på den andra personen. Din man behöver veta att du kan ha en konstruktiv konversation, veta när man ska backa, och vara bekväm med att inte alltid få din väg.
 5. 5
  Om du vill, vänta på honom att göra ett åtagande. Om du är mer traditionell, så du kanske vill att din man att ta första steget. Ge honom tid att förstå hur viktigt det engagemang är, och att hitta platsen och sättet att be dig att göra ett åtagande. Han kan ha samma känslor som du är, men är bara kämpar för att hitta rätt tillfälle att fråga.
  • Ha tålamod, men vet när bollen ligger hos er. Om du ville att han skulle göra nästa drag för vad som känns som en lång tid, bör du inleda en konversation. Om du inte gör det, kan du vänta på något som inte kommer att hända och kommer att få mer ont eftersom tiden går.
 6. 6
  Ha en ärlig konversation. När du vet att du är båda redo för nästa steg, och han är inte viker, är det dags att få ärlig och öppen kommunikation om nästa steg. Här är vad du gör:
  • Vara fast. Ta dig tid att sitta ner med din man och berätta om dina tankar om att flytta relationen framåt. Låt honom veta att du verkligen bryr dig om honom och att du vill gå vidare med honom.
  • Var inte konfrontation. Du bör vara klart att du har ett viktigt samtal, men inte sätta din man på defensiven. Säg inte: "Varför har du inte bett mig att vara din flickvän ännu? Är det något fel på mig?" Han kommer att kastas bort vakt och vet inte vad jag ska säga.
  • Vara fördomsfri. Tänk på att en konversation är en tvåvägskommunikation, så efter att du tar dig tid att berätta för honom hur du känner, säger, "Vad tror du?" Eller, "Hur mår du om allt det här?" Visa honom att du verkligen bryr dig om vad han har att säga.
  • Välj rätt tidpunkt. Detta är ett allvarligt samtal och du bör ha det när det inte finns några distraktioner. Har TV: n och sätta dina telefoner på ljudlös att få prata. Se till att du inte ska ha samtalet under en oerhört upptagen eller stressig vecka i din mans liv, eller att han inte kommer att vara nästan lika mottaglig som du vill.
 7. 7
  Var inte besviken om det inte fungerar. Om du har provat allt och din man vägrar att göra ett åtagande, ska du inte bli besviken. Inte allt i livet går som planerat, och du ska veta att du gav er alla och må bra om hur hårt du har arbetat på relationen. När det inte fungerar, finns det två saker du kan göra:
  • Avsluta relationen. Om du har försökt att få honom att be dig att gifta sig med honom i många år, och det kommer inte att fungera, så ska du acceptera att han kanske inte är den gifta typ, och att du har olika mål när det kommer till relationen. Om äktenskapet är verkligen vad du vill och du är säker på att han inte kommer att engagera sig i dig, då är det dags att gå vidare.
  • Ge det mer tid. Fråga dig själv om din man har en bra anledning att inte begå. Kanske du har haft en bra några månader tillsammans, men han är fortfarande återhämtar sig från avsluta ett förhållande på åtta år och har inte de känslomässiga resurser för att ge dig vad du vill ha för tillfället. Kanske är han i mitten av en stor karriär förändring och känner sig nervös och djupt osäker om att göra förändringen och behöver lite tid att slå sig ner.
   • Om du känner att problemet är situationsanpassat, och inte på grund av hans inneboende värden, så ha tålamod och försöka igen vid ett bättre tillfälle. Men du bör veta skillnaden mellan att vänta på honom att komma runt när han går igenom en grov plåster och gör ständiga ursäkter för hans engagemang fobi.

Tips

 • Vet skillnaden mellan att vilja mannen och vill åtagandet. Många kvinnor är så glada över att ha en pojkvän eller gifta att de tycker mer om att ta nästa steg än vem de ska ta det steget med.

Varningar

 • Har aldrig tvinga din man att föreslå äktenskap. Om han gör det eftersom han vet att han kommer att förlora dig om han inte gör det, men han är inte riktigt redo, då din relation är sannolikt att misslyckas.