Wka

Hur får man ut av att vara jordad

Har du gjort något fel och fick startförbud för det men du verkligen ville få ut av det? Denna artikel kommer att förklara hur man får ut av att vara jordad. Kom ihåg detta kanske inte fungerar, beroende på hur strikt / känslig dina föräldrar är.

Steg

Hur får man ut av att vara jordad. Prata med dina föräldrar.
Hur får man ut av att vara jordad. Prata med dina föräldrar.
 1. 1
  Bli vän med dina föräldrar eller vårdnadshavare. Behandla dina föräldrar med. Gör något speciellt för er föräldrar att göra dem lyckligare. Bara för dem. Använd ditt sätt. Gör dem tro att du är en.
 2. 2
  Prata med dina föräldrar. med dem för att se om de kan omalet dig. Försök att tala dem till att göra din grundstötning kortare, eller frågar om de kommer att ge dig ett alternativ bestraffning, som att göra extra sysslor eller en spanking. Prata på ett respektfullt och moget sätt.
 3. 3
  Gör dina sysslor utan att bli tillsagd. Dina föräldrar kommer att bli förvånad och kan omalet dig. Detta kommer att spara dina föräldrar från stress. Detta är också en riktigt bra idé om dina sysslor är vad fick du jordad i första hand.
 4. 4
  Ta ansvar för dina handlingar. Ber om ursäkt till dina föräldrar och inse vad du har gjort fel. Lägg inte skulden på någon annan. Detta visar dina föräldrar att du är ansvarig för dina handlingar. Försök lösa problemet eller löfte att aldrig göra det igen. Ibland är det bättre att acceptera straff.
 5. 5
  Ha kul när du är jordad. Om de inte omalet dig, sedan bara ha kul samtidigt som jordad. Att vara jordad inte alltid behöver vara tråkiga. Ta reda på vad dina föräldrar låter dig göra och dra nytta av det.
 6. 6
  Undvik att bli jordad till nästa gång. Lär av dina misstag och lovar dina föräldrar att du aldrig ska göra det igen. Bli inte jordad så att du inte kommer att behöva försöka få ut av att vara jordad.
 7. 7
  När du är klar med att göra det du fick ojordade från, tacka dina föräldrar för ungrounding dig och berätta att du har lärt dig av dina misstag.

Tips

 • Kom ihåg att alltid vara ärlig med dina föräldrar när du pratar med dem, det visar dem litar på.
 • Följ alla regler som dina föräldrar har satt upp för dig.
 • När någon kommer att besöka ditt hus, är det också bra att till dem.
 • Om föräldrarna kommer att se till omalet dig, gå direkt till en väns hus innan de ändrar sig.
 • Gör din hemläxa i skolan vid lunch tid eller hjälpa din bror eller syster med läxorna för att göra livet lätt för dina föräldrar.
 • Kom ihåg att göra ögonkontakt när du pratar med dina föräldrar.

Varningar

 • Skrik inte eller skrika på dina föräldrar. Detta kan förvärra din situation.
 • Bry dig inte om dina föräldrar när de är galna eller stressad.
 • Inte omedelbart gå tillbaka till det du gjorde att du är jordad, låt dina föräldrar svalna först.
 • Inte gå och göra något annat som inte är smart. Bara göra saker där det finns inget sätt du kommer att hamna i trubbel.
 • Gör ingenting dina föräldrar inte skulle vilja.