Wka

Hur du lämna din frisör

Vissa människor ser sina frisörer som terapeuter. Liksom krymper, kommer frisörer kan du ströva på oavbrutet om ditt liv, alltså, vilket gör att du mår bättre om dig själv. Inte konstigt att det kan vara så svårt att lämna en gammal frisör för en ny. Kanske din frisör har klippt håret för kort, har inte stylade håret som du vill ha det, och du vill hitta en annan frisör. Detta är vad du kan göra när du verkligen vill lämna den du har nu och prova någon ny.

Steg

Hur du lämna din frisör. Ge din stylist en andra chans.
Hur du lämna din frisör. Ge din stylist en andra chans.
 1. 1
  Ge din stylist en andra chans. Var specifik om vad du vill ha gjort i början av utnämningen. Om du fortfarande inte gillar det, förklara för din stylist vad det är som du vill ha och vad hon / han inte gör. Om du vill ha ett visst utseende ta bilder från en tidning. De flesta frisörer är coolt om anpassning sitt arbete för att möta kundens önskemål. Om stylist fungerar som en total primadonna om det, då hon / han gör det ännu lättare för dig att lämna.
 2. 2
  Låt inte själv känner sig skyldig. Det är, trots allt, dina pengar och ditt hår. Skönheten industrin handlar om att göra kunden känner sig bättre om han / hon själv.
 3. 3
  Lita på ditt eget omdöme. Du är den som har att titta på dig själv i spegeln varje dag. Om rådgivningen din frisör ger dig inte fungerar, låt inte honom / henne ändra dig.
 4. 4
  Få ett andra utlåtande. Se vad en annan frisör tycker om ditt hår. Några av dem kommer att rådgöra med dig.
 5. 5
  Inse att du inte ens behöver berätta för dem du lämnar. Du kan bara börja gå till en annan salong och vara artiga mot dem om du någonsin se varandra igen offentligt.
 6. 6
  Var ärlig. Om du är vänner med den person, låt dem veta vad du tycker om dem, men att du tycker det är bättre att gå med någon annan.

Tips

 • Titta på andra stylister i salongen du använder. Du kan hitta en som du gillar och vill göra ditt hår.
 • Du kan alltid boka tid på samma salong med en annan frisör.
 • En anteckning från Storbritannien: Frisörer är där för att tillhandahålla en tjänst, om du är missnöjd och sedan gå till en annan frisör eller salong: aldrig känna skuld för att flytta på, är förändring bra!
 • Det är lättare att göra detta än att bara hitta en annan salong, men det kan vara lite krångligt. Om du inte hittar någon annan där som du föredrar, sedan med alla medel bara gör inte en annan tid på denna salong.

Varningar

 • När berättar din gamla stylist du byter, (om du väljer att berätta stylist) vara så artig och respektfull som möjligt! Du vill inte göra honom / henne att må dåligt.
 • Aldrig klaga frisörer arbete!