Wka

Hur man berättar en tjej som du inte gillar henne

Det är svårt att berätta en tjej som gillar att du faktiskt inte gillar henne i gengäld, men följ stegen nedan och du kommer att göra bra.

Steg

Hur man berättar en tjej som du inte gillar henne. Närma flickan på en plats som inte är upptagen eller trångt.
Hur man berättar en tjej som du inte gillar henne. Närma flickan på en plats som inte är upptagen eller trångt.
 1. 1
  Närma flickan på en plats som inte är upptagen eller trångt. För att undvika en scen: skola, biografer, och partierna är definitivt inte lämpligt. Det är bättre att gå upp till den här tjejen medan i en mer privat plats.
 2. 2
  Tänk på vad du inte gillar om henne. Tar hon fördel av vänner? Är hon för högt? Är hon en gossiper?
 3. 3
  Ta ett djupt andetag, och förklara situationen. Till exempel, om hon drar nytta av vänner, kan du säga: "Jag verkligen inte gillar hur du behandlade [Vän A], [Vän B], och mig, du sa att du var vän med oss ​​och sedan agerade verkligen menar.. " Var snäll, men bestämd. Försök att vara så specifik som möjligt när du identifiera problemet.
 4. 4
  Ge henne lite tid att svara på det. Hon kanske förnekar agerar på detta sätt, eller kanske be om ursäkt.
 5. 5
  Tänk hennes tankar noga, och lyssna på vad hon säger. Kanske om hennes svar är äkta, kan du faktiskt vara vänner.
 6. 6
  Tänk på den händelse som fick dig att ogilla henne, och om du inser att det händer om och om igen, och du har närmat henne flera gånger, fortsätt sedan till nästa steg.
 7. 7
  När hon slutat tala, förklara att detta har hänt alltför många gånger. Sedan vänligt säga, "Jag är inte säker på denna vänskap kan fortsätta."
 8. 8
  Agera i enlighet med fakta för resten av samtalet. Din prat kan leda till förlåtelse eller ens bli vänner igen. Eller det skulle kunna leda till en vänskap slut, som ni har för avsikt att hända.
 9. 9
  Var snäll, vad som än händer, hela vägen igenom.

Tips

 • Smile eller ser allvarligt enligt de frågorna och situationen. Om den här tjejen har spridits väldigt sårande, elaka rykten om dig då du kanske inte vill att le. Men om hon bara har följt dig runt hela tiden och talar om att du är kläder smaken är inte så trevligt, då kan du gå rätt framåt!
 • Undvik att låta flickan byta ämne. Om du ser ämnet avvärja från problem, ta upp det igen.
 • Ha ögonkontakt när han talade med flickan. Låt henne inte titta på marken eller ignorera dig.

Varningar

 • Aldrig komma rakt ut säger en flicka, "Jag tycker inte om dig!" Detta kommer att resultera i fler sårade känslor än en medveten strategi.
 • Funderar en flickas hår är fult, betyder inte, "Jag tycker inte om henne.". Kontrollera att du har en bra anledning till att inte gilla den här tjejen, och slutar din vänskap med henne Andra exempel på dåliga skäl är: