Wka

Hur man be en tjej till balen eller hemkomst i ett gulligt sätt

Att få en flicka att gå till en dans med dig är ganska lätt, men att fråga henne på ett kreativt sätt att hon är säker på att komma ihåg är lite mer utmanande. Här är hur man gör det i en söt och gullig långt!

Steg

Hur man be en tjej till balen eller hemkomst i ett gulligt sätt. Skriv en anteckning som ber henne till balen.
Hur man be en tjej till balen eller hemkomst i ett gulligt sätt. Skriv en anteckning som ber henne till balen.

Metod ett: att bryta isen

 1. 1
  Skriv en anteckning som ber henne till balen. På toppen, skriver "Nu när vi har brutit isen, kommer du att gå till Prom / hemkomst med mig?" Var noga med att inkludera hennes namn någonstans, så hon vet säkert att du frågar henne, och skriva ditt namn längst ner.
 2. 2
  Laminat anteckningen. Laminat lappen med plast, så att det inte smälter eller sönderdelas i nästa steg.
  • Eller, om du inte har tid att laminera det, lägg den i en återförslutningsbar plast plastpåse. Om du måste gå med denna metod, försök att göra det lite mer romantiskt genom att sätta rosenblad eller godis i påsen med noteringen.
 3. 3
  Hitta en klar plast bin. Gräva runt ditt kök för en stor plastskål med lock. Eller plocka upp på mataffären - de är oftast marknadsförs som behållare för matrester.
 4. 4
  Placera noteringen i behållaren och fyll den med vatten. Tänk på att vattnet kommer att expandera lite som det blir is, så fyll den inte hela vägen till toppen.
 5. 5
  Frys behållaren. Lämnar den i frysen över natten borde göra susen.
 6. 6
  Ge henne behållaren. Har en vän leverera det till henne, eller lämna den på en plats som du vet att hon kommer att finna det. Bara vara försiktig så att du inte låter det sitta så länge att den smälter! När hon får det, måste hon bokstavligen bryta isen för att komma till promemorian.

Metod två: ballonger

 1. 1
  Köp några ballonger. Hur många du får beror på var du ska lämna dem. Om du ska lämna dem i sin bil, få fyra eller fem, om du ska lämna dem i ett rum, som hennes sovrum, få sju eller åtta.
  • Välj ett färgschema. Om du vet att den här tjejen älskar lila, få ballonger som olika nyanser av lila. Om ni båda verkligen in skolar ande, välja skola färgar. Eller, om du är på en förlust, kan du inte gå fel med rosa, rött och vitt.
 2. 2
  Placera söta poster i de tomma ballonger. En av ballongerna behöver en papperslapp med ditt namn på det, så hon vet vem som frågar henne. Inte bara lämna de andra tomma, men! Försök att fylla dem med dessa saker:
  • Individuellt förpackade godis, liksom Kisses
  • En liten
  • En bild av er två tillsammans
  • En liten gåva, som ett armband eller annan prydnadssak hon kan bära till dansen
 3. 3
  Spränga ballonger. Blåsa upp dem själv, eller ta ner dem till din lokala livsmedelsbutik eller blomsteraffär och be för dem att fyllas med helium. (Bara varna personen bakom disken att ballongerna har små objekt i dem!)
  • Tie band i slutet. Om du fyller dina ballonger i en affär, kommer de att göra det åt dig. Om du gör det själv, men, helt enkelt knyta ett band runt slutet av ballongen, och använda sax för att borsta håret. Se Hur att krypa bandet för mer hjälp.
 4. 4
  Skriv anteckningen. Säg något i stil med "[Flicknamnet], gör du mig att känna mig lättare än luft. Gå till Prom / hemkomst med mig?" Tejpa en nål eller nål i anteckningen, så hon vet att hon har att smälla ballonger.
  • Om du gick till en blommig butik för att fylla ballongerna, fråga om du kan ha en tapp med en färgad ände, som florister använder för bröstbuketter.
 5. 5
  Lämna ballongerna där hon hittar dem. Du kan be sina föräldrar om du kan lämna dem i sitt rum, eller du kan få en av hennes vänner att hjälpa dig lämna dem i sin bil.

Metod tre: ljus

 1. 1
  Få lov först. För denna metod, kommer du att tända punkter på brand i föräldrarnas uppfart, och ingenting skulle vara mindre romantisk än hennes pappa krossa dig innan hon ser meddelandet. Ring eller titta förbi hennes hus när du vet att hon inte kommer att vara där, och låt föräldrarna in på planen. De kan även hjälpa distrahera henne medan du få ställa upp!
 2. 2
  Köp en påse med te ljus. Små te ljus, som är korta och runda, kan köpas på de flesta båtar eller järnaffärer. Du behöver en hel del för att stava ett ord, så köp en påse med 50 till 100.
 3. 3
  Få en enda ros. Fråga florist att trimma alla törnen och knyt en ganska band runt den. Eller, om du vet att hon föredrar en annan blomma över rosor, få det istället.
 4. 4
  Arrangera ljusen i hennes uppfart. Vänta tills efter mörkrets inbrott, och sedan gå in för att ordna ljusen innan du tänder dem. Ta ett steg tillbaka och se till att de ser bra ut innan du går vidare till nästa steg.
  • Om du frågar henne till Prom, bokstavera "PROM?" med frågetecken. (Stora bokstäver är i allmänhet lättare att skriva ut med ljusen.)
  • Om du frågar henne till en annan dans, bokstavera sitt namn i stället. Detta fungerar bra för något som Homecoming, vilket skulle ta en hel del ljus och en lång uppfart.
 5. 5
  Tänd ljusen. När allt är anlagd, lysa upp dem!
  • Detta steg kommer att gå mycket snabbare om du har en långskaftad tändare, men en vanlig tändare och tändstickor kommer att fungera också.
 6. 6
  Stå bakom breven med din ros. Se till att du inte är i vägen, så hon kan se alla ljusen.
 7. 7
  Få henne att komma utanför. Text eller ring henne att locka henne utanför, så hon kan se meddelandet. Eller, om hennes föräldrar hjälpa dig, har dem skicka ut henne på en syssla som att ta in soptunnorna så snart de vet att du är redo.
 8. 8
  Ge henne en sekund för att läsa meddelandet. Trampa inte fram omedelbart - låt gesten sjunka in och njuta av förvånade (och förhoppningsvis glad) ser på hennes ansikte.
 9. 9
  Steg framåt och fråga. När hon sett ljusen, steg framåt, erbjuda henne rosen, och frågar om hon skulle göra dig äran för att gå till dansen med dig.

Metod fyra: krita meddelande

 1. 1
  Kontrollera väderprognosen. Denna metod fungerar inte om det kommer att regn eller snö i nästa vecka, så se till att du har satt för solig himmel.
  • Var försiktig med sprinklers, alltför. Du kommer att lämna henne ett meddelande på trottoaren krita varje morgon för ett par dagar, och du inte vill att ditt vackra arbete raderas av en tidsinställd sprinkler. Om du ska skriva på hennes föräldrars uppfart, ringa dem i förväg och tala om sprinkler medan du fråga om lov.
 2. 2
  Kom upp med hela meddelandet. Du kommer att sprida ut det över fyra eller fem dagar, så skriva något som du enkelt utrymme i delar.
  • Till exempel kan du skriva en liten vers som "Så du bära en klänning / Och jag ska bära en kostym / Med dig som min Prom datum / Vi ska vara väldigt söt!"
  • Detta varnar henne att en inbjudan sker, så hon är mindre benägna att acceptera ett annat erbjudande under tiden.
 3. 3
  Skriv meddelandet i trottoaren krita. Placera den så att hon är säker på att se det när hon lämnar huset för att gå till skolan.
  • Gå tidigt på morgonen. Det tar lite engagemang, men hon kommer att bli imponerad senare. Till exempel, om du vet att hon går upp klockan 6 för att göra sig redo för skolan, skriver meddelandet på 5:30. Man måste vänta på henne när hon vaknar!
  • Skriv inte ditt namn. Du kommer att lämna henne i ovisshet tills den allra sista dagen.
  • Var kreativ! Rita tryckbokstäver och rama eller lite klotter. Om du inte är den konstnärliga typen, be en begåvad vän som hjälper dig.
 4. 4
  Skriv ett meddelande på samma plats nästa dag. Fortsätt med detta i några dagar, tills du kommer till slutet av meddelandet.
  • Håll smygande. Nu vet hon att någon kommer, så du måste gå ut ur ditt sätt att undvika att bli fångad i agera av kritning hennes uppfart. Om du började med att gå tidigt på morgonen, ändra den och skriva meddelandet sent på natten i stället.
 5. 5
  Gå stort på den sista dagen. Gör detta din Mangum opus! Rita det på ett extra stort område, eller spendera mer tid att lägga mer utsmyckning.
  • Vara söt. Du kan använda detta tillfälle att berätta lite om hur du känner genom att skriva något i stil med, "Ashley, Du är den vackraste flickan jag vet. Gå till Prom med mig?"
  • Skriv ditt namn. Detta är den stora avslöja! Registrera din slutliga krita budskap, och se till att den är stor nog att hon inte kan missa det.

Metod fem: skattjakt

 1. 1
  Enlist hjälp. En skattjakt kan vara en komplicerad operation, men det pay-off är stor om hon uppskattar att du gick till massor av ansträngning. Få en av hennes involverade vänner, och se till att du har gott om back-up på slutet.
  • Fråga en av hennes vänner att gå med henne. Berätta för henne vän vad som händer, och be om hjälp att se till att flickan blir genom skattjakt. Hennes kompis kommer förmodligen att vara mer än glada att hjälpa! Dessutom är det roligare för flickan du frågar om hon har någon annan att gå med.
 2. 2
  Sätt upp en rutt. Innan du skriver ut ledtrådar, bestämmer var du vill att hon ska gå. Här är några olika idéer:
  • Om hon kommer att gå, hålla sig till trakten omedelbart runt hennes hus eller din skola.
  • Om hon kan ha en vän köra henne, sprider ut lite till roliga sevärdheter runt staden, som parker eller kaféer.
  • Besluta om den sista platsen. Detta är den viktigaste planering beslut - där vill du bli när du faktiskt be henne till dansen i slutet? Försök att välja en plats som är gulligt och romantiskt, som en trädkantad trottoaren, ett lusthus i en park, en vacker fontän i staden, etc.
  • Tänk vilken tid på dagen, liksom. Om du vill fråga henne vid solnedgången, till exempel, försök att planera rutten så att hon kan komma dit i tid.
 3. 3
  Skriv upp ledtrådar. Bra skattjakt ledtrådar ska ta en sekund för henne att träna, men de borde inte vara så komplicerat att hon är illa.
  • Skriv ut varje ledtråd på en liten papperslapp. Försök att hålla dem kort och mystisk!
 4. 4
  Fäst varje ledtråd till en ros. Köp så många rosor som du har ledtrådar, plus en extra för dig att ge henne i slutet. Hon ska samla en bukett rosor som hon finner fler ledtrådar, och så småningom kommer du lämna henne den sista! För en klassisk nummer, skriv upp elva ledtrådar så hon kommer att sluta med ett dussin rosor.
  • Stansa ett hål genom hörnet av varje ledtråd. Eller, om du inte har ett hålslag, använda sax för att göra en liten cirkel.
  • Använd ett band att fästa varje ledtråd till en ros. Curl ändarna av band med en sax. (Se Hur att krypa bandet för mer hjälp.)
 5. 5
  Placera rosorna. Precis innan skattjakten, deponera alla rosor på deras ledtråd platser. Se till att de är i rätt ordning - du vill inte att hon blir vilse!
  • När du lämnar rosor för henne att hitta, se till att de endast kommer att plockas upp av henne. Till exempel, om du lämnar en på hennes dörr, tilldela en vän att umgås över gatan och se till att bara hon får det. Annars kan din vän köra upp till vem annan plockar upp det och förklara vad som händer. Eller, om du styra henne till en butik eller restaurang, lämna rosen med personen vid disken och beskriva flickan som ska hämta det.
 6. 6
  Vänta vid den slutliga placeringen med den sista ros. När du ser flickan närmar sig, sätta på din största leende, tryggt hälsar henne, och be henne till dansen.
 7. 7
  Du kan sammanfoga andra sätt att ställa henne till balen i denna sista steget i jakten. Exempelvis stava "PROM?" med choklad grädde på en låda med macaroons. Eller känner fre att slå samman de övriga alternativ som anges här såsom ljus och ballonger i slutet av jakten.
  • Om du hade en av hennes vänner gå med henne, se till att denna vän vet när man ska backa så att du har en lite privatliv. Till exempel kan hennes vän släpper av henne precis innan den sista platsen och låta henne gå den sista lilla avståndet ensam.

Metod sex: hejar på

 1. 1
  Få ett par vänner tillsammans för att hjälpa dig. Denna fråga kommer att äga rum mestadels på halvtid under din soon-to-be datum sport spel, så se till att ingen i gruppen är upptagen på natten du ska be.
  • Tilldela 1-3 personer att ta video. Person # 1 skall vara stationerade framför dans. Person nr 2 kan vara en annan vinkel. Person # 3 bör ha en uppfattning om den person som du frågar ansikte för att fånga deras reaktion.
  • En annan person som kan eller inte kan vara dans ska gå och hitta den person som du ska fråga och föra dem till framsidan av publiken så att de kan se allt och du kan prata med dem.
 2. 2
  Koreografera en 30-80 andra dans till en låt som betyder vinnande eller inspiration. Här är några idéer:
  • Eye of the Tiger - efter överlevande
  • Hall of Fame - av The Script
  • We Are The Champions - av drottning
  • All Fired Up - Pat Benatar
  • eller bara en vanlig låt som: Jag är en troende - av The Monkees
 3. 3
  Få ihop några outfits.
  • För att göra det roligt, ska killar ha cheerleader uniformer med färger som matchar laget färgar av den person de frågar.
  • Men, om det visar sig en tjej läser detta för tips om Sadie, kunde flickor klä upp i snapbacks och t-skjortor och göra samma sak.
 4. 4
  Gå till ett spel som du snart kommer att vara dagen spelas in.
 5. 5
  Vänta tills halvtid, sedan starta musiken och dansen.
  • När du börjar dansa, den person som är tänkt att dra den person du frågar borde göra det då så att när en folkmassa former, de är redan på framsidan.
  • Se till att hålla ögonkontakt hela dansen med den person du frågar.
 6. 6
  I slutet av dansen, eller du kan även väva in detta i de danssteg, steg framåt, kanske med en blomma, och be personen frågan om ditt sinne.

Exempel på olika sätt att ställa


Tips

 • Ta avvisande graciöst. Bara le och säga hennes dag är en lycklig kille. Man vet aldrig, hon kanske verkligen vill gå med dig, men hon har redan åtagit sig att någon annan. Beter sig som en gentleman visar henne att du är värd sin tid, och kanske kommer hon att gå till nästa dans med dig!
 • Håll hennes personlighet i åtanke. Om hon är mer utåtriktade, kanske hon gillar ombedda på ett sätt som gör henne i centrum för uppmärksamheten, om hon tenderar att vara blyg, men hålla sig till en tystare inbjudan.
 • Räkna ut hennes favorit slags blomma. Om du vet att hon gillar prästkragar mer än rosor, kanske hon uppskattar att du tog dig tid att ge henne något mer personligt.
 • Om du gör något trick som involverar blommor eller växter, se till att flickan inte lider av hösnuva. Det är inte romantiskt att göra flickan du gillar nyser.
 • Kom ihåg, kan en enda röd ros vara lika romantisk som en dussin röda rosor. Du behöver inte släppa 40€ på blommor!