Wka

Hur får man en tuff tjej att gilla dig

Oroa dig inte, detta är inte en av dessa spelare-killar som ger dåliga råd.

Steg

Hur får man en tuff tjej att gilla dig. Gå inte lätt på dem.
Hur får man en tuff tjej att gilla dig. Gå inte lätt på dem.
 1. 1
  Gå inte lätt på dem. Några tuffa tjejer gillar när du är en trevlig kille eftersom de är tuffa och gillar killar som de kan kontrollera att de gillar att vara i laddning! De gillar också när en kille kan fortfarande vara en "bad boy", eftersom de kan vara dåligt med dem, men de gillar när killen låter dem ta kontroll, men det är inte en dålig sak eftersom de också gillar när killen tar kontroll i rätt tid!
 2. 2
  Delta i aktiviteter som de gillar att göra. Om hon gillar basket, gå med i laget.
 3. 3
  Vara blygsam och rolig. Tjejer gillar det. Var särskilt blygsam om dina skavanker-inte har den mest muskulös kropp? Vänd runt och skämta om det.
 4. 4
  Försök inte för hårt. Det gör tjejerna tror att de är desperata. PS: Ibland flickan gillar det eftersom det gör det verkar som du kommer att göra något för dem!
 5. 5
  Minns ibland tuffa tjejer gillar när du kallar dem pretty-eftersom de inte får det ofta (på grund av deras "seghet")-även om killarna kanske inte vill att de tror att hon kommer att negativt reagera. Och ibland gör tjejer känns konstigt om de inte faktiskt gillar dig i första hand. Säg något i stil med, "Wow, du är riktigt bra på fotboll!"
 6. 6
  Se till att hon inte har en pojkvän redan orsakar det skulle vara stor dramatik när han får veta.
 7. 7
  Försök att vara vänlig och snäll när du pratar med henne.
 8. 8
  Förväxla inte tufft med dåligt-tjej och agera dåligt-pojkaktigt.
 9. 9
  Betala mest uppmärksamhet till henne runt tjejer pratar inte med väninnorna eller kanske andra tjejer som DITT EX mer än henne eftersom det skulle få henne att känna att du använder henne för sina vänner eller du inte gillar henne och hon spelar " t sånt och komma över dig (eller försöka) eftersom de inte röra runt om du vet vad jag menar!
 10. 10
  DU ta första steget som de inte gillar när killar är för rädda för att fråga dem eftersom det visar att du inte gillar henne så mycket som du verkligen gör och de kan vara trött på att alltid vara den som frågar... Alla tjejer gillar verkligen att vara den som frågade ut!

Tips

 • Om du har något att säga då inte slå runt busken. Var ärlig och rakt fram, men inte oförskämd, bara säga vad du menar utan alla krusiduller.
 • Tappa inte koll på vem du är på insidan. Alltid förbered dig upp och vara direkt i konversationer. Tjejer hatar när män slår konversationer ofta utan att berätta rätt saker. Var specifik och använd inte klausuler som "ok" eller "k" i samtal textmeddelanden utan att säga något annat, sätter det dem.
 • Tuffa Tjejer gillar killar som har inre styrka, som är övertygade utan aggression, killar som sällan får skramlade och aldrig förlora sin cool. Tuffa Tjejer vill inte bli generad (särskilt inom offentlig) av en kille som inte kan kontrollera sig själva, mun off eller verkar mindre känslomässigt motståndskraftiga än sig själva. De gillar speciellt killar som är riktigt manligt eftersom det ofta Tuffa tjejer är ultra feminin insida och en avslappnad maskulin kille är den perfekta balansen för den tuffa flickan inre kvinnlighet.

Saker du behöver

 • Ett stort leende
 • Ett öppet hjärta
 • Utrymme för förändring
 • Anständiga kläder
 • En äkta personlighet
 • Stor personlighet.