Wka

Hur handskas man med att förlora en god vän

Det är alltid svårt att förlora en vän. Genom att följa dessa instruktioner, men förhoppningsvis hittar du lite vägledning för att hjälpa dig genom processen.

Steg

Hur handskas man med att förlora en god vän. Se till att inte leda din vänskap till denna punkt, försöka göra det klart mellan er båda att om det är något att störa dig om dem har en konversation som slutar med en bra lösning.
Hur handskas man med att förlora en god vän. Se till att inte leda din vänskap till denna punkt, försöka göra det klart mellan er båda att om det är något att störa dig om dem har en konversation som slutar med en bra lösning.
 1. 1
  Se till att inte leda din vänskap till denna punkt, försöka göra det klart mellan er båda att om det är något att störa dig om dem har en konversation som slutar med en bra lösning.
 2. 2
  Acceptera sanningen. Om han eller hon talar om andra bakom deras rygg, är din kompis pratar om dig också. Det finns inga undantag till detta.
 3. 3
  Gör några andra vänner. Det är svårt om du är blyg, men det kommer att spara dig en hel del besvär senare när du behöver någon att sitta med på lunchen och på morgnarna.
 4. 4
  Distansera dig från din "bästa vän". Uppenbarligen han eller hon redan har gjort det samma till dig annars skulle du inte vara här.
 5. 5
  Låt inte den "uppbrottet" förvandlas till en kamp. Din vän kommer sannolikt att vara så sårande som möjligt, som listar alla dina brister och några som sannolikt inte existerar. Börja inte argumentera eller peka ut hans eller hennes brister. Ta allt med ro och säger detta om du inte vet vad jag ska säga: "Jag är ledsen att allt blev på detta sätt, har du gjort det tydligt hur du känner och jag kommer inte att besvära dig längre." Sedan lämna situationen.
 6. 6
  Gör ett fredsavtal så snart du kan. Din vän vet en massa saker om dig som du inte vill sprida runt och vice versa. Stäng inte in i ett krig.
 7. 7
  Försök att inte tänka på det förflutna med denna vän. Tänka på det förflutna kommer bara få dig att känna mer ensam.

Tips

 • Inte över analysera relationen efter det är över.
 • Om din fd kompis försöker prata med dig igen, lyssna på vad han eller hon har att säga. De kan vara riktigt ledsen, men innan du ger dem en andra chans att se till att de verkligen kunde vara en god vän. Bara vara försiktig. Fall inte i samma fälla igen.
 • Om du fortfarande känner dig obekväm några dagar efter att du är vänner som saknas från ditt liv, oroa dig inte, det helt bra. Dess också okej att ha dem i bakhuvudet, men bara inte föra dem framåt en hel del.
 • Om du kompis vill att du ska lämna honom eller henne ensam, sedan med alla medel, göra det.
 • Allt folk säger är avsedd att utlösa en känslomässig reaktion vara det bra eller dåligt. Ta inte saker på hjärtat som sägs under ett "break-up", det kan ge bestående ärr dig. Bara slappna av och ta det hela med fattning.
 • Appear så nöjda som möjligt när din vän kan se dig.
 • Aldrig gråta framför honom eller henne. Det gör bara det svårare för honom eller henne.

Varningar

 • Om du utvecklar självmordsbenägenhet, få hjälp, detta kommer inte att göra ditt ex-bästa vän ledsen.