Wka

Hur får man en middle school pojke att gilla dig

Så du har fått ditt öga på den speciella pojken, va? De flesta dejting artiklar bara fungerar inte för högstadiet tjejer som rådgivningen är avsedd för vuxna. Här är några råd riktade direkt till dig.

Steg

Hur får man en middle school pojke att gilla dig. Undvik att vara negativ.
Hur får man en middle school pojke att gilla dig. Undvik att vara negativ.
 1. 1
  Håll dig i form. Stanna vem du är. Liksom, om du är frisk, hålla formen, för om du försöker att förändra sig själv, det förmodligen inte kommer att fungera.
 2. 2
  Var presentabel. Ta bad och duschar regelbundet, eller han kanske blivit mindre intresserade. Och inte klä alltför annorlunda än normalt. Om de ler mot dig, och du klär verkligen annorlunda för att få honom att vilja dig mer, till exempel: från jeans eller Capris till dessa korta jeansshorts, eller t-skjortor och långa ärmar till de lågt skuren tröja kommer inte att fungera, eftersom han kommer bara gillar dig för ditt utseende!
 3. 3
  Undvik att vara negativ. Killar gillar inte flickor som inte tycker positivt. Så stanna positiv. Också, inte vara nervös. Om du gillar en kille, använda dessa tips som vi söker och om du frågar ut honom och bli nedskjuten, tror inte negativt eftersom han kan ha sagt nej, men sedan kommer han att tänka annorlunda för att han var på plats och under tryck.
 4. 4
  Visa honom att du är intresserad.. Fånga hans ögon och leende. Ge honom subtila komplimanger. Men inte över-göra flirta, särskilt om du inte är den typen. Några av oss killar är långsamma men på att plocka upp när en tjej gillar oss så flirta lite, men om du gör för mycket kan han antingen verkligen gillar dig efter det eller bli rädd.
 5. 5
  Prata med honom. Hitta något ni två har gemensamt, som syskon, extra aktiviteter eller bor i samma kvarter.
 6. 6
  Även om pojkarna är rädda för avvisande, bör du fråga ut honom, bör du inte vara rädd för avstötning.
 7. 7
  Om du vill ta bilden på riktigt över flirta som jag sa i steg 5. Jag satte upp en guide som heter "hur man förvandlar ett Guy On" (med andra ord hur få honom att verkligen gillar dig och vill träffa dig, men det är en 50/50 chans att det fungerar.)

Tips

 • Var självsäker. Ingen kille gillar en tjej som förolämpningar och andra gissningar själv.
 • Försök att kaféet med honom mer, och han kommer så småningom att inse hur mycket kul du är.
 • Även om dina vänner kan ha pojkvänner, ser det inte ut som vad den är. Det är väldigt annorlunda när du är i ett förhållande, lita på mig.
 • Kom ihåg att du är fortfarande ung och har hela livet framför dig. Bli inte alltför fångas upp med vilja ha en pojkvän. Det finns ingen anledning att rusa in i något.

Varningar

 • Försök inte dyka in eftersom det kommer att bli väldigt besvärligt för honom.
 • Inte galen ut honom! Agera lugn. Öva framför spegeln.
 • Förolämpa honom inte. I den här åldern får många pojkar och flickor inte väldigt bra ibland, så ökar inte det problemet genom att avsiktligt irriterande honom.
 • Inte bara hoppa upp till en kille och säger något oväntat (som något dumt) till honom.
 • Eftersom du är i högstadiet nu, kan han vara en av de "coola killar" som försöker agera som sin mycket äldre än de verkligen är. Om han någonsin försöker pressa dig till att kyssa honom eller något som ett villkor för att gå ut med honom, bara inte. Gilla allvar?
 • Var inte alltför påträngande, eftersom killar hatar att bossed runt i denna ålder.