Wka

Hur man be en tjej på bio

Det finns många sätt att fråga en tjej ut. Men det är väldigt annorlunda att be en tjej på bio (en mörk plats, ensam med en kille hon knappt känner) än det är att gå till en middag datum. Här är hur man skall närma Oavsett om du specifikt syftar till att titta på en film med henne.

Steg

Hur man be en tjej på bio. Fråga henne vad slags filmer hon sett, vilka är hennes favoriter, eller vad är den sista filmen hon såg.
Hur man be en tjej på bio. Fråga henne vad slags filmer hon sett, vilka är hennes favoriter, eller vad är den sista filmen hon såg.
 1. 1
  Fråga henne vad slags filmer hon sett, vilka är hennes favoriter, eller vad är den sista filmen hon såg. Detta är ett bra samtalsämne som kan underlätta i ditt ber henne att se en film med dig. Du behöver också känna till genrer av filmer som flickorna oftast uppskattar.
 2. 2
  Säg något i stil med "Hej, är du intresserad av att gå på bio med mig och några vänner?" Utan att vara alltför uppenbart, kommer du få henne att känna som om du verkligen vill gå med henne, i synnerhet.
 3. 3
  Schema för att gå på bio med en grupp människor, företrädesvis med någon hon känner, om du inte känner varandra så bra.
 4. 4
  Köp biljetter till en film du pratade om, spelar på tiden ni båda överens om innan. Om du behöver ändra tiden, fråga henne först.
 5. 5
  Instämmer till mötesplatsen, och vara där i tid, med vänner, om hon förväntar sig.
 6. 6
  Har en liten diskussion i lobbyn innan filmen, och frågar henne om hon skulle vilja popcorn eller en drink.
 7. 7
  Om du behöver använda toaletten, ursäkta dig, är chansen, hon behöver gå alltför. Du vill inte missa viktig scen i en film, och du visar att du bryr dig.
 8. 8
  När du hittar din ö i teatern, låt henne gå först, erbjuda att hålla popcorn och dryck (om någon), ta din plats, göra det bekvämt för dig, fråga henne om hon är bekväm, stänga din mobiltelefon, har en annan liten konversation innan filmen börjar, eller titta på förhandsvisningar, och sedan bara njuta av showen.
 9. 9
  Förbli en gentleman, och hon kommer troligen att ge dig en andra dejt, eller acceptera att gå för en drink efter filmen.
 10. 10
  När filmen är över, slå på dina mobiltelefoner, fråga henne vad hon gillade i filmen, och lyssna. Du kommer att behöva denna till senare.
 11. 11
  Vänta några minuter för "Stampede 'att tunna ut, och säkert gå ut tillsammans. När du kommer till lobbyn, fråga henne om hon behöver gå på toaletten, och vänta på henne.
 12. 12
  Erbjud dig att ta ut henne för något att äta eller dricka, och prata om filmen. Du kan starta konversationen genom att nämna vad hon sa tidigare om filmen.
 13. 13
  Se till att hon kommer hem ordentligt, och i tid, eller låta henne lämna med sina vänner.
 14. 14
  Ha kul!

Tips

 • Alltid fråga henne vad för slags film hon vill se. Förutsätt inte att det är en "chick-flick".
 • Klä smart.
 • Visa initiativ och flexibilitet. Anordnas.
 • Ha en specifik film i åtanke, när du gör ett förslag, plus en backup, ifall hon har sett den första, eller är inte intresserad av det.
 • Filmer är alltid en trevlig leder upp till en middag, och middagen är en trevlig leder upp till andra datum.
 • Köp biljetter och popcorn. Om du vill visa upp lite, köpa drycker. Om filmen är lång, undvik drycker till middagen.
 • Om du tittar på filmen när du lärde känna varandra, kan du hålla hennes hand först, titta på henne, ge ett leende och sedan fortsätta titta på filmen, hon kommer snabbt låta dig veta om detta är ett datum, eller "bara -a-movie-med-en-vän ", undviker förlägenhet om du försöker linda armen om hennes axel och hon är inte i det.
 • Se till att boka dina biljetter tidigt. Om du väntar till sista stund, kanske teater vara fullbokade, tills nästa visning...
 • Var uppmärksam och försök att komma ihåg dessa punkter från filmen som kommer att hjälpa dig att bygga konversationen senare, och låter dig presentera dina värderingar utan att vara alltför uppenbar. Din beröm och kritik bör vara uppriktig, men låt hennes röst hennes åsikt först, så du vet vad man inte ska säga.
 • Undvik något alltför allvarligt, intellektuell, eller deprimerande. Satsa på något lätt och roligt. Likheter och skratt kommer att föra dig närmare en andra dejt, medan skillnader och elände skulle inte.
 • Även att gå på bio kan tyckas populär, om du är i din tonåren, och detta är din första dag, bör du bestämma förmodligen på en annan plats. Förutom några kvicka kommentarer, kan man inte riktigt hålla engagerande samtal under filmen. Försök att gå till ett kafé eller liknande offentligt ställe, där man kan prata med henne och få veta mer om henne innan du bestämmer dig för att spendera pengar på biljetter.

Varningar

 • Inte galen ut henne med konstiga kommentarer eller oönskad beröring.
 • Placera inte din arm runt henne om hon lutar mot dig!
 • Bara för att hon gick med på att se filmen med dig, och det är mörkt, betyder inte att hon gick med på att dina framsteg. Visa lite mognad, eller växa upp först!
 • Se till att om du lägger armen om henne, är hon fortfarande bekväma. Annars skulle hon sitta i ett par timmar i en besvärlig situation, att inte kunna njuta av filmen, och inte ge dig en andra träff.
 • Inte bara visa henne biljetter och säga: "Jag har en extra biljett som jag trodde att jag skulle kunna få en vän att gå med mig, men det fungerade inte, och jag dör. att titta på den här filmen. Vill du gå? "... Det kommer att göra henne känna att hon är din sista utväg och det är mycket troligt att hon inte kommer att acceptera erbjudandet, även om hon var intresserad. Eller, om hon inte är intresserad av dig, kan hon acceptera erbjudandet bara för att se gratis film!
 • Tappa inte modet, men. Var ditt bästa, och för många tjejer du möter i ditt liv, kommer vissa vill lära känna dig bättre. En av dem kommer även att älska dig tillbaka.
 • Om kvinnan ni bedriver tycker att du är inte hennes typ, inte driva det. Du skulle bli förvånad över vad som kan få dig i fängelse i dessa dagar.