Wka

Hur man berättar en tjej du gillar henne utan att bli avvisade

Alla har sett detta hända: en kille gillar en tjej, killen är blyg och älskar henne på avstånd, men de aldrig leva lyckligt. Denna artikel kommer att hjälpa dig att stoppa det från att hända och hur man ska berätta för henne att du gillar henne - det enkla sättet.

Steg

Hur man berättar en tjej du gillar henne utan att bli avvisade. Lär vara hennes vän.
Hur man berättar en tjej du gillar henne utan att bli avvisade. Lär vara hennes vän.
 1. 1
  Lär känna henne. Känner henne gillar och ogillar, hennes egenheter och sällskapsdjur Peeves. Låt henne veta att du också! Slå upp vänliga samtal och låt henne göra det mesta av snacket, men tala vid lämpliga tidpunkter också. Se till att du gör ögonkontakt med henne, men inte för mycket, eller hon kan känna sig obekväm!
 2. 2
  Lär vara hennes vän. I små men tydliga sätt, få henne att känna sig viktiga och bra om sig själv. Hon behöver veta att du bryr dig om henne och du kommer att vara där för henne. Men inte bo i vän-zonen för länge, eller det kommer inte att fungera!
 3. 3
  När du är hennes vän, försök inte något romantiskt som att fråga ut henne. Istället, gå på en "grupp dag"! Bjud hennes vänner och dina kompisar att gå någonstans, som en fest. Detta sätt, du är fortfarande med din kärlek, men det är inte så konstigt.
 4. 4
  Efter viss grupp dejting, se om hon är bekväm med dig. Om hon verkar gilla det, bjuda ut henne på som en resa på bio, eller till middag på en trevlig restaurang. Kanske till och med en ungdom nattklubb. Om du inte är säker på om hon skulle vilja det idé eller inte, be henne att gå ut med er som vänner.
 5. 5
  När du tror att hon är bekväm med dig, säg inte: "Jag hade hoppats att vi skulle kunna vara mer än bara vänner". Säg något i stil med: "Jag tror att din en riktigt cool tjej, och jag gillar verkligen dig" Fågelungar gräver sånt.
 6. 6
  Om hon flinar och hennes ögon gnistrar, grattis! Denna artikel var inte ett slöseri med någons tid! Men vad händer om hon rynkar pannan och / eller försiktigt drar sig undan? Oavsett om det inte var tillräckligt grupp datum, hon är inte riktigt redo, eller hon inte gillar dig - ingen kommer att veta orsaken. Om detta inträffar, kan det vara besvärligt för en liten stund, men ber om ursäkt till henne och säga att du är ledsen om hon kände sig obekväm. Berätta för henne att om hon skulle föredra att vara vänner, det är bra med dig. Oroa dig inte - det är den perfekta tjejen väntar på dig där ute!
 7. 7
  Om hon håller med kroppsspråk, vilket innebär en skonsam hacka på läpparna, drar närmare dig, har du nu en flickvän. Ett bra tillfälle att göra detta är under en långsam dans!
 8. 8
  "När är det okej att kyssa henne?" Du kan kyssa henne när hon verkar bekväm med det. Kanske när du sitter runt en lägereld med henne ensam, under en långsam låt på en dans - någonstans som sätter stämningen. Om hon inte gillar att kyssa offentligt, gör det när det bara är ni två ensam.

Tips

 • Tips: Om du är desperat, träffa en tjej i skolan som är ganska, be henne på middag, lära känna henne, ställa den stora frågan, och du är bra.

Varningar

 • Berätta för henne att du gillar henne personligen. Ring inte, gör inte text - berätta för henne personligen. Det kan verka skrämmande, men det kommer att betyda mer för henne och det ska vara mindre krångligt och lättare att prata.
 • Kiss eller be henne för tidigt, och din chans bara smält bort.