Wka

Hur man berättar någon som de ska flytta för fort

Är din andra pressa dig att bli mer intim med dem även om du inte vill vara? Liksom ord Diana Ross och The Supremes: "Du kan inte skynda kärleken, du kommer bara att vänta!" Läs vidare för mer!

Steg

Hur man berättar någon som de ska flytta för fort. Sitt din partner ner.
Hur man berättar någon som de ska flytta för fort. Sitt din partner ner.

Om detta är första gången du har diskuterat detta

 1. 1
  Sitt din partner ner.
 2. 2
  Förklara dig själv. Säg den person, "Jag gillar dig verkligen, men vi går för snabbt för mig." Säg, "göra saker som de saker som du pressar mig att göra är ett stort engagemang för mig, så jag behöver mer tid."
 3. 3
  Var beredd att svara. Om din partner säger saker som: "Om du verkligen älskar mig, skulle du ha sex med mig," du måste berätta för dem, "jag älskar dig verkligen. Det är därför jag inte vill ha någon av oss för att bli sårad" eller "Om du verkligen mig, skulle du respekterar mina känslor och skulle inte sätta mig i den här positionen." Förhoppningsvis kommer din partner ompröva vad han / hon gör.

Om du redan har diskuterat detta

 1. 1
  Sitt ner med din partner igen. Påminn honom / henne, "Kom ihåg vad vi pratade om ett par veckor sedan?" Påpeka tider där han / hon pressade dig, fick dig att må dåligt, eller gav dig en anledning att ha denna diskussion.
 2. 2
  Om din partner försöker få dig att göra något igen, rätt på plats (om inte det är osäkra). Ingen ska behandla en pojkvän / flickvän som papperskorgen.

Tips

 • Gå inte tillbaka till honom / henne om du dumpa personen. Om du känner för att be honom / henne tillbaka ut, skriva en lista över saker som du inte tycker om honom / henne eller varför du lämnade honom / henne i första hand. Titta på den listan när du behöver.
 • Vara trevligt om det.
 • Placera inte skulden, men vara fast och låt honom / henne veta hur du känner. Börja meningar med "Jag känner det här sättet när du <insert action here>."
 • är mycket viktigt. Gör inte något som får dig att tappa respekten för dig själv. Det är viktigare att vårda och ta hand om dig själv än någon annan.

Varningar

 • Om personen hotar dig, berätta för någon du litar omedelbart. De kan hjälpa dig få ut av detta förhållande på ett säkert sätt.
 • Titta på vad du säger, du kan förolämpa dem.
 • Du ska aldrig vara pinsamt att prata med en förälder eller vuxen som du litar. Det är din partners fel för påtryckningar eller hotar dig. Inte din! Bara vara noga med att inte leda honom i första hand.