Wka

Hur sluta älska en kille du fortfarande tänker på

Att bryta upp är svårt att göra. Det är ännu svårare, när du fortfarande tänker på den andra personen hela tiden. Om du går överallt, påminner något du om honom, vet du att du måste få tankar på din tidigare partner ur ditt sinne!

Steg

Hur sluta älska en kille du fortfarande tänker på. Ring upp några av dina väninnor.
Hur sluta älska en kille du fortfarande tänker på. Ring upp några av dina väninnor.
 1. 1
  Ring upp några av dina väninnor. Ta reda på om de vill gå ut någonstans, som en film, eller kanske en danslokal. Oavsett var du väljer att gå är bättre än att stanna hemma och vara olycklig.
 2. 2
  Hitta någon ny till datum. Gå till ett bibliotek, kafé eller en upptagen bokhandel, överallt där det kan finnas enstaka killar. Du kan träffa någon trevlig. Se till att du reda på om de finns tillgängliga och om någon frågar dig, gå och njuta av dig själv!
 3. 3
  Flytta på även om det är svårt. Du måste lära dig att låta dem gå även om du inte vill. Ibland det svåraste är att släppa ansvaret du känner mot den andra personen. Ring en vän till honom och be honom eller henne att vaka över dem så att du inte behöver oroa dig längre.
 4. 4
  Förstå att det inte är lätt att bryta upp med en kille. Du måste börja om igen med någon annan. Ta det ett steg i taget, gå med i en stödgrupp, eller ta upp en hobby. Det viktigaste är att hitta något att hålla dig sysselsatt. Kom ihåg att du visste hur man har kul innan denna person kom in i ditt liv!
 5. 5
  Ibland hjälper det att tänka på alla de saker som de gjorde fel för dig när du försöker komma över honom / henne. Vill du verkligen förtjänar någon som inte kommer att behandla dig hur du ska behandlas? Om så är fallet förtjänar de ens dig?
 6. 6
  Tänk på att du en gång levde utan honom. Du kan nu!
 7. 7
  Tänk om ni två någonsin faktiskt hade en framtid eller om det är bättre att det var slut nu. Sparar du hjärtesorg, är det svårt att acceptera, men i de flesta fall är det sant, plus någon ny kommer alltid väntar runt hörnet

Tips

 • Se framåt. Det finns någon där ute, redo att komma in i ditt liv. Ser fram emot, inte bakåt.
 • Håll dig sysselsatt, så att du inte kommer att ha tid att tänka på honom.
 • Sitt inte i huset och TJURA. Det driver just dig in i känslan sorgligare.
 • Tänk positivt efter ett uppbrott. Kanske den här killen var bara inte för dig långsiktigt. Han kan ha gjort dig en tjänst genom att låta dig gå. Kom ihåg, det var förmodligen inte ditt fel.

Varningar

 • Gråter inte hjälper. Men det ger dig också röd, svullen, och du kommer inte att se bra ut. Så gör det i privat eller med dina väninnor och folk som känner dig mycket väl, kan det vara terapeutiskt att låta dina känslor och erkänna att du har blivit sårad. Och hålla en leverans av gurka i kylen till de-puff dessa peepers!
 • Du kan uppleva depression eller tvångstankar. Om du vinner eller förlorar vikt snabbt eller har svårt att sova, kanske du vill se en läkare. Medicinering kan hjälpa dig igenom denna tuff tid i ditt liv.