Wka

Hur får håret att hålla lockarna

Är ditt hår halta, tråkig, och smal? När du försöker använda en locktång för att styla det, betyder bara omedelbart falla och förlora sin curl? Är det något som kommer upp där det skulle vara perfekt att krypa ditt hår, men du vet att det bara kommer att ta evigheter och sedan gå bort snart ändå? Tja, med dessa steg, kan du ha sagolikt böjda hår (som faktiskt ska hålla!) På nolltid!

Steg

Hur får håret att hålla lockarna. Det första steget i curling håret (och göra dessa irriterande lockarna bo!).
Hur får håret att hålla lockarna. Det första steget i curling håret (och göra dessa irriterande lockarna bo!).
 1. 1
  Det första steget i curling håret (och göra dessa irriterande lockarna bo!) Är att tvätta. Du behöver inte göra några tjusiga upprepa, bara tvätta håret med ett lätt schampo (och balsam) som ger volym till håret. Lägg mousse om du vill, och torka håret på låg värme.
 2. 2
  När håret är torrt, ta lite gel (för icke-burrigt hår) och kör det genom ditt hår. Kontrollera att du använder tillräcklig mängd gel. Ditt hår kan vara lite knaprig, men inte alla är? Om det gör att du känner dig mer bekväm, kan du använda hårspray också, men det är inte nödvändigt, bara gelén.
 3. 3
  Nu när du har uppvärmd locktång, tvättat håret, har pop musik spelar i bakgrunden och är hypade upp på rök av hårprodukter, är du redo att locka håret.
 4. 4
  Ta en trevlig medelstora slinga av ditt hår, så stor som du vill, men inte så stor att det inte kommer att passa, vira den runt locktången.
 5. 5
  Vänta en stund, lyssna på musik för att få tid att gå snabbare. När du tror att det är klart, öppna locktången och dra ut den. Du bör ha en fin, rund curl. Spraya det med lite hårspray, men inte röra det. Bara gå vidare till nästa bit av håret.
 6. 6
  När du har böjt hela håret, spraya runt huvudet en gång till för att se till att det stannar. Efter det, gör inte något för att störa dina lockar. (Exempel: Sträck ut dem, lägga på dem, etc.) Och nu har du fått enorma lockar för en natt på stan!

Tips

 • Ha kul medan curling ditt hår! Slå på lite musik, gör det med vänner. Ingen är perfekt, så varför inte ha ditt hår att vara?

Varningar

 • Om ditt hår är för blött från spray, DO curl INTE det, inte förrän det är lite mer torr. Det kommer att bränna ditt hår och rugga dem.
 • Detta kommer att ta ett tag. Minst två timmar, kanske mer. Kontrollera att du har tillräckligt med tid.

Saker du behöver

 • Välutfylld schampo och balsam
 • Mousse (tillval)
 • Hairspray
 • Icke-frizz gel
 • Locktång