Wka

Hur attrahera och datum koreanska kvinnor

Oavsett om du är en lokal eller en expat som vill hittills koreanska kvinnor, vare sig utomlands eller i Korea, här är några viktiga konkreta tips för att bli framgångsrik och locka så många koreanska kvinnor som du kan.

Steg

Hur attrahera och datum koreanska kvinnor. Förstå koreanska kvinnor.
Hur attrahera och datum koreanska kvinnor. Förstå koreanska kvinnor.
 1. 1
  Förstå koreanska kvinnor. De är stolta över sin kultur, så visa lite uppskattning för det. Det enklaste är maten, som bulgogi, bibimbap, etc. Om du kan visa henne att du har ett öppet sinne för att prova dessa livsmedel och faktiskt njuta av det, har du fått din fot i dörren.
 2. 2
  Var en gentleman och klä sig väl. Koreanska kvinnor älskar män som kan klä eftersom en av deras favorit saker att göra är att prata om mode. Koreanska kvinnor älskar trender, så om du har riktigt bra modekänsla du redan i förväg. Notera att vissa koreanska kvinnor kan vara i den koreanska pojkbandet look, och en del kommer att vara i mer västerländska utseende.
 3. 3
  Har saker redo att säga om dig själv. De flesta killar har inte denna redo och det verkar vara ett allmänt problem med män. Ta 3 intressanta saker du vet om dig själv och använda den i konversationer. Drömmer du om fallskärmshoppning en dag? Är du en gitarrist eller en konstnär? Du måste få din "dimensioner" redas ut, så konversationer är lätt. Känn din identitet på bara 3 meningar så att de kan räkna dig ut snabbt. Mest koreanska kvinnor är väldigt nyfikna på nya män som kommer in i deras liv.
 4. 4
  Handskas med en koreansk kvinna svartsjuka på rätt sätt. Koreanska kvinnor kan vara svartsjuk men en positiv kommentar du kan ta av detta är att de är mycket konkurrenskraftiga. Du kan använda detta för att göra mer koreanska kvinnor åtrår dig. Bjud in dem alla till samma part eller social händelse... och voila. Magiska händer.
 5. 5
  Anslut. Det är viktigt med koreanska kvinnor, och det innebär att ha en likhet i tankar, åsikter, och även livsstilsvanor. Återigen, vill du känna dina egna versioner av dessa och uttrycka dem under dina interaktioner med koreanska kvinnor. Vad tycker du? föredra? tro på? eller brinner för?
 6. 6
  Lär lömska taktik koreanska dramer att vara romantisk. Som med många asiatiska kulturer, är det också viktigt med koreanska kvinnor. Koreanska kvinnor är beroende av kärlek och begreppet kärlek och romantik. Vissa drömmer om ens huvudrollen i sin egen "Drama", och ibland skapar dramatik för att ha som huvudrollen. Och tyvärr du spelar en stor roll i det. Vi är de älskande, de vänner som kunde vara älskare, den random kille hon möter på köpcentret eller på jobbet. Summan av kardemumman är att se dig själv som hennes semester bort från verkligheten. Kvinnor är trötta på den mediokra liv arbete, vill de att gnista av skillnad som skulle göra deras liv roligt om inte spännande. Studera dessa dramer och emulera killarnas tecken.